Интер уволни Рафа
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Интер уволни Рафа
Определено го искам. Както ни съвзе преди 6 години, когато ни пое, така ще ни съвземе и сега. Щом и всички фенове на Ливърпул са казали това: За Коледа искаме само Рафа Бенитес, то тези думи са красноречиви. Да се маха РХ и да се връща Рафа Бенитес.
- F*CKING CUNT
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Определено го искам. Както ни съвзе преди 6 години, когато ни пое, така ще ни съвземе и сега. Щом и всички фенове на Ливърпул са казали това: За Коледа искаме само Рафа Бенитес, то тези думи са красноречиви. Да се маха РХ и да се връща Рафа Бенитес.
Ех

-
- Контакти:
F*CKING CUNT написа:Liverpool forever_95 написа:Определено го искам. Както ни съвзе преди 6 години, когато ни пое, така ще ни съвземе и сега. Щом и всички фенове на Ливърпул са казали това: За Коледа искаме само Рафа Бенитес, то тези думи са красноречиви. Да се маха РХ и да се връща Рафа Бенитес.
ЕхВзе една късметлийска ШЛ и вече ще го боготворите 200 години. Как ви е съвзел ? При Жерар Улие поне печелехте купи (2001-ва зехте 5) , а при Рафа само 1 ШЛ и всеки сезон до 10 кръг става ясно , че Ливърпул няма да има шанс да се бори за титлата. Тоя Рафа където и да иде , винаги проваля отбора. Аз ако бях тренер на Интер .... с тези играчи щях да стана галактически шампион
а не да съм извън зона УЕФА в първенството.
Офффф я млакни ве. Кви са тея бисери. Мале какъв си ''разбирач''. Взе и Суперкупата на Европа нали? Взе и Ф.А. С него записахме рекорден брой точки от създаването на ВЛ-86. Ама ко да ти обяснявам ве професоре. Сега кой знае кви ще почнеш да ги ръсиш. Ае гледай си твоето МЮ или което и да е отборче и недей пиши във форума на ЛИВЪРПУЛ.
- liverpool-4ever
- Контакти:
F*CKING CUNT написа:Liverpool forever_95 написа:Определено го искам. Както ни съвзе преди 6 години, когато ни пое, така ще ни съвземе и сега. Щом и всички фенове на Ливърпул са казали това: За Коледа искаме само Рафа Бенитес, то тези думи са красноречиви. Да се маха РХ и да се връща Рафа Бенитес.
ЕхВзе една късметлийска ШЛ и вече ще го боготворите 200 години. Как ви е съвзел ? При Жерар Улие поне печелехте купи (2001-ва зехте 5) , а при Рафа само 1 ШЛ и всеки сезон до 10 кръг става ясно , че Ливърпул няма да има шанс да се бори за титлата. Тоя Рафа където и да иде , винаги проваля отбора. Аз ако бях тренер на Интер .... с тези играчи щях да стана галактически шампион
а не да съм извън зона УЕФА в първенството.
Айде не ми се прави на разбирач. Не си мисли, че е лесно да си трениор. Рафа направи рекорди(както каза колегата преди мен) и то с какъв състав. Взе ЕДИН ОТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ нападатели в Ливерпул, направи чудеса. Това, че феновете, борда и играчите застанаха срещу него, затова направи слаб сезон и си стегна багажа.