Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: За лоялността, любовта и обещанията...

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 фев 2011 18:47

Торес никога няма да бъде легенда за един клуб. Той ни предаде. Той предпочете кинтите на Абрамович, пред това да стане легенда на Ливърпул. Той е неблагодарник. И има един малко по-нагоре, който пита, какво са направили Ливърпул през последните 20 години. Много неща мой човек. Много. Не гледай че от 20 години не сме печелили първенството. Ние спечелихме в рамките на 1 сезон 5 трофея под ръководството на Жарар Улие през 2001 година. Преди 2001 също печелихме трофеи. А през 2005 да не говорим. След това и 2006 година Ф.А Къп. Така че Челси много боб имат да изядат, докато ни настигнат. Щастие с пари не се купува! Ливърпул е отбор с традиции. А Челси какви традиции има???? Челси е отбор от 2003 година насам. Преди това са се лутали в средата на таблицата, да не говорим че са били и в по-долни дивизии.

Потребителски аватар
Scouse
Контакти:

Мнениеот Scouse » 01 фев 2011 18:59

CSKA ME написа:Г-н Красимиров, елементарния сте Вие, защото не проявявате уважение към клуб като Челси...
Съжалявам за мъката Ви, но коментари като този, не би трябвало да ''красят'' спортната ни журналистика. УВАЖЕНИЕ !!!

ПС: Питайте деца в някое начално училище кои са Ливърпул, моля Ви. И разберете защо Торес напуска...

ПС: Дано прочетете това.

Мисля, че съм останал неразбран и затова ще уточня: Нямам нищо против Фернандо Торес и Челси като клуб. Не това беше идеята на коментара и би трябвало да е станало ясно. Става дума отношението на Торес към клуба Ливърпул, което мисля, че не е правилно. Както не беше правилно и това на МО преди години.

Съжалявам, че съм споменал любимия ви отбор в коментара си, но просто нямаше как да не го направя.

ПС: И бъдете сигурен, че децата в училище знаят "кои са Ливърпул".

ПС: И все пак това е личното ми мнение и не би трябвало с него да обременявам когото и да е било.

Поздрави,
: )
“If you're not sure what to do with the ball, just pop it in the net and we'll discuss your options afterwards.”, Bill Shankly

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 01 фев 2011 19:00

Liverpool forever_95 написа:Торес никога няма да бъде легенда за един клуб. Той ни предаде. Той предпочете кинтите на Абрамович, пред това да стане легенда на Ливърпул. Той е неблагодарник. И има един малко по-нагоре, който пита, какво са направили Ливърпул през последните 20 години. Много неща мой човек. Много. Не гледай че от 20 години не сме печелили първенството. Ние спечелихме в рамките на 1 сезон 5 трофея под ръководството на Жарар Улие през 2001 година. Преди 2001 също печелихме трофеи. А през 2005 да не говорим. След това и 2006 година Ф.А Къп. Така че Челси много боб имат да изядат, докато ни настигнат. Щастие с пари не се купува! Ливърпул е отбор с традиции. А Челси какви традиции има???? Челси е отбор от 2003 година насам. Преди това са се лутали в средата на таблицата, да не говорим че са били и в по-долни дивизии.

Не ми говори на изуст, келеш... Факт е, че Торес предпочете Челси а не вас? Питаш ли се защо? А ако те радва купата преди 5 години, пусни си финала пак. Ние се радваме на настоящето и знаеш ли? Хубаво е :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 01 фев 2011 19:05

MaCuMo написа:
alcho написа:Ама не можете ли да разберете, че и за двата клуба този трансфер е по-добър.
На Челси им трябва нападател с права за ШЛ - някой може ли да се сети някой от тази класа с подобни права?
Суарес пък има права за ЛЕ ама струва пари ... откъде да вземе пари Ливърпул за него и за обновяване на състава и това прословуто "британизиране" дето се очертава .... естествено - от някой,който струва много.
Явно на Далглиш не му е много до Торес ... следователно .... всички имат далавера.
Торес също - защото освен парите - може и да вземе трофей докато е в активна възраст ...

И не знам защо феновете на Ливърпул трабва да мразят Торес ... той беше един от най-преданите и ако не беше Далглиш предполагам,че щеше да остане ... Не им пожелавам да намразват и Далглиш .... но и това време ще дойде ...

Ама идея си нямаш от нищо в Ливърпул нали!!!

Пич, аз съм бивш фен на Ливърпул! Да бивш! По време на прословутите мачове с Ювентус бях един от малкото, които бяха за тях ... Станах фен на Челси преди Абрамович. Беше във времето когато и у нас започнаха да дават английски футбол редовно. Просто ми хареса футболът им и това,че бяха едни разкошни средняци .... Винаги ми беше трудно когато играят Челси и Ливърпул. Дори ми беше трудно когато играха с Левски ... Но след онзи полугол на Гарсия нещо се скъса .... А приказката ми беше за Далглиш ... В Ливърпул е много лесно да си велик .... и след това да си по-черен от най-черния - справка - Бенитес .... А това което се случва в Ливърпул - тази "британизация" - няма да доведе до нищо хубаво ... Може и да не съм прав и дано не съм, но Ливърпул догодина няма да играе в Европа .... и няма да е шампион скоро ...
А колкото до предателите - има и големи такива ... Рууни например. Просто зависи къде попаднат! И при кого ...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 фев 2011 19:06

Scouse написа:ПС: И бъдете сигурен, че децата в училище знаят "кои са Ливърпул".

Знаят, но не си спомнят този отбор някога да е бил шампион :lol: :mrgreen:

Шегичка, успех, дано се съвземето със Суарез и Керъл и атакувате отново зона ШЛ и бъдете реален претендент за титлата скоро ;)

П.П.: Гледайте сезоните в средата на 90-те и вижте кой беше първия английски отбор, който "свали топката на земята" и започна да играе европейски, не ала Рори Делап-футбол ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 фев 2011 19:14

CSKA ME написа:
Liverpool forever_95 написа:Торес никога няма да бъде легенда за един клуб. Той ни предаде. Той предпочете кинтите на Абрамович, пред това да стане легенда на Ливърпул. Той е неблагодарник. И има един малко по-нагоре, който пита, какво са направили Ливърпул през последните 20 години. Много неща мой човек. Много. Не гледай че от 20 години не сме печелили първенството. Ние спечелихме в рамките на 1 сезон 5 трофея под ръководството на Жарар Улие през 2001 година. Преди 2001 също печелихме трофеи. А през 2005 да не говорим. След това и 2006 година Ф.А Къп. Така че Челси много боб имат да изядат, докато ни настигнат. Щастие с пари не се купува! Ливърпул е отбор с традиции. А Челси какви традиции има???? Челси е отбор от 2003 година насам. Преди това са се лутали в средата на таблицата, да не говорим че са били и в по-долни дивизии.

Не ми говори на изуст, келеш... Факт е, че Торес предпочете Челси а не вас? Питаш ли се защо? А ако те радва купата преди 5 години, пусни си финала пак. Ние се радваме на настоящето и знаеш ли? Хубаво е :)

Така ли бе келеш. Хубо бе келеш. Нека да ти е арно МЮ да ви го ръгат и да си останете с 4 титли и нито една в ШЛ. Жалък отбор сте. От 2003 сте отбор и се имате за голямата работа а пък сте пълни мизерници-евроидиотите на Англия. Радвай се на трофеите на Моу и този на Анчелоти, че като гледам скоро други няма да има.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 01 фев 2011 19:18

CSKA ME написа:

Винаги ли когато няма какво да кажеш обиждаш??? - това е въпрос.
CSKA ME написа:Факт е, че Торес предпочете Челси а не вас?
.
Това не е въпрос.
Радвайте се, ние сме се радвали и пак ще се радваме. И да кажа за Н-ти път - лично аз нямам претенции към Челси, а лично към Торес и за това как постъпи с клуба, лъжите му и т.н. Статията е именно за това!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2011 19:24

Ако щастието не се копуваше с пари,сега тази тема нямаше да я има.Друг е въпроса,че щастието за едни е нещастие за други.Относно Челси е смешно да говориш,че са отбор от 2003 година.Аз съм им фен много преди да дойде Абрамович,и това къде сме били в класирането изобщо не ме е интересувало никога(както предполагам и теб не те интересува,че Ливърпул в момента са в средата на таблицата)и колкото и да се чукаш в гърдите с някви титли или трофеи и да обясняваш на другите фенове ,че техните клубове,не са никакви клубове,а само Ливърпул е клуба в Англия,все си е тая.Щом толкова не можете да прежалите един футболист и да сеете обиди и омраза навсякъде и към всеки,ми е ясно какви фенове сте и какъв е клуба :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 фев 2011 19:31

И мен страшно много ме заболя, когато Нандо напусна. Той преди 3 седмици обясняваше, че иска да остане в Ливърпул до края на договора си и за него това е най-големият клуб. Говореше също така, колко много е отдаден на отбора. Говореше, че след идването на Краля Ливърпул ще се промени и изведнъж ни напуска без да каже едно благодаря. А напротив-в изявление за клубната теливизия на Челси казва, че иска да вкара на Ливърпул и няма да има никакви угризения ако ни вкара. Той избра парите на Абрамович и играта в ШЛ. Играта в ШЛ значи по-солидни премии. Място в Топ 4 за Челси, а не място в Топ 7 за Ливърпул, също означава по-солидни премии. И отделно седмичната му заплата ще е със 70 хиляди паунда повече, отколкото получаваше в Ливърпул. Фактите са повече от показателни в момента.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 01 фев 2011 19:33

CTAHKO написа:

Ако щастието не се копуваше с пари,сега тази тема нямаше да я има.Друг е въпроса,че щастието за едни е нещастие за други.Относно Челси е смешно да говориш,че са отбор от 2003 година.Аз съм им фен много преди да дойде Абрамович,и това къде сме били в класирането изобщо не ме е интересувало никога(както предполагам и теб не те интересува,че Ливърпул в момента са в средата на таблицата)и колкото и да се чукаш в гърдите с някви титли или трофеи и да обясняваш на другите фенове ,че техните клубове,не са никакви клубове,а само Ливърпул е клуба в Англия,все си е тая.Щом толкова не можете да прежалите един футболист и да сеете обиди и омраза навсякъде и към всеки,ми е ясно какви фенове сте и какъв е клуба :!:

Кой е казал, че неможем да прежалим Торес ? Този сезон пича е много слаб. Миналия сезон 18 гола за 22 мача, дотук през този - 24 мача 9 гола. За какво ни е ? Керъл и най-вече Суарес към момента са много по-добри от Торес. И между другото, за да си фен на Челси много преди 2003, тоест идването на Абрамович, трябва да си поне на 20 г., а като гледам пишеш доста повторения, те се изучават в 4 клас мисля... "...другите фенове, че техните КЛУБОВЕ, не са никакви КЛУБОВЕ, а само Ливърпул е КЛУБА в Англия..." 3 повторения в 3 последователни словосъчетания... Ясно ми е, че си фен на Челси от преди 2003. Но нищо, може и да греша. Все пак ще проявя респект и ще кажа, че вмомента сте по-добре от нас и не виждам кой би го отрекъл. И ако може без псувни ?!
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”