SuperSpurs написа:Фен съм на Тотнъм от 1985 г. и отговорно мога да заявя, че всички техни мачове са тройни за съжаление. Хубавото е, че няма да сме срещу Уигън и Уулвс например при цялото ми уважение към тях. Лошото е, че Торес отново навлиза във форма. Ако Ливърпул се затворят...със сигурност ще победят. Без Кинг, Уудгейт и Доусън отзад сме като деца загубени в гората. Като добавим и отсъствието на Том Хъдълстоун, то смятам, че Ливърпул не са по-ощетени от контузии предвид липсата на Джерард. Мача ще се реши от две неща - дали Джонсън ще атакува и ще остави свободни пространства за Бейл и дали Карагър ще вкара редовния си автогол срещу Спърс. Мисля има 3 или 4 в последните 6 мача.
Нещо си се объркал Карагър в цялата си футболна кариера има 5 гола вкарани (4 в лигата и 1 в Европа) и 8 или 9 автогола (и заедно с още един защитник оглавява статистиката за най-много автоголове от защитник във ВЛ).
При положение че от 2007-ма година до сега е вкарал 1 гол е малко трудно в 6 мача да има 4 гола срещу Тотнъм, при това че задължително двата отбора се срещат минимум 2 пъти на година.
Иначе съм съгласен че всички мачове на Тотнъм тройни, ако това се промени и отбора системно започне да си взима мачовете на УХЛ и ако подпише с още 3-ма качествени играчи (1 халф и 2-ма защитници поне) и след като натрупате достатъчно опит след 2-3 години може и да имате шанс за титлата, до тогава целта ви би трябвало е да останете в зона ШЛ.