Ливърпул-Евертън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели дербито на Мърсисайд ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Ливърпул-Евертън

Мнениеот Mighty Reds » 17 яну 2011 10:45

Егати, яко сгъбясване на форума, за трети път си пиша мнението. :roll:
Малко по-добре като игра, но недостатъчно за победа. Много работа имат Краля и свитата му, за да върнат духът на победата на Анфийлд.
Любопитно ми е, защо не беше направена трета смяна, при положение, че победата в дербито беше безценна и жизненоважна ?!? Мисля си, че един Бабел, та дори и НГог в последните 10-15 минутки, биха свършили доста повече работа от Макси и биха довършили каталясалите защитници на "карамелите" ?!?
Явно за Бабел времето на Анфийлд е изтекло - много жалко !!!
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 17 яну 2011 11:49

Бабел беше готов да влезе в игра, но Макси направи няколко добри паса и няколко пробива към края на мача и Кени реши да го остави явно

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 17 яну 2011 12:34

Mighty Reds написа:Явно за Бабел времето на Анфийлд е изтекло - много жалко !!!

Май ще е разменна монета с Аякс, иначе и аз съжалявам за него, така и не му дадоха шанс!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 яну 2011 14:23

Според мен и за двете страни има полза от една продажба на Бабел(и не само него).Вярно голям талант беше,но при положение че не му се дава шанс по-добре да си играе другаде.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 17 яну 2011 15:57

styopa до колкото четох, Кени сега преценява играчите. Според мен Бабел ще получи отново шанс, но дали ще се възползва незнам.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 яну 2011 18:48

Евертън трябваше да победят, но както и да е късмет за Ливърпул, че съдията даде измислена дузпа.Иначе мача беше интересен, но Евертън трябваше да вземе три точки.
Изображение[/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 17 яну 2011 19:00

liv_fc написа:styopa до колкото четох, Кени сега преценява играчите. Според мен Бабел ще получи отново шанс, но дали ще се възползва незнам.

За мен Бабел си е бита карта.Вярно голям талант е,но едва ли ще успее да се наложи.Може би по-добрия вариант е да го продадем докато все още има някаква цена.Все пак ако продължава в същия дух(10 мача годишно)в близко бъдеще и минимални пари няма да може да му се вземат.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 18 яну 2011 09:22

Rofles написа:Евертън трябваше да победят, но както и да е късмет за Ливърпул, че съдията даде измислена дузпа.Иначе мача беше интересен, но Евертън трябваше да вземе три точки.

Психически ли не си добре или се правиш??? Късмета бе за Евертън че не им вкарахме 3 гола през първото полувреме, а по-чиста дузпа скоро не съм виждал, не е като полета на Барби!!! Късмет имахте вие че Тотнъм не ви напълни кошницата!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 18 яну 2011 13:06

MaCuMo написа:
Rofles написа:Евертън трябваше да победят, но както и да е късмет за Ливърпул, че съдията даде измислена дузпа.Иначе мача беше интересен, но Евертън трябваше да вземе три точки.

Психически ли не си добре или се правиш??? Късмета бе за Евертън че не им вкарахме 3 гола през първото полувреме, а по-чиста дузпа скоро не съм виждал, не е като полета на Барби!!! Късмет имахте вие че Тотнъм не ви напълни кошницата!!!

+1 И Барби, звучи гадно, Барбуков- по става :) .

Върни се в “Ливърпул”