Ливърпул купува Андрю Каръл за 41 млн.евро

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sirius123

Re: Анди Керъл 41 млн.евро!Ливърпул са болни...

Мнениеот sirius123 » 01 фев 2011 11:06

има разместване на картите.в края на сезона ще видим кои кого ще прецака. :mrgreen:

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 01 фев 2011 11:13

Мисля че нямаха голям избор при положение, че:
1. Челси бе готов да плати 50те милиона паунда, които бяха заложени в договора на Торес и просто нямаше как повече да го задържат в отбора.
2.Трансферния пазар щеше да бъде закрит след няколко часа и реално отбора оставаше само с един класен нападател - Суарез в атака, чак до лятото. Освен това на Суарез вероятно ще му трябва време да свикне с Висшата лига.
3.Нюкасъл се възползваха от ситуцията и поискаха максимално висока цена на нападателя си, което донякъде е оправдано при положение че пазара затвори и няма как да търсят негов заместник.
Намам големи впечатления от играта на Керъл, но се надявам, че Далглиш си знае работата.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 01 фев 2011 11:22

Шефовете на Ливърпул са известни с огромнит си скаутски мрежи, които им помагат страшно много в бейзболното първенство в САЩ. Ако същата тази скаутска мрежа е убедена в качествата на Керъл, то 40-те милиона си заслужават, повярвайте ми!

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 01 фев 2011 11:22

Керъл не е от класата на Торес,но просто испанеца не искаше да играе за Ливърпул повече....Преди около половин година се говореше за Карълтън Кол,че ще идва да оправя проблемите на Ливърпул в атака,беше оценен на 25 млн. паунда,а сега от трън та на глок както се казва...Торес има инстинкт пред гола,който Керъл никога няма да има,не защото е на 20 и нещо години.Но в Англия за пореден път доказаха,че местните момчета са много много надценени,а после се чудят защо на Световни и Европейски първенства едвам стигат 1/8 финалите.....
Това е моето мнение,приятен ден на всички !

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 01 фев 2011 11:26

slash1912 написа:Какво хубаво заглавие на темата!Защо са болни,защото ги дават за млад и перспективен играч ли?На тези,които сега изливат омразата си,ще им кажа да изчакат до края на сезона и тогава да говорят!Манчестър Юн болни ли бяха като даваха един чувал с пари за Рио Фърдинанд,Уейн Руни,Бербатов и почти всички,които в момента са титуляри??!

Братле прав си ама Руни го взеха за £25 млн. на 18 години със 'ква игра за Евертън!Рио за 30£ на годините на Керъл ама със натрупани 180 мача в Премиер и най-скъп млад играч две години по-рано като го копуват Лийдс!
Не ме разбирай грешно просто много кинта дават за мн. къса "визитка" ....ама кой знае? :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zaxyg
Контакти:

Мнениеот zaxyg » 01 фев 2011 11:35

Множко са парите, вярно, ама мисля, че много добре прецениха какво им трябва. Суарес - бърз и повратлив и Каръл - висок, борбен, играе отлично с глава.
Според мен си позволиха да броят толкова и заради хубавите пари от Торес. Ако не го бяха продализ а толкова, нямаше и да помислят да вадят 35 милиона за Керъл. Честно казано, на мен ми харесва като футболист, ама не може да играе сам в атака, трябва му партньор. Ще видим какво ще стане.
П.П. Иначе тия надути трансфери в Англия не са нормални. Наистина трябва да се сложи някакъв лимит, въпреки, че едва ли е възможно да се случи. :)

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул купува Андрю Каръл

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 фев 2011 11:46

liverpool-4ever написа:Първо искам да се извиня на Нюкасъм, защото да им откраден така звездата е ужасно, но и на нас го направиха, само че при нас не е звезда, Джерард е звездата при нас. Второ, аз наистина съм доволен от тези трансфери и съм горд с новите собственици.. Загубихме пари от този трансфер, но не се оплакват ОЩЕ. Та дори и да греша, да сме на печалба, съгласиха се да вземем Суарез и накрая бяха много активни, но защо трябваше да е накрая.. Трето АЙДЕ ПОКАЖЕТЕ НА ЧЕЛСИ И ТОРЕС, ЧЕ СИ Е СТРУВАЛО ДА МАХНЕМ ТОЯ *******, МАЛЪК ПРЕДАТЕЛ, ГЕЙ, ШИБЪН *******, МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПОНЕ МАЛКО ЛЕГЕНДА, НО ТОЙ СЕ ОКАЗА ПРЕДАТЕЛ. УМРИ БЕ ТОРЕС, УМРИ!!!! Четвърто, фенове на Ливърпул, всички видях, че пишете, че 35млн са много за Керъл, а като разглеждах темите надолу, всички искахте да се върне Далглиш, а сега почвате да успорвате решенията му. За всяко решение съм реагирал щастливо, защото знам, че Комоли ги избира, но ДАЛГЛИШ има последната дума!! Еми, успех момчета, дано се справите по-добре от оная шматка.

НЕ кълни!!! Всичко можеш да му пожелаеш, но да го кълнеш недей! Аз например ще се моля да се провали и толкова.

Потребителски аватар
vladovichev
Контакти:

Мнениеот vladovichev » 01 фев 2011 11:57

Големи пари се дадоха вчера!
Торес за Суарес и Керъл си мисля че е добре за Пуул, ама Челси ... 25 млн. за Давид Луис и 58 млн. за Торес за една вечер - ето това е сума.
Иначе 40 млн. за Керъл наистина са мноооого ама много, но не се знае може да ги оправдае:
http://sportown.blogspot.com/2011/02/blog-post_01.html

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 фев 2011 12:04

sirius123 написа:Керъл е по маневрен от Торес и ще е по полезен за Ливерпул.в последно време испанеца заспа,докато Керъл се представяше много добре в Нюкясъл.

Я обясни какво значи за теб по-маневрен ?! :lol:

Единствено за борбен мога да призная, Торес е и по-бърз от него, и по-техничен, и по-добър завършващ удар има, играта с глава не мисля че имат особено голяма разлика... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 фев 2011 12:07

Ado1284 написа:Пичове незнам защо толкова се палите.....реално погледнато Пуул размениха един мрънкащ и вечно контузващ се играч в последно време за двама млади,адски добри нападатели в лицето на Кeръл(23г.) и Суарес(24г.) Хубавото в случая също така е че,двамата са доста различни като стил на игра което е допълнителен бонус.Какви пари са дали толкова има няма 4-5 млн. паунда... А за любителите на статистиката само да спомена че Суарес има 111 гола в 159 мача за Аякс ;)

Кежман имаше 110 гола в 120-130 мача за ПСВ, сега къде играе ?!
Провали се дори във Фенербахче, просто Ередивизие не е мерило за класа, иначе Суарез е страхотен играч, на мен много ми харесва ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”