Ливърпул купува Андрю Каръл за 41 млн.евро
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Анди Керъл 41 млн.евро!Ливърпул са болни...
има разместване на картите.в края на сезона ще видим кои кого ще прецака. 

Мисля че нямаха голям избор при положение, че:
1. Челси бе готов да плати 50те милиона паунда, които бяха заложени в договора на Торес и просто нямаше как повече да го задържат в отбора.
2.Трансферния пазар щеше да бъде закрит след няколко часа и реално отбора оставаше само с един класен нападател - Суарез в атака, чак до лятото. Освен това на Суарез вероятно ще му трябва време да свикне с Висшата лига.
3.Нюкасъл се възползваха от ситуцията и поискаха максимално висока цена на нападателя си, което донякъде е оправдано при положение че пазара затвори и няма как да търсят негов заместник.
Намам големи впечатления от играта на Керъл, но се надявам, че Далглиш си знае работата.
1. Челси бе готов да плати 50те милиона паунда, които бяха заложени в договора на Торес и просто нямаше как повече да го задържат в отбора.
2.Трансферния пазар щеше да бъде закрит след няколко часа и реално отбора оставаше само с един класен нападател - Суарез в атака, чак до лятото. Освен това на Суарез вероятно ще му трябва време да свикне с Висшата лига.
3.Нюкасъл се възползваха от ситуцията и поискаха максимално висока цена на нападателя си, което донякъде е оправдано при положение че пазара затвори и няма как да търсят негов заместник.
Намам големи впечатления от играта на Керъл, но се надявам, че Далглиш си знае работата.
Шефовете на Ливърпул са известни с огромнит си скаутски мрежи, които им помагат страшно много в бейзболното първенство в САЩ. Ако същата тази скаутска мрежа е убедена в качествата на Керъл, то 40-те милиона си заслужават, повярвайте ми!
- Trueplayer
- Контакти:
Керъл не е от класата на Торес,но просто испанеца не искаше да играе за Ливърпул повече....Преди около половин година се говореше за Карълтън Кол,че ще идва да оправя проблемите на Ливърпул в атака,беше оценен на 25 млн. паунда,а сега от трън та на глок както се казва...Торес има инстинкт пред гола,който Керъл никога няма да има,не защото е на 20 и нещо години.Но в Англия за пореден път доказаха,че местните момчета са много много надценени,а после се чудят защо на Световни и Европейски първенства едвам стигат 1/8 финалите.....
Това е моето мнение,приятен ден на всички !
Това е моето мнение,приятен ден на всички !
slash1912 написа:Какво хубаво заглавие на темата!Защо са болни,защото ги дават за млад и перспективен играч ли?На тези,които сега изливат омразата си,ще им кажа да изчакат до края на сезона и тогава да говорят!Манчестър Юн болни ли бяха като даваха един чувал с пари за Рио Фърдинанд,Уейн Руни,Бербатов и почти всички,които в момента са титуляри??!
Братле прав си ама Руни го взеха за £25 млн. на 18 години със 'ква игра за Евертън!Рио за 30£ на годините на Керъл ама със натрупани 180 мача в Премиер и най-скъп млад играч две години по-рано като го копуват Лийдс!
Не ме разбирай грешно просто много кинта дават за мн. къса "визитка" ....ама кой знае?

Множко са парите, вярно, ама мисля, че много добре прецениха какво им трябва. Суарес - бърз и повратлив и Каръл - висок, борбен, играе отлично с глава.
Според мен си позволиха да броят толкова и заради хубавите пари от Торес. Ако не го бяха продализ а толкова, нямаше и да помислят да вадят 35 милиона за Керъл. Честно казано, на мен ми харесва като футболист, ама не може да играе сам в атака, трябва му партньор. Ще видим какво ще стане.
П.П. Иначе тия надути трансфери в Англия не са нормални. Наистина трябва да се сложи някакъв лимит, въпреки, че едва ли е възможно да се случи.
Според мен си позволиха да броят толкова и заради хубавите пари от Торес. Ако не го бяха продализ а толкова, нямаше и да помислят да вадят 35 милиона за Керъл. Честно казано, на мен ми харесва като футболист, ама не може да играе сам в атака, трябва му партньор. Ще видим какво ще стане.
П.П. Иначе тия надути трансфери в Англия не са нормални. Наистина трябва да се сложи някакъв лимит, въпреки, че едва ли е възможно да се случи.

-
- Контакти:
Re: Ливърпул купува Андрю Каръл
liverpool-4ever написа:Първо искам да се извиня на Нюкасъм, защото да им откраден така звездата е ужасно, но и на нас го направиха, само че при нас не е звезда, Джерард е звездата при нас. Второ, аз наистина съм доволен от тези трансфери и съм горд с новите собственици.. Загубихме пари от този трансфер, но не се оплакват ОЩЕ. Та дори и да греша, да сме на печалба, съгласиха се да вземем Суарез и накрая бяха много активни, но защо трябваше да е накрая.. Трето АЙДЕ ПОКАЖЕТЕ НА ЧЕЛСИ И ТОРЕС, ЧЕ СИ Е СТРУВАЛО ДА МАХНЕМ ТОЯ *******, МАЛЪК ПРЕДАТЕЛ, ГЕЙ, ШИБЪН *******, МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ПОНЕ МАЛКО ЛЕГЕНДА, НО ТОЙ СЕ ОКАЗА ПРЕДАТЕЛ. УМРИ БЕ ТОРЕС, УМРИ!!!! Четвърто, фенове на Ливърпул, всички видях, че пишете, че 35млн са много за Керъл, а като разглеждах темите надолу, всички искахте да се върне Далглиш, а сега почвате да успорвате решенията му. За всяко решение съм реагирал щастливо, защото знам, че Комоли ги избира, но ДАЛГЛИШ има последната дума!! Еми, успех момчета, дано се справите по-добре от оная шматка.
НЕ кълни!!! Всичко можеш да му пожелаеш, но да го кълнеш недей! Аз например ще се моля да се провали и толкова.
- vladovichev
- Контакти:
Големи пари се дадоха вчера!
Торес за Суарес и Керъл си мисля че е добре за Пуул, ама Челси ... 25 млн. за Давид Луис и 58 млн. за Торес за една вечер - ето това е сума.
Иначе 40 млн. за Керъл наистина са мноооого ама много, но не се знае може да ги оправдае:
http://sportown.blogspot.com/2011/02/blog-post_01.html
Торес за Суарес и Керъл си мисля че е добре за Пуул, ама Челси ... 25 млн. за Давид Луис и 58 млн. за Торес за една вечер - ето това е сума.
Иначе 40 млн. за Керъл наистина са мноооого ама много, но не се знае може да ги оправдае:
http://sportown.blogspot.com/2011/02/blog-post_01.html
- JackPackage
- Контакти:
sirius123 написа:Керъл е по маневрен от Торес и ще е по полезен за Ливерпул.в последно време испанеца заспа,докато Керъл се представяше много добре в Нюкясъл.
Я обясни какво значи за теб по-маневрен ?!

Единствено за борбен мога да призная, Торес е и по-бърз от него, и по-техничен, и по-добър завършващ удар има, играта с глава не мисля че имат особено голяма разлика...

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- JackPackage
- Контакти:
Ado1284 написа:Пичове незнам защо толкова се палите.....реално погледнато Пуул размениха един мрънкащ и вечно контузващ се играч в последно време за двама млади,адски добри нападатели в лицето на Кeръл(23г.) и Суарес(24г.) Хубавото в случая също така е че,двамата са доста различни като стил на игра което е допълнителен бонус.Какви пари са дали толкова има няма 4-5 млн. паунда... А за любителите на статистиката само да спомена че Суарес има 111 гола в 159 мача за Аякс
Кежман имаше 110 гола в 120-130 мача за ПСВ, сега къде играе ?!
Провали се дори във Фенербахче, просто Ередивизие не е мерило за класа, иначе Суарез е страхотен играч, на мен много ми харесва

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]