Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул на път да осигури първи трансфер на Далглиш
до края на деня ще знаем дали сме избрали точния човек, който да гради футболната стратегия на ФК Ливърпул... към настоящия момент нито един от "сигурните" ни трансфери не изглежда чак толкова сигурен... 1 седмица преди края на трансферния прозорец... Ако Комоли се провали в привличането на Суарес, Адам и Уорнък, дано поне е достатъчно доблестен да си подаде оставката 

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

- Mighty Reds
- Контакти:
И аз чакам новините с "трепет"
, че сутринта мернах в официалния, че днес било деня "Д" за трансфера на Суарес, но и до момента освен нек'ви спекулации за Н'Зогбиа, нищо не излиза. Даже не са и потвърдили, че Бабел остава
...

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Едва ли ще си подаде оставката при първия евентуален провал на трансфер.Въпроса е какво стана с изп. директор.Беше обявено че в началото на януари щяхме да взимаме някой.Липсата на такъв може би изигра роля в прекаленото бавене на уволнението на Ходжсън.
Нещата май отиват към "абе той сезона загубен и ще си играем с младите".
В интервю днес Кени е потвърдил, че Бабел остава в Ливърпул. Днес Комоли е ходил до Амстердам за последен разговор дали ще има сделка или не и по непотвърдена информация нещата отиват по-скоро към провал... а този трансфер официално го чакаме от два месеца, а аз лично го чакам от миналото лято 

[center]

styopa написа:Едва ли ще си подаде оставката при първия евентуален провал на трансфер.Въпроса е какво стана с изп. директор.Беше обявено че в началото на януари щяхме да взимаме някой.Липсата на такъв може би изигра роля в прекаленото бавене на уволнението на Ходжсън.
проблема е че не просто някакъв трансфер е пред провал, а целият трансферен прозорец... а мисля че е излишна дискусията относно това колко важни са нови попълнения към отбора
[center]

Летял е до Холандия само, за да му обявят цената от 30 или 35 млн. евро и след 2 часа да лети обратно към Англия. Големи преговори е провел няма що.
Шансовете за Суарез намаляват с всеки изминал ден, днес излезна информация че Аякс не отстъпва от 26М паунда, докато Ливърпул не дават повече от 21М. Също така бе оповестено че Бабел остава със сигурност.

haha написа:styopa написа:Въпроса е какво стана с изп. директор.Беше обявено че в началото на януари щяхме да взимаме някой.Липсата на такъв може би изигра роля в прекаленото бавене на уволнението на Ходжсън.
Доколкото знам,Том Върнър (единият от собствениците) беше назначен за такъв.
Вернер е президент на отбора, а позицията на изп. директор е все още вакантна
[center]

Ами и да отидат на провал не е толкова фатално според мен.Все пак си зависи и от Аякс.Важното е Суарез след като е провален трансфер да се насочим към някой с подходящи качества.Просто да не се получи както преди две години.Давид Силва 1 месец беше уж до дни при нас,а в крайна сметка взехме Риера.Всеки може да си направи сметката каква е разликата.
Уорнър е президент на клуба.Мартин Броутън беше преди това.
Поста изпълнителен директор беше на Пърслоу,а преди това на Рик Пери.
haha написа:Доколкото знам,Том Върнър (единият от собствениците) беше назначен за такъв.
Уорнър е президент на клуба.Мартин Броутън беше преди това.
Поста изпълнителен директор беше на Пърслоу,а преди това на Рик Пери.
styopa написа:Въпроса е какво стана с изп. директор.Беше обявено че в началото на януари щяхме да взимаме някой.Липсата на такъв може би изигра роля в прекаленото бавене на уволнението на Ходжсън.
Доколкото знам,Том Върнър (единият от собствениците) беше назначен за такъв.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.