Ливърпул-Астън Вила

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Re: Ливърпул-Астън Вила

Мнениеот Leooo » 07 дек 2010 00:36

Liverpool _YNWA написа:Честита победа на всички фенове добър мач се получи Бабел показа класа прави ги рошави всички се раздадоха на макс доволен съм ! :lol: ;) ;)

Това с Бабел си беше цяла изненада !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 07 дек 2010 00:42

Leooo написа:
Liverpool _YNWA написа:Честита победа на всички фенове добър мач се получи Бабел показа класа прави ги рошави всички се раздадоха на макс доволен съм ! :lol: ;) ;)

Това с Бабел си беше цяла изненада !

Не мисля,така... не му се вада достатъчно шанс според мен и много се стара човека днес. Почти за всяка топка се бореше имаше късмет,че Торес отсъства. СПоред Мен трябва да му се дава по-често шанс специално на Бабел... според мен с техничните Торес,Нгог,Бабел,Джонсън можем да постигнем доста неща,защо не ако на Торес и на някой от фланговите футболисти не им върви мача да се пускат Нгог и Бабел?! ;) Лека,четвъртък или петък ще пусна темата за мача с Нюкясъл! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 07 дек 2010 01:06

Браво! Доволен съм от победата, но повече съм доволен от играта, която показаха момчетата, за да я постигнат. За мен това е най-добрия ни мач от онази незабравима седмица, в която бихме последователно Ман.Юн., Реал М и Астън Вила съответно с 4-1, 4-0 и 5-0. Сега отново постигаме страхотна победа срещу Астън Вила и то без тримата ни основни футболисти. Това ме прави оптимист за бъдещето на отбора. Доволен съм и за още 2 неща, свързани с 1 човек - Райън Бабел. Преди известно време тук споделих, че за мен той е най-добрия футболист на Ливърпул след гръбнака Рейна-Карагър-Джерард-Торес. Може би тогава повечето от вас сте приели думите ми с насмешка, но тази вечер Бабел показа, че не съм никак далеч от истината. Затова съм доволен първо, че Ходжсън след като толкова го пренебрегваше досега най-накрая му даде шанс да покаже гения си и се радвам, че Бабел се възползва от този шанс, показвайки 50% от пълния си блясък. Казвам 50%, защото от него съм виждал неща, които ме карат да мисля, че има още много какво да видим и с какво да ни зарадва... стига да не бъде "възнаграден" за добрата си игра тази вечер по познатия ни начин - закотвяне на резервната скамейка. Ако Ходжсън, подобно на Бенитез, продължава да държи Бабел на скамейката това ще означава унищожаване на един истински футболен диамант, а ако той беше партньор на Торес в атака в последните две години аз лично смятам в актива на Ливърпул +10 точки.....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 07 дек 2010 12:21

Пепе стана и рекордьор за Ливърпул с най-бързо постигнати 100 сухи мрежи, в 198 срещи.

Шкъртъл пък записа 100 мача с екипа на Ливърпул.

Честито и на Нандо за второто мо детенце, което е момче и диркетно да подписва договор с клуба :)

Иначе относо мача, хубава победа. Много ми харесаха Бабел, Нгог, Мейрелеш и Лукас. Надявам се тази игра да я показват и на чужд терен. До мача с Челси в началото на Февруари срещите не са толкова лесни и ако се постигне хубава серия ще се придвижат напред в класирането. Нека обаче първи видим двубоя в събота как ще мине.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 дек 2010 20:57

liv_fc написа: До мача с Челси в началото на Февруари срещите не са толкова лесни и ако се постигне хубава серия ще се придвижат напред в класирането. Нека обаче първи видим двубоя в събота как ще мине.

Е какво пък им е трудното.Хайде мача с Евертън не е много лесен,но останалите са си напълно победими даже и в сегашния ни вид.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 08 дек 2010 09:38

styopa грешка съм направил, исках да кажа не толкова трудни :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 дек 2010 09:59

Заслужена победа за Пуул! То се виждаше, че на терена има само 1 отбор... Дали пък Ходжън не напипа правилния ритъм :? Времето ще покаже! Успех! :)

Върни се в “Ливърпул”