Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Мнениеот styopa » 30 яну 2011 18:36

galin56 написа:Е ти какво искаш да каже в безбройните си интервюта - че мрази Ливърпул ли?
Няма любов вече във футбола. Имало е когато са взимали заплати от по 250 лв. а и са ходели и на работа някой от тях. Сега вече всичко е за пари. Не едно и също да взимаш 3млн. и 6 млн. евро, нали? Дават му на човека 2-на заплата(примерно) и си подава молбата за напускане от старата месторабота. Това е. А който го гони някакви любов и чувства значи нещо не е в час.

Виж това са тези който всеки както му харесва си ги развива.
Пак да попитам.След като Торес е сребролюбец някой може ли да даде реално обяснение защо остана лятото.Всички знаем какво беше положението тогава и какво е сега.

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 30 яну 2011 18:39

Neftochimic1892 написа:
BluePainter написа:Ако Ливърпул имаха повече мозък щяха да се съгласят и с тези пари да купят трима класни играчи.

Кажи му кой трима могат да земат ? за 50 млн . :?:

garra dembele :D
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 30 яну 2011 18:54

споко торес остава каза ми го по скайпа
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 30 яну 2011 19:52

megan fox написа:
Avrameca написа:Ако Торес ни предаде ще ми падне много в очите , а реакцията на КОП-а ще е същата защото са предадени.Но аз съм оптимист , купихме си нова звезда - СУАРЕЗ !!!

Е мислиш ли, че му пука дали ще ти/ви падне в очите?! А и това да отиде в по-конкурентно способен отбор НЕ Е предателство! Предателство ще бъде да премине в Евертън или по-лошо в МЮ! Всичко останало е защита на личният интерес! Все пак и Торес иска да спечели някой друг трофей! Даде предостатъчно на Пул и след като отбора не отговаря на неговите амбиции... най-нормланото е да го смени с друг, с по-големи МОМЕНТНИ възможности!
Торес не е продукт на школата на отбора, той е един НАЕМНИК! Него го вълнуват, парите и успехите! Не сте съгласни, защото бил казвал еди си какво?! Е то това е част от задълженията му да ги говори тези глупости, а заслепените фенове им вярват! То и Ибра като дойде в Барса още първият ден почна с клоунадата: целуваше емблемата, кълнеше се във вярност, обясняваше, че винаги е мечатал да играе в Барса и тн... и какво стана, като не успя да се наложи в състава?! Почна да мрънка, а откакто го пратихме в Милан под наем не спира да плюе по Гуардиола и отбора! Да, Торес не е толкова невъзпитан, но и той като Ибра си гледа личният интерес! Веднъж един играч напусне ли родният си отбор... от там насетне той е един наемник!

А Вие не мислите ли че когато се появи с екипа на Челси на Анфийлд ще му пука ???Във Англия има 4 големи съпреника - Арсенал , Ман Ю , Челси , Ливърпул.За това преминаването му в Челси е предателство ... поне за мен.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 яну 2011 21:00

Според мен трябва КОП-а да издигнат плакат: TORRES, YOU BELONG IN LIVERPOOL. Трябва да скандират постоянно името му и да го подкрепят. Това трябва да направят поне според мен.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 30 яну 2011 21:04

TEDIMAR99 написа:споко торес остава каза ми го по скайпа

Доста обнадеждаващо колега :lol: :lol:

6omba
Контакти:

Мнениеот 6omba » 30 яну 2011 21:10

Надявам се да остане, но като се поставя на негово място не виждам причина той да остане в отбора. :(

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 яну 2011 21:11

Докато Торес е играч на Ливърпул едва ли някой на Анфийлд ще го освирква или ще издигне негативни плакати за него!Когато се появи с фланелката на друг отбор...ще видим.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 30 яну 2011 21:18

Както искат, така да реагират Коп-а. Щом Торес не желае повече да играе в Ливърпул, добре, негов си проблем, нека взима повече предпочитаните от него парички отколкото да е с отбора в трудни моменти. Един Джеко също се поддаде на изкушението и премина в тима на Манчестър Сити, докато по-добрия му вариант (според мен) е при баварците. Просто още съм потресен от всичко това през тези 2 дена. Тъкмо привлякохме супер звезда, трансферната политика се раздживи, отбора взе да печели, играчите са надъхани, Далглиш е отново в своя територия, собствениците са много доволни от цялата работа, а Торес с цялата си наглост развали изцяло доброто ми впечатление открай време. Може би на основата на напускането му стои раздялата с Рафаел Бенитез. Рафа отдаваше цялото си внимание на него и Джерард, именно и заради което Торес го уважаваше много. Второто е недоброто представяне на отбора през сезона (доста загуби се понатрупаха),а третото е по-голямата заплата (да, Ливърпул не е богат отбор, но все пак нападателя избра изкушението пред подкрепата). Аз не съм умрял да става, да си ходи, щом не желае повече да играе. Не можеш да го накараш насила. Апък и тези пари, които ти предлагат, просто с една дума си "задължен" да го продадеш, ще бъде по-добрата алтернатива. Най-добре така, отколкото той да не ти идва на тренировки, или да бърше скамейките. Все пак отборът не се гради на основата на 1 играч. Малко се отнесох, поради нажежалата обстановка. :mrgreen:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 30 яну 2011 21:22

6omba написа:Надявам се да остане, но като се поставя на негово място не виждам причина той да остане в отбора. :(

Абсолютно съгласен. Да, аз също се надявам да остане, все пак Торес неведнъж е вадил отбора от трудни ситуации, но от друга гледна точка трябва да му се отдаде почит затова, което е направил и нека уважим решението му, ако то е окончателно и добре обмислено. :)

Върни се в “Ливърпул”