styopa написа:Според мен Адам не е лош футболист,но и нямаме кой знае каква нужда от него.Спиъринг и Шелви може да се разчита на тях(като резервни варианти),а и Поулсен все още е при нас.
Относно дали ще вземем нов футболист в нападение логиката сочи към реализиране на някой трансфер.Иначе продажбата на Бабел би била голям автогол от наша страна.
Много го подцениха Бабел. НЕ знам защо не му дадоха шанс за изява. На моменти загатваше, че има огромен потенциал, но му трябваше повече време да го разгърне. И след 2/3 слаби мача биваше оставян на пейката. За мен това не беше правилно, но както и да е. Според мен пък имаме нужда от Адам, но така като гледам вече стана месец, че ако не и повече със сагата Суарес и в крайна сметка нищо. Тука една дузина мнения изписахме за него, колко е добър, какво партньорство би оформил с Торес, а няма никакви индикации, че сме напреднали в преговорите. Ама те и нашите собственици не вземат да отпуснат малко повече пари, а се циганят за 7/8 милиона. Със 7/8 милиона нито ще обеднеят, нищо ще забогатеят. И съм сигурен, че с парите от трансфера на Бабел и един евентуален трансфер на Йованович няма да отидат за повишаване на офертата. И пак няма да вземем качествен футболист и ще се мъчим в нападение в някои мачове. АКо продължаваме така, не знам къде ще му излезе края...