Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
liv_fc написа:След като част от титулярите вече си взеха почивка смятам, че титулярните единасет ще имат следният вид: Рейна, Джонсън, Шкъртъл, Киргиякос, Кончески, Лукас, Мейрелеш, Кайт, Родригез, Коул и Торес. Единствената въпросителна е около позицията до или зад Торес т.е. Нгог или Джо Коул.
Има няколко фактора, които ме карат да мисля, че в тази среща изхода е победа за Ливърпул. Първо е формата на двата отбора. Ливърпул имат едва една загуба като домакин, докато бирмингамци имат само една победа като гост. Вторият факт е липсите в състава на Астън Вила в защитата и в халфовата линия. Третият факт е, че титулярите на червените почиваха цяла седмица, докато тези на Вила играха в дербито за купата през седмицата. Последният факт е, че Ливърпул постепенно навлиза във форма и се представя доста добре у дома. Според мен именно Червените ще са победители в този мач.
TEDIMAR99 написа:ei fearbless ti si pi4 i mnoo me kefi6 imam edin vapros kam teb ot kolko godini si fen na liverpool 6toto az sam ot 3
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта