Уулвърхемптън Уондъръс-Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Уулвърхемптън Уондъръс-Ливърпул
Относно защитата, мисля че ако беше някой по класен отбор от сорта Съндърланд или Болтън например, а също така можем да добавим и Вила, независимо от положението им в момента, освен вкарването на трите гола, не мисля че щяхме да запишем суха мрежа. Класата на футболистите на Уулвс им попречи да ни вкарат поне 1 гол. Но все пак фактът си е факт. Победа и се надявам скоро време да има и нови попълнения в защита и по-добро сработване.
- martini_bg
- Контакти:
Честита победа на Ливърпулци, крайно време беше.
- El--Nino--
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Относно защитата, мисля че ако беше някой по класен отбор от сорта Съндърланд или Болтън например, а също така можем да добавим и Вила, независимо от положението им в момента, освен вкарването на трите гола, не мисля че щяхме да запишем суха мрежа. Класата на футболистите на Уулвс им попречи да ни вкарат поне 1 гол. Но все пак фактът си е факт. Победа и се надявам скоро време да има и нови попълнения в защита и по-добро сработване.
Е, какво им е на Уулвс. Те са в по-добра форма от Вила, а и предния кръг вкараха 3 гола като гости на Сити, който обичайно не допуска много попадения. Победиха и Челси на Молиню, така че изобщо не трябва да се подценяват. Аз лично не мисля, че те ще изпаднат този сезон, просто ние днес бяхме класи над тях.

-
- Контакти:
El--Nino-- написа:Liverpool forever_95 написа:Относно защитата, мисля че ако беше някой по класен отбор от сорта Съндърланд или Болтън например, а също така можем да добавим и Вила, независимо от положението им в момента, освен вкарването на трите гола, не мисля че щяхме да запишем суха мрежа. Класата на футболистите на Уулвс им попречи да ни вкарат поне 1 гол. Но все пак фактът си е факт. Победа и се надявам скоро време да има и нови попълнения в защита и по-добро сработване.
Е, какво им е на Уулвс. Те са в по-добра форма от Вила, а и предния кръг вкараха 3 гола като гости на Сити, който обичайно не допуска много попадения. Победиха и Челси на Молиню, така че изобщо не трябва да се подценяват. Аз лично не мисля, че те ще изпаднат този сезон, просто ние днес бяхме класи над тях.
Класа колега, класа. Това не стигна на Уулвс да ни вкарат гол. Имахе 2/3 изгодни положения, но не успяха да стрелят както трябва. Защитата ни пак се огъна в последните минути и просто можеха да ни вкарат 1 гол. Но все пак съм доволен от сухата мрежа и победата с 0-3. Дано да си вземем двата поредни мача на Анфийлд, че да дръпнем бързо бързо в класирането.
- El--Nino--
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:El--Nino-- написа:Liverpool forever_95 написа:Относно защитата, мисля че ако беше някой по класен отбор от сорта Съндърланд или Болтън например, а също така можем да добавим и Вила, независимо от положението им в момента, освен вкарването на трите гола, не мисля че щяхме да запишем суха мрежа. Класата на футболистите на Уулвс им попречи да ни вкарат поне 1 гол. Но все пак фактът си е факт. Победа и се надявам скоро време да има и нови попълнения в защита и по-добро сработване.
Класа колега, класа. Това не стигна на Уулвс да ни вкарат гол. Имахе 2/3 изгодни положения, но не успяха да стрелят както трябва. Защитата ни пак се огъна в последните минути и просто можеха да ни вкарат 1 гол. Но все пак съм доволен от сухата мрежа и победата с 0-3. Дано да си вземем двата поредни мача на Анфийлд, че да дръпнем бързо бързо в класирането.
И Блекпул нямат класа, ама ни нанизаха 2 гола.