Ливърпул-Астън Вила

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool _YNWA
Контакти:

Re: Ливърпул-Астън Вила

Мнениеот Liverpool _YNWA » 06 дек 2010 00:29

аз не мисля ,че мача ще е много лесен въпреки проблемите на вила последните мачове показахме малко нерешителност но съм настроен за победа мойта прогноза е 2:0 за Ливърпул 8-) 8-)
LIVERPOOL FROM ANFIELD!!

Потребителски аватар
vivoxi
Контакти:

Мнениеот vivoxi » 06 дек 2010 01:28

дори и да ги бием с 1 гол разлика като 1-0 или 2-1 и т.н важното е победата дори с 1 гол :) :) :) :) :) :) LIVERPOOL FOREVER...YNWA

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 06 дек 2010 15:11

След като част от титулярите вече си взеха почивка смятам, че титулярните единасет ще имат следният вид: Рейна, Джонсън, Шкъртъл, Киргиякос, Кончески, Лукас, Мейрелеш, Кайт, Родригез, Коул и Торес. Единствената въпросителна е около позицията до или зад Торес т.е. Нгог или Джо Коул.

Има няколко фактора, които ме карат да мисля, че в тази среща изхода е победа за Ливърпул. Първо е формата на двата отбора. Ливърпул имат едва една загуба като домакин, докато бирмингамци имат само една победа като гост. Вторият факт е липсите в състава на Астън Вила в защитата и в халфовата линия. Третият факт е, че титулярите на червените почиваха цяла седмица, докато тези на Вила играха в дербито за купата през седмицата. Последният факт е, че Ливърпул постепенно навлиза във форма и се представя доста добре у дома. Според мен именно Червените ще са победители в този мач.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 дек 2010 15:29

liv_fc написа:След като част от титулярите вече си взеха почивка смятам, че титулярните единасет ще имат следният вид: Рейна, Джонсън, Шкъртъл, Киргиякос, Кончески, Лукас, Мейрелеш, Кайт, Родригез, Коул и Торес. Единствената въпросителна е около позицията до или зад Торес т.е. Нгог или Джо Коул.

Има няколко фактора, които ме карат да мисля, че в тази среща изхода е победа за Ливърпул. Първо е формата на двата отбора. Ливърпул имат едва една загуба като домакин, докато бирмингамци имат само една победа като гост. Вторият факт е липсите в състава на Астън Вила в защитата и в халфовата линия. Третият факт е, че титулярите на червените почиваха цяла седмица, докато тези на Вила играха в дербито за купата през седмицата. Последният факт е, че Ливърпул постепенно навлиза във форма и се представя доста добре у дома. Според мен именно Червените ще са победители в този мач.

А може и да добавим още един факт. Ливърпул винаги излиза пределно концентриран и мотивиран в големите мачове. Астън Вила сега са на незавидна позиция, но те са един долу-горе стабилен тим, който разполага с футболистите и ресурсите да бъде в Топ 7. Но сега е най-удобният момент да ги ударим, тъй като около 7/8 основни футболисти им липсват. Ако трябва и с 1 на мъка, но да си вземем 3те точки. Ако не ги вземем това ще е истински провал поне според мен.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 06 дек 2010 17:55

ei fearbless ti si pi4 i mnoo me kefi6 imam edin vapros kam teb ot kolko godini si fen na liverpool 6toto az sam ot 3 :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 06 дек 2010 17:59

fearblees i molq te saob6tavai ne samo kogato gi davat liverpool po nova sport ili po diema ako ne gi davat tam ne kazva6 po nqkoi pat gi davat po drugi programi ne znae6 ;i kade 6te gi davat ne kazvai samo diema i nova sport kat ne gi davat tam kaji nekoq druga programa naprimer sky sports ili dr sportni molq te kazvai i dr programmi po koito 6te davat liverpool 6toto ne vseki pat 6te gi davat po nova sport ili diema
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 06 дек 2010 18:27

TEDIMAR99 написа:ei fearbless ti si pi4 i mnoo me kefi6 imam edin vapros kam teb ot kolko godini si fen na liverpool 6toto az sam ot 3 :mrgreen:

Еми аз съм от 5 години след онзи велик финал 2005г. станах фен на този отбор и ще се постарая да ти предоставям и други прогами или линкове за гледане на мача в нета! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 06 дек 2010 20:43

fearbless, гъбарка те нещо TEDIMAR99 :mrgreen:

Тая вечер трябва яко бой по канчетата на "виланите", ей тъй на - за самочувствие, за респект, че тая година почти нямаме убедително спечелен мач. Трябва, ама знае ли човек к'во да очаква - като нищо РХ би излязъл с един нападател.
Иначе ще ми бъде мило как Анфийлд ще посрещне Жерар Улие.
3-1 FT
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 06 дек 2010 21:16

Fernando Torres is absent after his wife went into labour. (жената на Нандо ще ражда)

Liverpool: Reina, Johnson, Konchesky, Skrtel, Kyrgiakos, Meireles, Lucas, Kuyt, Maxi, Babel, Ngog. Subs: Jones, Kelly, Aurelio, Poulsen, Cole, Jovanovic, Shelvey.

Потребителски аватар
Liverpool _YNWA
Контакти:

Мнениеот Liverpool _YNWA » 06 дек 2010 21:54

fearbles ии азз от тогава съм фен на ливърпул тогава вечерта когато милан водеше с 3 :0 с тати се фанахме на бас да ми купи екип на ливърпул ако бият и на другия ден кат се сабудих имах екипа :Д на стиви джи още си го пазя ;д
LIVERPOOL FROM ANFIELD!!

Върни се в “Ливърпул”