Уулвърхемптън Уондъръс-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Уулвърхемптън Уондъръс-Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 яну 2011 16:57

Даже аз не очаквах да победим. Страхотна игра и голове, а Крал Кени е в Ливърпул от 2 седмици. А пък иначе много ревем, като го няма Джерард. А ако беше Джерард на мястото на Поулсен, който опропасти една дузина положения, не ми се мисли какво щеше да стане с Уулвс. Честито "Мърсисайдци"

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 яну 2011 17:00

Да ни е честита първата победа след завръщането на Краля :) Трите точки и трите гола наистина са важни, но за мен по-важното е че виждам отново настроение сред момчетата. Техният хъс за победа се върна, а това определено ме прави оптимист за бъдещето на отбора. Но и аз съм съгласен, че в защита продължаваме да правим твърде много грешки и явно само с новите методи и тренировки на Краля няма да стане, трябват и нови хора там... Така че да сме живи и здрави и дано след тази хубава победа през следващата седмица да се поздравим с един Суарес, деф. полузащитник и защитник и... нови победи разбира се ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 22 яну 2011 17:28

Ей браво...май ще се спасите от изпадане... :lol:

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 22 яну 2011 17:50

ivo77 много си остроумен, но ако наистина някога си вярвал че Ливърпул, МЮ или Арсенал могат да изпаднат от ВЛ, значи трябва да смениш спорта, защото футбола не ти е силната област ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 яну 2011 18:50

По отношение на защитата според мен днес игра общо взето добре.Въпроса е че то горе долу толкова си можем.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 22 яну 2011 19:01

Честита победа на всички привърженици на Ливърпул , победата беше напълно очаквана. Предстой добър период за тима най-вероятно ......

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 22 яну 2011 21:09

Ballancee написа:Честита победа на всички привърженици на Ливърпул , победата беше напълно очаквана. Предстой добър период за тима най-вероятно ......

Мерси. Дано и Вие сполучите във Вашия мач.

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 22 яну 2011 21:37

Стига сте пълнили темите с коментари,съдържащи благодарности към някой фен.Като влеза да чета коментари и 3/4 от тях са някви благодарности към някой или нещо,което въобще не е по темата... ;)
Относно мача,нищо неочаквано,като цяло играха добре.Навярно някой са забелязали промяната в играта на Торес от идването на Далглиш.Лично на мен много ми се бие на очи,всеки мач е по-уверен от предишния...

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 22 яну 2011 22:53

lpool1892 написа:Стига сте пълнили темите с коментари,съдържащи благодарности към някой фен.Като влеза да чета коментари и 3/4 от тях са някви благодарности към някой или нещо,което въобще не е по темата... ;)
Относно мача,нищо неочаквано,като цяло играха добре.Навярно някой са забелязали промяната в играта на Торес от идването на Далглиш.Лично на мен много ми се бие на очи,всеки мач е по-уверен от предишния...

Фен на Челси не злорадства във форума на Ливърпул, как да не го уважаваш?! :!:
Последна промяна от liverpool-4ever на 23 яну 2011 10:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 22 яну 2011 22:54

Liverpool forever_95 написа:Относно защитата, мисля че ако беше някой по класен отбор от сорта Съндърланд или Болтън например, а също така можем да добавим и Вила, независимо от положението им в момента, освен вкарването на трите гола, не мисля че щяхме да запишем суха мрежа. Класата на футболистите на Уулвс им попречи да ни вкарат поне 1 гол. Но все пак фактът си е факт. Победа и се надявам скоро време да има и нови попълнения в защита и по-добро сработване.

Ако можеше да привлечем мениджъра на Съндърланд(извинявам се, но ми избяга името) да обработи защитата ни, просто виждам как Джерард целува купата :P .

Върни се в “Ливърпул”