Както искат, така да реагират Коп-а. Щом Торес не желае повече да играе в Ливърпул, добре, негов си проблем, нека взима повече предпочитаните от него парички отколкото да е с отбора в трудни моменти. Един Джеко също се поддаде на изкушението и премина в тима на Манчестър Сити, докато по-добрия му вариант (според мен) е при баварците. Просто още съм потресен от всичко това през тези 2 дена. Тъкмо привлякохме супер звезда, трансферната политика се раздживи, отбора взе да печели, играчите са надъхани, Далглиш е отново в своя територия, собствениците са много доволни от цялата работа, а Торес с цялата си наглост развали изцяло доброто ми впечатление открай време. Може би на основата на напускането му стои раздялата с Рафаел Бенитез. Рафа отдаваше цялото си внимание на него и Джерард, именно и заради което Торес го уважаваше много. Второто е недоброто представяне на отбора през сезона (доста загуби се понатрупаха),а третото е по-голямата заплата (да, Ливърпул не е богат отбор, но все пак нападателя избра изкушението пред подкрепата). Аз не съм умрял да става, да си ходи, щом не желае повече да играе. Не можеш да го накараш насила. Апък и тези пари, които ти предлагат, просто с една дума си "задължен" да го продадеш, ще бъде по-добрата алтернатива. Най-добре така, отколкото той да не ти идва на тренировки, или да бърше скамейките. Все пак отборът не се гради на основата на 1 играч. Малко се отнесох, поради нажежалата обстановка.