Тотнъм-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Тотнъм-Ливърпул

Мнениеот daredevil » 26 ное 2010 15:54

SuperSpurs написа:Фен съм на Тотнъм от 1985 г. и отговорно мога да заявя, че всички техни мачове са тройни за съжаление :). Хубавото е, че няма да сме срещу Уигън и Уулвс например при цялото ми уважение към тях. Лошото е, че Торес отново навлиза във форма. Ако Ливърпул се затворят...със сигурност ще победят. Без Кинг, Уудгейт и Доусън отзад сме като деца загубени в гората. Като добавим и отсъствието на Том Хъдълстоун, то смятам, че Ливърпул не са по-ощетени от контузии предвид липсата на Джерард. Мача ще се реши от две неща - дали Джонсън ще атакува и ще остави свободни пространства за Бейл и дали Карагър ще вкара редовния си автогол срещу Спърс. Мисля има 3 или 4 в последните 6 мача.

Нещо си се объркал Карагър в цялата си футболна кариера има 5 гола вкарани (4 в лигата и 1 в Европа) и 8 или 9 автогола (и заедно с още един защитник оглавява статистиката за най-много автоголове от защитник във ВЛ).
При положение че от 2007-ма година до сега е вкарал 1 гол е малко трудно в 6 мача да има 4 гола срещу Тотнъм, при това че задължително двата отбора се срещат минимум 2 пъти на година.

Иначе съм съгласен че всички мачове на Тотнъм тройни, ако това се промени и отбора системно започне да си взима мачовете на УХЛ и ако подпише с още 3-ма качествени играчи (1 халф и 2-ма защитници поне) и след като натрупате достатъчно опит след 2-3 години може и да имате шанс за титлата, до тогава целта ви би трябвало е да останете в зона ШЛ.
Последна промяна от daredevil на 26 ное 2010 15:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kapetano
Контакти:

Мнениеот Kapetano » 26 ное 2010 15:57

Този път съм още по-категоричен,дори от прогнозата ми за мача срещу френските кифли на Арсен Венгерян!
Със Стиви и компания ще се повеселим до 4:0(четири:нула),с доза късмет,ливърпулци могат и да върнат 1(един) гол!
4:0,по-малко вероятно 4:1... ;)))
Този сезон нямаме стигане-като муле,ритнато с "шпора" в слабините... ;)))

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 26 ное 2010 15:59

daredevil написа:
SuperSpurs написа:Фен съм на Тотнъм от 1985 г. и отговорно мога да заявя, че всички техни мачове са тройни за съжаление :). Хубавото е, че няма да сме срещу Уигън и Уулвс например при цялото ми уважение към тях. Лошото е, че Торес отново навлиза във форма. Ако Ливърпул се затворят...със сигурност ще победят. Без Кинг, Уудгейт и Доусън отзад сме като деца загубени в гората. Като добавим и отсъствието на Том Хъдълстоун, то смятам, че Ливърпул не са по-ощетени от контузии предвид липсата на Джерард. Мача ще се реши от две неща - дали Джонсън ще атакува и ще остави свободни пространства за Бейл и дали Карагър ще вкара редовния си автогол срещу Спърс. Мисля има 3 или 4 в последните 6 мача.

Нещо си се объркал Карагър в цялата си футболна кариера има 5 гола вкарани (4 в лигата и 1 в Европа) и 8 или 9 автогола (и заедно с още един защитник оглавява статистиката за най-много автоголове от защитник във ВЛ).
При положение че от 2007-ма година до сега е вкарал 1 гол е малко трудно в 6 мача да има 4 гола срещу Тотнъм, при това че задължително двата отбора се срещат минимум 2 пъти на година.

За статистиката си прав, но за грешката ми - не. Казах, че Карагър си вкара няколко автогола срещу Тотнъм и надеждата ми е да го направи пак. Ако не се лъжа в 3 поредни мача срещу Спурс човека 3 пъти си вкара автогол.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Kapetano
Контакти:

Мнениеот Kapetano » 26 ное 2010 16:00

daredevil написа:

Иначе съм съгласен че всички мачове на Тотнъм тройни, ако това се промени и отбора системно започне да си взима мачовете на УХЛ и ако подпише с още 3-ма качествени играчи (1 халф и 2-ма защитници поне) и след като натрупате достатъчно опит след 2-3 години може и да имате шанс за титлата, до тогава целта ви би трябвало е да останете в зона ШЛ.

АВТОголове,дяволе!!!Човекът ти говори за АВТОголове... ;)))

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 26 ное 2010 16:01

Аз прочетах че вкарал голове срещу Тотнъм, моя грешка.
Всичко зависи от защитата ви, тъй като ако упражните натиска си, няма кой да ви устой и никой не е остоявал на него на тоя стадион де, освен Юнайтед, естествено.
Последна промяна от daredevil на 26 ное 2010 16:04, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 26 ное 2010 16:02

daredevil написа:Аз прочетах че вкарал голове срещу Тотнъм, моя грешка.

Е айде сега...то остана и Карагър и Тайтъс Брамбъл да ги направим голмайстори като Анри и Кевин Дейвис :)
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 ное 2010 16:03

Не знам дали има по - непредсказуем отбор във Висшата лига от Ливърпул бие и пада противно на всяка логика!!! Прогноза 2 ка!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 26 ное 2010 16:07

child in time написа:Не знам дали има по - непредсказуем отбор във Висшата лига от Ливърпул бие и пада противно на всяка логика!!! Прогноза 2 ка!

Един мач като взеха срещу Челси не е всеки мач по-непредсказуеми, даже всички останали мачове са им предсказуеми до смърт.
А и за Челси няма непредсказуеми неща тоя сезон. :lol:
Очаква се избухване на Керъл пак и лидера става отбора дето обикновенно е такъв.
Последна промяна от daredevil на 26 ное 2010 16:10, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 ное 2010 16:09

daredevil написа:
child in time написа:Не знам дали има по - непредсказуем отбор във Висшата лига от Ливърпул бие и пада противно на всяка логика!!! Прогноза 2 ка!

Един мач като взеха срещу Челси не е всеки мач по-непредсказуеми, даже всички останали мачове са им предсказуеми до смърт.

Въпрос на гледна точка! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Kapetano
Контакти:

Мнениеот Kapetano » 26 ное 2010 16:11

daredevil написа:

В какво да трупаме опит?Та ние имаме доста по-дълъг престой във ВЛ от Ливърпул,да не говорим,че с този начин на мислене и с тези мантри,дето си ги повтаряте преди всеки сезон ви видяхме до къде сте се докарали!
Докато вие си чакате новият Кени Д.,ние уверено се зтвърждаваме,като единият от Биг4!

Върни се в “Ливърпул”