2005 и 2007 финали ШЛ, а сега средняци?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: 2005 и 2007 финали ШЛ, а сега средняци?

Мнениеот RENAULT » 13 яну 2011 21:56

Никога не можем да нарече Ливърпул "средняк" независимо на каква позиция е????
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 яну 2011 22:42

RENAULT написа:Никога не можем да нарече Ливърпул "средняк" независимо на каква позиция е????

Защо да не можем? Кое те кара да мислим че сме гранд. Блекпул разпиля някогашния гранд. С играта си, с поведението си на терена и с половината от играчите, с които разполагаме, показваме, че едва ли не всеки сезон ще се борим за ЛЕ. Пфффффффф. Толкова ми е болно, че заради Х и У и Рой станахме за посмешище. 13 място. 4 точки от опасната зона. Болно ми е, че Ливърпул изнася такава слаба продукция и е на такова незавидно място. Феновете на Ливърпул не заслужават това.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 14 яну 2011 11:02

Liverpool forever_95 да изчакаме до края на шампионата и тогава да обсъждаме дали Ливърпул е средняшки отбор. Не един и два отбора в Англия са печелили ШЛ и титла, а сега са средняшки отбори в Премиършип, а някои са дори и в по-долните дивизии, но ние говорим за Ливърпул, най-титулувания отбор на Острова. Вярно е, че историята не помага в момента, но аз мисля, че скоро отбора ще тръгне нагоре.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 яну 2011 11:46

liv_fc написа:Liverpool forever_95 да изчакаме до края на шампионата и тогава да обсъждаме дали Ливърпул е средняшки отбор. Не един и два отбора в Англия са печелили ШЛ и титла, а сега са средняшки отбори в Премиършип, а някои са дори и в по-долните дивизии, но ние говорим за Ливърпул, най-титулувания отбор на Острова. Вярно е, че историята не помага в момента, но аз мисля, че скоро отбора ще тръгне нагоре.

Дано, че вече ми писна, но без да изгледам остатъка от сезона мога да ти кажа какво ще стане.Пълен провал е този сезон.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 14 яну 2011 20:59

Liverpool forever_95 написа:
RENAULT написа:Никога не можем да нарече Ливърпул "средняк" независимо на каква позиция е????

Защо да не можем? Кое те кара да мислим че сме гранд. Блекпул разпиля някогашния гранд. С играта си, с поведението си на терена и с половината от играчите, с които разполагаме, показваме, че едва ли не всеки сезон ще се борим за ЛЕ. Пфффффффф. Толкова ми е болно, че заради Х и У и Рой станахме за посмешище. 13 място. 4 точки от опасната зона. Болно ми е, че Ливърпул изнася такава слаба продукция и е на такова незавидно място. Феновете на Ливърпул не заслужават това.

СМЕНЯЙ КЛУБА!!! Какво е това? Ти фен на Ливърпул ли си или какво? НИЕ СМЕ ГРАНД, заради тази велика публика(най-великата), затова, че сме най-титулвания гранд на Острова, че сме имали едни от най-слабите играчи, превърнати в звезди и може би заради ДЖЕРАРД И ТОРЕС и звездното им представяне на Ливърпул след като взехме Торес. Мога да ти кажа някои други думи, заради това твое изказване(мисля, че се сещаш кои ще са те), но мисля да си замълча!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 яну 2011 21:31

Аз пък на тебе ще ти кажа, да си затвориш балалайката. Защо ме изкара, че не съм фен на Ливърпул. Просто попитах човека, по какво Ливърпул прилича на гранд. Защото Блекпул да ти прави дубъл, Нортхемптън да те бие и тем подобни направо не ще ти пониж самочувствието на минимум. Какво е това нещо? Я виж го ти. Ще ми вика да си сменям клуба, който ме е радвал толкова много.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 14 яну 2011 23:18

Liverpool forever_95 написа:Аз пък на тебе ще ти кажа, да си затвориш балалайката. Защо ме изкара, че не съм фен на Ливърпул. Просто попитах човека, по какво Ливърпул прилича на гранд. Защото Блекпул да ти прави дубъл, Нортхемптън да те бие и тем подобни направо не ще ти пониж самочувствието на минимум. Какво е това нещо? Я виж го ти. Ще ми вика да си сменям клуба, който ме е радвал толкова много.

Нямах предвид буквално, просто исках да покажа, че да говориш нещо подобно за Ливърпул е нередно и неадекватно. Ливърпул е гранд от световна класа и винаги ще си е, просто е в малко голяма криза ;)

Върни се в “Ливърпул”