Уулвърхемптън Уондъръс-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Уулвърхемптън Уондъръс-Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 яну 2011 22:56

Относно защитата, мисля че ако беше някой по класен отбор от сорта Съндърланд или Болтън например, а също така можем да добавим и Вила, независимо от положението им в момента, освен вкарването на трите гола, не мисля че щяхме да запишем суха мрежа. Класата на футболистите на Уулвс им попречи да ни вкарат поне 1 гол. Но все пак фактът си е факт. Победа и се надявам скоро време да има и нови попълнения в защита и по-добро сработване.

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 22 яну 2011 23:25

Честита победа на Ливърпулци, крайно време беше.

Потребителски аватар
El--Nino--
Контакти:

Мнениеот El--Nino-- » 23 яну 2011 01:23

Liverpool forever_95 написа:Относно защитата, мисля че ако беше някой по класен отбор от сорта Съндърланд или Болтън например, а също така можем да добавим и Вила, независимо от положението им в момента, освен вкарването на трите гола, не мисля че щяхме да запишем суха мрежа. Класата на футболистите на Уулвс им попречи да ни вкарат поне 1 гол. Но все пак фактът си е факт. Победа и се надявам скоро време да има и нови попълнения в защита и по-добро сработване.

Е, какво им е на Уулвс. Те са в по-добра форма от Вила, а и предния кръг вкараха 3 гола като гости на Сити, който обичайно не допуска много попадения. Победиха и Челси на Молиню, така че изобщо не трябва да се подценяват. Аз лично не мисля, че те ще изпаднат този сезон, просто ние днес бяхме класи над тях. ;)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 яну 2011 12:48

El--Nino-- написа:
Liverpool forever_95 написа:Относно защитата, мисля че ако беше някой по класен отбор от сорта Съндърланд или Болтън например, а също така можем да добавим и Вила, независимо от положението им в момента, освен вкарването на трите гола, не мисля че щяхме да запишем суха мрежа. Класата на футболистите на Уулвс им попречи да ни вкарат поне 1 гол. Но все пак фактът си е факт. Победа и се надявам скоро време да има и нови попълнения в защита и по-добро сработване.

Е, какво им е на Уулвс. Те са в по-добра форма от Вила, а и предния кръг вкараха 3 гола като гости на Сити, който обичайно не допуска много попадения. Победиха и Челси на Молиню, така че изобщо не трябва да се подценяват. Аз лично не мисля, че те ще изпаднат този сезон, просто ние днес бяхме класи над тях. ;)

Класа колега, класа. Това не стигна на Уулвс да ни вкарат гол. Имахе 2/3 изгодни положения, но не успяха да стрелят както трябва. Защитата ни пак се огъна в последните минути и просто можеха да ни вкарат 1 гол. Но все пак съм доволен от сухата мрежа и победата с 0-3. Дано да си вземем двата поредни мача на Анфийлд, че да дръпнем бързо бързо в класирането.

Потребителски аватар
El--Nino--
Контакти:

Мнениеот El--Nino-- » 23 яну 2011 16:16

Liverpool forever_95 написа:
El--Nino-- написа:

Класа колега, класа. Това не стигна на Уулвс да ни вкарат гол. Имахе 2/3 изгодни положения, но не успяха да стрелят както трябва. Защитата ни пак се огъна в последните минути и просто можеха да ни вкарат 1 гол. Но все пак съм доволен от сухата мрежа и победата с 0-3. Дано да си вземем двата поредни мача на Анфийлд, че да дръпнем бързо бързо в класирането.

И Блекпул нямат класа, ама ни нанизаха 2 гола. :lol: Аз продължавам да твърдя, че защитата се справи добре и удържа на натиска на Уулвс, за който много по-голяма вина има халфовата линия и като цяло настройката на отбора да се дръпне назад и да чака набезите им. След 100 пробива и центрирания няма как вратарят или защитата да не увисне на някое, но важното е, че удържахме този път и с това ще придобием и по-голямо самочувствие, което е жизнено важно сега. ;)

Върни се в “Ливърпул”