Ходжсън: Ливърпул може да е извън първите 10 в Англия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Ходжсън: Ливърпул може да е извън първите 10 в Англия

Мнениеот Ballancee » 13 дек 2010 23:39

styopa написа:
Ballancee написа:Тук вече ще е любопитно дали привържениците ще се задоволят със място във Европа независимо дали става въпрос за ''ШЛ'' или ''ЛЕ''. В предвид стабилните игри на Тотнъм , Сити защо не и един Болтън макар ,че при тях постоянството е голям проблем, но Ливърпул , ако направи една добра серия още повече сега по-коледа ще е много важно и определящо къде ще се намира тима във края на кампанията , понеже по-коледа лидерите се срещат един срещу друг и определено ще губят точки и ,ако ''мърсисайдци'' успеят да се възползват то имат абсолютно реални шансове дори за четворката, постоянството е нужно на Рой Ходжсън и играчите му. Той поне това го имаше във Фулъм , сега е нужно и тук да го постигне за да има успехи.

Е то въпроса е какво искат шефовете.Както са тръгнали да "слушат смирено" общо взето до никъде няма да стигнем.Да естествено една серия може да закрепи положението,но все си мисля че Ходжсън направи достатъчно грешки за да си търси нова работа.
От цялата работа едно не влизане в зона ШЛ всички са страшно много губещи.

Не се знае зимата може да ви изненадат приятно като дадат достатъчно пари за нови попълнения , споменава се играч като Луйс Суарес и ,ако акостира във Ливърпул ще е огромен успех за клуба ,ако го притежава заедно със Торес биха били стахотна централна двойка нападатели още повече ,че Ходжсън умело налаха постройка със именно двама нападатели.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 дек 2010 13:15

Е то селекцията всичко на този етап е спекулации.Аз все си мисля че на нас не ни е толкова проблема във футболистите.В крайна сметка със сигурност от тези отбори над нас в класирането поне 3-4 отбора имат по-слаби състави.
Пък и то не се знае точно кой ще я прави.Дали Ходжсън или Камоли.Имаше спекулации че Далгиш щял да има основна роля,а Ходжсън щял да бъде прост треньор.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 дек 2010 14:00

styopa написа:...а Ходжсън щял да бъде прост треньор.

Ей т'ва на май-май е разковничето :mrgreen:

п.с.Едвам се сдържам, има още 17 дни до края на обещанието ми да не храня РХ ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 14 дек 2010 14:50

С оглед на играта ни като гост е напълно реално , но не може да се казват такива думи защото така се накърнява достойнството на играчите и феновете.Ако не почнем да побеждаваме като гост Рой трябва да се махне , вече ми омръзна да гледам Ливърпул като гост с очакването на загуба която идва от глупавите решения на Р.Х
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 дек 2010 14:54

styopa написа:Е то селекцията всичко на този етап е спекулации.Аз все си мисля че на нас не ни е толкова проблема във футболистите.В крайна сметка със сигурност от тези отбори над нас в класирането поне 3-4 отбора имат по-слаби състави.
Пък и то не се знае точно кой ще я прави.Дали Ходжсън или Камоли.Имаше спекулации че Далгиш щял да има основна роля,а Ходжсън щял да бъде прост треньор.

Относно до трансферите всичко на този етап са само спекулации. Но все пак всички имена, свързващи се с Ливърпул са от френски произход или играят в Лига 1. Знам че Комоли е французин и има много връзки във Франция, но не мисля, че пазаруване само от Франция би било нещо кой знае какво. Даже си мисля, че това може да ни изиграе лоша шега. Според мен трябват ни още малко англичани и испанци, а може и някой друг холандец. Нямам нщо против да вземем франциузи, но всяко втори име, свързващо се с Ливърпул е френско.
Що се отнася до наличните футболисти... Ами Ливърпул има едни от най-качествените футболисти в Англия. Но сме на доста разочароваща позиция. Това е само заради Рой. Отборите на Нюкасъл, Болтън, Съндърланд по-качествени и скъпоплатени футболисти ли имат?! НЕ! Но пак се пред нас. Това е само и единствено заради Ходжсън, който не може да научи отборите си как да си печелят гостуванията. Еми като не знае да си заминава.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 дек 2010 16:06

Ама какво значение има с кого ни свързват?В крайна сметка никой не е дошъл.В момента предвид Камоли ни свързват с французи,но всъщност само шефовете си знаят кой отговаря за нови попълнения.
Ако е Ходжсън нищо чудно да търсим играчи като.. Демпси,Замора или в най-добрия случай Гомес.
п.с. Исках да напиша просто треньор,ама то и това е май вярно. ;)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 дек 2010 17:40

styopa написа:Ама какво значение има с кого ни свързват?В крайна сметка никой не е дошъл.В момента предвид Камоли ни свързват с французи,но всъщност само шефовете си знаят кой отговаря за нови попълнения.
Ако е Ходжсън нищо чудно да търсим играчи като.. Демпси,Замора или в най-добрия случай Гомес.
п.с. Исках да напиша просто треньор,ама то и това е май вярно. ;)

Да ОК. И аз затова започнах така: За сега всичко е спекулации. Но въпросът ми беше дали не би ни изиграло лоша шега ако привличаме само играчи от Франция. Не казвам, че ще привлечем нали? ;) Просто ще е грешка да започнем да вземаме играчи само от Франция. Но все пак ще видим какво ще стане през зимния трансферен прозорец и най-вече през летния. НО за сега всичко е спекулации.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 16 дек 2010 00:14

Liverpool forever_95 написа:
styopa написа:Е то селекцията всичко на този етап е спекулации.Аз все си мисля че на нас не ни е толкова проблема във футболистите.В крайна сметка със сигурност от тези отбори над нас в класирането поне 3-4 отбора имат по-слаби състави.

Относно до трансферите всичко на този етап са само спекулации. Но все пак всички имена, свързващи се с Ливърпул са от френски произход или играят в Лига 1. Знам че Комоли е французин и има много връзки във Франция, но не мисля, че пазаруване само от Франция би било нещо кой знае какво. Даже си мисля, че това може да ни изиграе лоша шега. Според мен трябват ни още малко англичани и испанци, а може и някой друг холандец. Нямам нщо против да вземем франциузи, но всяко втори име, свързващо се с Ливърпул е френско.
Що се отнася до наличните футболисти... Ами Ливърпул има едни от най-качествените футболисти в Англия. Но сме на доста разочароваща позиция. Това е само заради Рой. Отборите на Нюкасъл, Болтън, Съндърланд по-качествени и скъпоплатени футболисти ли имат?! НЕ! Но пак се пред нас. Това е само и единствено заради Ходжсън, който не може да научи отборите си как да си печелят гостуванията. Еми като не знае да си заминава.

И аз съм на това мнение истина е че имаме яки футболисти дори може да се каже че имаме 1 от най яките састави в Англия но я няма връзката между тях няма я сработката все пак в последните мачове започна да се усеща тандема и играят приятен футбол
Цитирам имена : Торес ; Джерард ; Меирелеш ; Джо кол ; Кайт ; Бабел това са все играчи които могат да решат всеки мач ... :)

haha

Мнениеот haha » 16 дек 2010 00:17

Без Джо Коул,ако обичаш,той в момента и мач с Уолсол не би могъл да реши...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 17 дек 2010 20:29

haha написа:Без Джо Коул,ако обичаш,той в момента и мач с Уолсол не би могъл да реши...

ще му дойде времето спокойствие :)

Върни се в “Ливърпул”