Ливърпул-Стоук Сити

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул-Стоук Сити

Мнениеот Dzheff » 03 фев 2011 20:55

liverpool-4ever написа:
Dzheff написа:Честита победа и от мен колеги! Да ни е честит и блестящия дебют на Луис :) Ако някой се е чудил защо толкова съм вманиачен от идеята Суарес да заиграе в Ливърпул (използвах и изречения от рода на предпочитам Суарес пред Меси...) мисля че вече е наясно с причината. Просто в момента притежаваме може би най-ефективния нападател в света. Такъв беше от първия му сезон в Аякс, такъв продължава да бъде и в Ливърпул... Дано да е така и занапред ;) Колкото до Краля и схемата, която избра за този мач - струва ми се че това показва още веднъж необятните качества, които Той има - за мен този състав с който излязохме, факта че много футболисти не играха на най-силните си постове и въпреки това доминирахме над съперника в 90 минути от мача ни показва че можем да бъдем спокойни независимо какви кадрови проблеми имаме... защото нашият мениджър, нашият Крал винаги намира правилното решение и вади по някой коз от ръкава си. Браво на момчетата и Краля за този мач!

Една дума ми направи огромно впечатление, подкрепям казаната дума .. "Той".. Написа го с главна, това наистина показва обичта на феновете към Краля. :!:

Колега, в историята на Ливърпул е имало и има много изключителни личности, всеки от които е дал много на отбора и заслужава дълбока почит, уважение и благодарност за това което те са направили и правят за любимия ни отбор. Самият Кени казва, че никой не е по-голям от клуба, но ако все пак можем с ръка на сърцето да отличим някой сред съзвездието на ФК Ливърпул, то това са трима Великана:
Бил Шенкли (3 шамп. титли, 2 ФА Къп за 15 год.) - Бащата на Великия Ливърпул;
Боб Пейсли (3 КЕШ, 6 шамп. титли за 9 год.) - Най-успешния мениджър на Ливърпул за всички времена; Официално обявеният за "Мениджър на Хилядолетието";
Крал Кени Далглиш (3 КЕШ, 5 шамп. титли за 8 год. - като футболист и 3 шамп. титли и 2 ФА Къп за 6 год. - като мениджър) - Най-добрият футболист обличал някога фланелката на Ливърпул; Човека, с чието име са свързани най-много успехи на клуба (общо като футболист и мениджър); Човека, преживял двете най-големи трагедии свързани с клуба и проявил изключителна доблест след трагедията на Хилзбъро; Човека, донесъл последната шампионска титла на Анфийлд и с чието име са свързани, очакванията ни за възраждане на клуба.
Ако ФК Ливърпул за нас е религия, то тези три имена са нашите Богове. Възможно е да има само две причини, които да накарат човек да каже че не обича с цялото си сърце тези личности:
1. не е фен на Ливърпул;
2. не е наясно какво място заемат те в историята на Ливърпул и какво са направили за този клуб (което за мен е равносилно на горното).
Колега мисля че всичко, което написах дотук обяснява защо толкова обичам и се възхищавам на Крал Кени Далглиш и защо когато говоря за Него не мога да използвам малка буква - просто Той е твърде голям ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 03 фев 2011 23:00

Тази вечер поради липса на интересни мачове, се ровя в нета и попаднах на това.
Поздрав за всички ,които обичат най-великия клуб на планетата.

http://www.youtube.com/watch?v=1I_crD6Oqsw&NR=1
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 04 фев 2011 00:31

greenlandia написа:Тази вечер поради липса на интересни мачове, се ровя в нета и попаднах на това.
Поздрав за всички ,които обичат най-великия клуб на планетата.

http://www.youtube.com/watch?v=1I_crD6Oqsw&NR=1

прекрасна гледка! благодаря ти!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Ливърпул”