Блекбърн-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Блекбърн-Ливърпул

Мнениеот Dzheff » 05 яну 2011 13:53

dsadsadasdasdasd написа:
Liverpool forever_95 написа:Еми при положение, че за предния мач с Болтън на Анфийлд смятахте, че ще паднем и след една инфарктна победа вече да си мислите, че всичко се е оправило-не става. Нещата далеч не са толкова розови, колкото може би си ги представяш брато. Всички бяха прогнозирали, че ще паднем на Анфийлд и се оказва че бием и вече с този мач на Анфийлд си мислите че сме си оправили гостуванията. Не става така. НЕ че е лошо да сте оптимисти, но аз съм реалист. Това е. Запомнете го от мен. При Рой Ходжсън всяко чудо е за 3 дни. Сега ако не бием Блекбърн, пак целия форум ще започне да го псува и едва ли не да му иска главата.

Да ти кажа честно никога не сам го псувал защото му имам вяра някак си просто никои не го подкрепя прав си е човека .Не напразно е бил мениджар на годината мин година. Просто всеки гледа как да хули 1 пат никои не е застанал зад гърба му ето това е. И ако забелязваш наистина анфилд е тих последно време а не трябва :) .Просто всичко ще се оправи все някога не бъди толкова черноглед . Все пак вскички фенове забравяме какво значи химна и той се отнася за целия ОТБОР .Като се започне от собственика до публиката. Не е ли така . Просто всеки гледа да махнем Р Х е ами сигурни ли сте че при др треньор няма да е сащото или дори по зле никои не знае .Всичко е тарпение на този свят :)))))))

Съгласен съм с доста неща от твоето мнение. Този сезон освен в състава, мениджъра и собствениците имаме проблем и сред публиката - тя също не е на нужното, познатото ни ниво. Феновете се провалихме в мисията си да накараме Ходжсън да се почувства като у дома си, че го възприемаме като един от нас, че ще го подкрепим в трудностите по извървяването на трънливия път по който той знаеше че тръгва. Има много неща, които могат да оправдаят Ходжсън - трансферен прозорец и половин сезон под управлението на паразити, опитали се да унищожат клуба; все още не съвсем ориентирани действия на новите собственици; лошо наследство като селекция от Бенитес и ограничени средства за трансфери; слаба форма на почти всички налични играчи (може би под влияние на лични пристрастия тук изключвам единствено Стиви, Рейна и Бабел); чувството че се бори сам срещу всички (включително и срещу феновете на отбора в разрез с химна на клуба).
Винаги съм го казвал ще го кажа и сега - аз също не съм добре настроен към идеята Ходжсън да ни е мениджър. И това е още откакто беше предпочетен за сметка на Кинг Кени, който като повечето фенове искам да се върне на поста, който винаги ще му принадлежи. Затова когато казвам, че феновете на Ливърпул този сезон са се провалили, включвам и себе си в това число. Не е нормално мениджър на Ливърпул да няма подкрепата на публиката. Да, вярно е, че имаме защо да бъдем недоволни - неправилно изразходени оскъдните средства на клуба през лятото; неадекватни тактически ходове; неадекватна подредба на състава; отсъствие на връзка между моментна форма и определяне на титулярите (вкл. и това което ми е болка - продължаващото пренебрегване на Бабел, въпреки добрата форма, в която се намира; личната му "война" с Агер също не му е в плюс); неадекватни изяви в медиите; необясними трансформации в играта за кратки периоди, водещи до крайно незадоволителни резултати дори и за наличния състав на отбора...
Всеки вижда различно проблема с Ходжсън и определя мнението си за него спрямо вижданията си. Но това, което винаги е отличавало Ливърпул от всички други отбори е единството между мениджър, отбор и фенове - нещо, което ни е завещано още от духовния баща на отбора - Бил Шенкли. Когато гледах как Ходжсън припява химна на клуба преди мача и гледа към публиката имах чувството, че ни пита "забравихте ли какво означават тези думи?" Отговор на този въпрос трябва също всеки да даде сам за себе си. Моят отговор е: ако бях собственик на клуба щях да искам веднага оставката на Ходжсън, но понеже съм просто фен, който обича отбора си и уважава неговата история и философия, аз съм длъжен да подкрепям Мениджъра до последния му ден като такъв...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 05 яну 2011 15:06

Dzheff и ти имаш право, но пък щом именно тази публика се е обърнала срещу мениджъра си може би има защо. Като цяло нещата са комплексни и определено не изглежда да има напредък, което е и проблема на Ходжсън :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 05 яну 2011 16:47

За мен доверие към един човек се гради.Няма как да има доверие Ходжсън само на базата че ни е менажер.Особено при резултатите към момента.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 05 яну 2011 17:07

И аз това имах предвид. Ако отбора надграждаше над играта си то да заслужава доверие и да очакваш нещо, но в случая аз не виждам такова.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 05 яну 2011 18:00

Колегите над мен са прави, но коментарите не са по темата "Блекбърн-Ливърпул".
По темата моята прогноза е 1-2.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 яну 2011 19:12

Миналия мач писах,че ще паднем,а ние бихме.Малко случайно,но с оглед на играта през второто полувреме-заслужено!Като се има предвид колко сме слаби в гостуванията май пак ще паднем...Прогнозирам загуба с 0:1-дано пак да бием!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 05 яну 2011 19:22

2:4
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 05 яну 2011 20:03

Доста нереална прогноза колега. Докато Рой Ходжсън е мениджър на Ливърпул, такива резултати няма да има. Няма да има и резултати от сорта 5:0 6:0 6:1 и подобни. Иначе виждам голяма доза оптимизъм във вас след инфарктния мач с Болтън на Анфийлд. Ако в този мач не се постигне втора победа като гост, то дано да е в неделя на 9-ти :mrgreen: ;) ;)

Liverpool-Angel
Контакти:

Мнениеот Liverpool-Angel » 05 яну 2011 20:40

Тази вечер най-вероятно отборът ще бъде воден от Сами Ли.

Рой Ходжсън по всяка вероятност не е вече треньор на Ливърпул- има депозирана оставката му пред Вернер!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 05 яну 2011 20:57

styopa написа:За мен доверие към един човек се гради.Няма как да има доверие Ходжсън само на базата че ни е менажер.Особено при резултатите към момента.

Абе то е така но не си ли се замислял че ако тази публика греши тогава не просто ще се борим да се върнем на победния път ами може да се борим да не изпаднем

Върни се в “Ливърпул”