Треньорът на френския шампион Марсилия Дидие Дешан ще бъде най-вероятният заместник на мениджъра на Ливърпул Рой Ходжсън, твърди английският таблоид "Нюз ъф дъ Уърлд".
Бившият наставник на Фулъм пое "Червените" през лятото и всички очакваха от него да стабилизира клуба. Вместо това обаче Пул се представя трагично, както бе и през миналия сезон.
Според последни информации новите собственици на клуба от Ню Инглънд Спорт Венчърс ще позволят на Ходжсън да изкара сезона на "Анфийлд", но след това ще го заменят.
Името на Дешан пък е фаворизирано от английските медии и на Острова смятат, че той ще бъде човекът, който ще поеме Пул.
През лятото бившият френски национал бе един от интервюираните кандидати за треньорския пост в клуба, но в крайна сметка вече бившето ръководство на "Червените" се спря на името на Ходжсън.
Към този момент Ливърпул се представя изключително колебливо и заема 9-ото място в класирането във Висшата лига, с актив от 22 спечелени точки.
Кажете какво мислите по този въпрос колеги. Към този момент всичко са само спекулации, но ако продължаваме да играем толкова слабо като гости няма да може да вържем и Топ 7 за жалост. Но все пак смяната на Ходжсън към този момент изглежда наложителна. Но Дешан ли е точният човек според вас? Според мен не!
Шефовете на Пуул гонят Ходжсън през лятото, Дешан го сменя
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Шефовете на Пуул гонят Ходжсън през лятото, Дешан го сменя
От трън та на глог !
-
- Контакти:
BultraStyle написа:От трън та на глог !
Ами да, много добре казано колега. То на практика точно така излиза.
Може и да се докаже.До сега постиженията му като треньор са (ако не се лъжа):изгубен финал за ШЛ с отбора на Монако,купа на Франция но не се сещам за отбора и шампион на Франция за миналата година с Марсилия.Характеристиките на настоящия треньор са подобни така,че да поживеем и да видим дали наистина ще го сменят сегашния тренер и дали бъдещия(ако е Дешан) ще се справи.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ако това стане ще мина временно от Евертън! Това е едно надменно копеле, което аз откровено не понасям. Повече дори от говедото с дъвката, да му преседне дано! Погледнете мача от 1993 с Франция, когато Стоичков му протегна ръка. Такъв поглед му хвърли, че ако с поглед се убиваше не знам какво щеше да се случи на кучето. Никога Дешан в Ливърпул!
-
- Контакти:
daredevil написа:И да го сменят структурата на Пуул се променя да бъде мидтейбъл.
Аве ти ще спреш ли да ни провокираш ве? Толкова ли си зле ве? Айде да видим САФ като се махне вий на какво ще приличаате. Аз даже мога да ти кажа още от сега. Няма да сте нещо по-различно от една боксова круша и ще има да ви дънят до спукване и обратно.
- liverpool-4ever
- Контакти:
Питай Мауриньо какво ще сме след САФ.
Дидие Дешан остава в Марсилия.Какво ще го търси в Ливърпул.
Макар успехите на Дешан като най-явен е финала на Шампионската Лига със тима на Монако , никога не съм го приемал като сериозно име. Беше добър футболист но съм далеч от мисълта ,че ще стане голямо име в треньорската професия , какъвто примерно Лоран Блан ще стане си мисля. Дешан не е подходящ за Ливърпул , запазете си Ходжсън , а ако във действителност ръководството има намерение да го сменя , обърнете се към Мартин О`Нийл примерно.