Кени ти си по-тъп от Тодор Батков бе човек как може?Ето защо Ливърпул още 20 год нема да стане шампион и това Торес го е разбрал,защото сме посредствени и взимаме посредствени футболери.Тоя Керъл е по-зле отр Крауч бе бастун.
Ми то сезона ни отиде за какво го взимаш да станем на 5-място с него ли бе Кени.
Малоумниккккккккккккккккккккккккк,вече си мисля че Рафа е последното хубаво нещо случило се за Пуул.
Стиви,теб човече те съжалявам как още търпиш всичко.
Аз знам всичко е заради КОП.
Ливърпул купува Андрю Каръл за 41 млн.евро
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Анди Керъл 41 млн.евро!Ливърпул са болни...
LEVSKI_FOREVER
Харчете ливърпулски безмозчовци,харчете.След 2 сезона ще го продадете на Саутхемптън за 3,5 мил и ще пляскате с ръчички,а тилата се забавя с още 20-на години

Керъл е по маневрен от Торес и ще е по полезен за Ливерпул.в последно време испанеца заспа,докато Керъл се представяше много добре в Нюкясъл.
zlatan написа:Кени ти си по-тъп от Тодор Батков бе човек как може?Ето защо Ливърпул още 20 год нема да стане шампион и това Торес го е разбрал,защото сме посредствени и взимаме посредствени футболери.Тоя Керъл е по-зле отр Крауч бе бастун.
Ми то сезона ни отиде за какво го взимаш да станем на 5-място с него ли бе Кени.
Малоумниккккккккккккккккккккккккк,вече си мисля че Рафа е последното хубаво нещо случило се за Пуул.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
mitkomikele написа:drogooo написа:Е не, те снощи се посраха.
Торез за сезон и половина(50 мача) има 17 гола = 50 мил. - ???????????
Каръл надежда,надежда амаааа и тоий гола вода до тук = 30 мил - ????????????
Тия хора пощуряха,после Юнайтед били дали много пари за Бербатов!!!!
Аз лично жзех да се дразня с тия големи трансферни суми ... ама кой ме пита
човече малко сляпо гледаш..гледай Торрес статистика http://www.lfconline.com/chelsea/player ... ndex.shtml
Човече малко сляпо четеш!!!!!Колкото и да гледам виждам че 09/10 - 19 гола в Лигата; 10/11 - 8 гола ууупс не са 17 ... 27 са е и????
Пак супер смях!!!

- crazyfists
- Контакти:
Хората си перат парите кво толкова се чудите (:
fr3ak_boy написа:zlatan написа:Кени ти си по-тъп от Тодор Батков бе човек как може?Ето защо Ливърпул още 20 год нема да стане шампион и това Торес го е разбрал,защото сме посредствени и взимаме посредствени футболери.Тоя Керъл е по-зле отр Крауч бе бастун.
![]()
![]()
Не си видял как ще се развие в Пул, че да говориш така и аз бях песимист за Бербо в Юнайтед, ама пък сега... А пък да казваш, че Кени (легендата на вашия клуб) е по-тъп от Батков си е направо кощунство
Имай малко уважение към човека донесъл ви толкова много отличия като играч и като треньор
![]()
![]()
Бе правилна е политиката принципно за един 26 годишен глезьо като Торез дето е в дупка от една година взимаш двама обещаващи млади играчи като единия от тях е 22 годишен ... ама пък £35 млн.!!!!!!!!!И аз си мисля че бая чакане ше падне докъто тоя замести Торез отпред( първия сезон на испанеца е 33 гола от 46 мача ебаси) Тая пара е много и за Бербо се изсипа мн пара ама имаше стабилна игра в бундеслигата и два добрисезона в Тотнъм... въпреки че пак му бшха ного де

Пичове незнам защо толкова се палите.....реално погледнато Пуул размениха един мрънкащ и вечно контузващ се играч в последно време за двама млади,адски добри нападатели в лицето на Кeръл(23г.) и Суарес(24г.) Хубавото в случая също така е че,двамата са доста различни като стил на игра което е допълнителен бонус.Какви пари са дали толкова има няма 4-5 млн. паунда... А за любителите на статистиката само да спомена че Суарес има 111 гола в 159 мача за Аякс 
Само ЦСКА!!!!!!!!
- slash1912
- Контакти:
Какво хубаво заглавие на темата!Защо са болни,защото ги дават за млад и перспективен играч ли?На тези,които сега изливат омразата си,ще им кажа да изчакат до края на сезона и тогава да говорят!Манчестър Юн болни ли бяха като даваха един чувал с пари за Рио Фърдинанд,Уейн Руни,Бербатов и почти всички,които в момента са титуляри??!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Гледах няколко клипчета за Керъл, добър нападател, но без някакви уникални изпълнения. Реално такъв футболист може би струва 15-20 млн. евро максимум.