Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул без Торес - светло бъдеще или крачка назад
Чарли Адам не е наш....поне не още 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
СВЕТЛО БЪДЕЩЕ .ПО-ДОБРЕ СУАРЕС И КЕРЪЛ ОТ КОЛКОТО ТОЯ ДЕТ ИСКА ДА ПРЕМИНЕ В ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА ОТБОРА !
Отказаха да го пуснат от Блекпул 

Бих казал светло бъдеще, тази зависимост не можеше да продължава вечно, сега най-накрая ще започнем да играем с 2ма изявени нападатели (независимо в каква точно подредба). Кени знае какво прави, щом е решил така значи има достатъчно добър поглед над играчите които му трябват и конкретно на кои постове 

Като човек, недолюбващ английския футбол и в частност Ливърпул, мога да ви успокоя, че трансферът на Торес в Челси е най-добрият трансфер на Ливърпул от доста време насам
Според мен ефектът ще е подобен на трансфера на Ибрахимович от Интер в Барса и заменянето му с доста по-отборните и ефективни играчи като Ето'о и Милито. Торес е един от най-надценяваните футболисти, ако ме питат за негов важен гол се сещам само за гола срещу Германия на финала на европейското, друго не.

Той не иска да играе в отбора, така че прав му път. Такива не ни трябват. Добре правят момчетата, че му горят фланелката. Може би и той не е виновен, не случи на наставник в Пуул, но все пак не очаквах така да хукне към парите на Абрама. Ако беше отишъл в Барса можеше да му простя но сега не мога да го понасям
- Neftochimic1892
- Контакти:
Gil-galad написа:Чарли Адам не е наш....поне не още
ще го вземем лятото на значително по - ниска цена

- Liverpool _YNWA
- Контакти:
Re: Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес
Колеги изумен съм от това което направи Торес той предаде най-великата публика най-великия отбор предаде всички които обичаме Пуул направо настроението ми се скапа тотално предималко си извадих фланелката на Пуул на която пише името на предателя и я изгорих с мн тъга и разочарование нямам думи просто тои ми беше любимец ...

LIVERPOOL FROM ANFIELD!!
- El--Nino--
- Контакти:
Liverpool _YNWA написа:Колеги изумен съм от това което направи Торес той предаде най-великата публика най-великия отбор предаде всички които обичаме Пуул направо настроението ми се скапа тотално предималко си извадих фланелката на Пуул на която пише името на предателя и я изгорих с мн тъга и разочарование нямам думи просто тои ми беше любимец ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се отчайвай така, братле! И на мен ми беше любимец, но всеки предал по такъв начин Ливърпул не е прокопсал. Примери затова много. И докато Крал Кени е начело на отбора трябва да сме спокойни за бъдещето му и да се доверим на преценката му. Както той каза днес на пресконференцията, Ливърпул е по-голям от която и да е индивидуалност. Ще се завърнем по силни от всякога, сигурен съм!
YNWA!!!
- James_Hetfield
- Контакти:
Приятели , плаче ми се за тоя глупак.... Можеше легенда да стане.... ПРЕДАТЕЛ !!!!!!!!!!!! His armband said he was a red, CARROLL, CARROLL, you'll never walk alone it said, CARROLL, CARROLL, we once had this lad from Spain, long blonde hair, who's he again? ANDY CARROLL IS LIVERPOOL'S NUMBER NINE.
Завинаги от ЦСКА! YNWA Liverpool FC