Ливърпул купува Андрю Каръл за 41 млн.евро
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ливърпул купува Андрю Каръл
Момчето е прекалено талантливо и ще се впише. 

Последна промяна от Liverpool forever_95 на 31 яну 2011 22:30, променено общо 1 път.
- slash1912
- Контакти:
gtuy написа:35 милиона за едно недоказано акне. Решили сте да продавате Торес ,ами вземете някой свестен играч. Иначе благодаря на Ел Ниньо за хубавите моменти, убеждаваше ни че милее за Пуул но парите блазнят всеки. Да е жив и здрав но не мога да му пожелая успехи с този противен отбор.
При нас ще се докаже!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- El--Nino--
- Контакти:
Neftochimic1892 написа:абе кой ще ни е нападателя в ЛЕНгог хахахахах
Някой беше казал, че отборите, играещи в ЛЕ могат да картотекират 1 играч, който е играл в ШЛ за сезона, и обратно. Така че би трябвало да можем да картотекираме и Суарез, тъй като играха в ШЛ. Но някой по-запознат може да потвърди дали това е така.
- liverpool96
- Контакти:
Керъл, Суарез 

- Neftochimic1892
- Контакти:
El--Nino-- написа:Neftochimic1892 написа:абе кой ще ни е нападателя в ЛЕНгог хахахахах
Някой беше казал, че отборите, играещи в ЛЕ могат да картотекират 1 играч, който е играл в ШЛ за сезона, и обратно. Така че би трябвало да можем да картотекираме и Суарез, тъй като играха в ШЛ. Но някой по-запознат може да потвърди дали това е така.
ако си прав , това е супер

ааа пичове аз си лягам утре ще гледам какво е станало !!! айде лека на всички и дано да земем още някой друг отпадък
базикам се добри трансфери.айде успех на тези които ще остават до 01:00 аз не мога повече 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Керъл ще се докаже при нас според мен. Той играе страхотно с гръб към вратата, страхотна бомба притежава с левия крак и с глава е перфектен. А е на 22 години. Има на къде да се развива това момче. А беше и повикан в националния отбор на Англия.
Анди Каръл пасва идеално със Суарез.Анди е млад и има много да се развива, плюс това ми хареса, че е много полезен в дефанзивен план, много тича това животно.
Това за Ричардс, звучи като мана небесна, перфектен защитник !
Това за Ричардс, звучи като мана небесна, перфектен защитник !
С центриранията на Адъм и Джерард, и повратливостта на Суарес - предчувствам как Керъл ще вкара 15тина гола до края на сезона и ще е основен конкурент на Берба за първото място при голмайсторите. В Англия печелят "ръгачите"
и на Кени тов му е пределно ясно ! Керъл има 11 гола и 4 асистенции - невероятна игра с глава и е голямо говедо, Адъм - 4 гола и 5 асистенции, и едно от най-добрите центрирания в Англия. Мисля, че това ще е страховита комбинация. Разбира се, че парите платени за тях са безумно много, но всички знаем, че за англичаните в Англия се плаща много...

Liverpool forever_95 написа:gtuy написа:35 милиона за едно недоказано акне. Решили сте да продавате Торес ,ами вземете някой свестен играч. Иначе благодаря на Ел Ниньо за хубавите моменти, убеждаваше ни че милее за Пуул но парите блазнят всеки. Да е жив и здрав но не мога да му пожелая успехи с този противен отбор.
Противен си ти!
Ами смени си поне ника като са ти толкова симпатични.