Стоук Сити-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Стоук Сити-Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 ное 2010 22:49

ehh написа:Мнооого слаба игра. Без никакъв живец играха. Изглеждаха, все едно са бягали допълнителни 90 минути. Джерард с втори пореден слаб мач. Влизат резерви и не мога да разбера, каква им е ролята и какво правят на терена.
Изключително гадни са такива спадове в играта и от победа над Челси, да направиш равен и загуба с два ботушарски отбора.
И аз като един колега от по-горе, вече нямам сили да се ядосвам. Чакам сезон 2011/2012.

Аз още след петия кръг го чакам. Даже в яда си написах нещо по-горе, за което ме е яд и сега ще го поправя. Но се чудя наистина има ли смисъл да ги гледам оттук нататък. Ясно е, че ще бием Уест Хям. Това е 100% сигурно. Но след това пак идват трудни мачове и ако продължаваме така и сме заедно с чичко Рой незнам дали и Топ 7 ще вържем. КАкво се промени в Ливърпул от 2008 година. Тогава бяхме само с 2 загуби за цял сезон. А сега имаме вече пет, а това е едва 13 кръг. Незнам вече какво да мисля. Никога не съм се чувствал толкова зле. След светлината в тунела заради 4-те поредни победи във всички турнири, равен с УИГЪН и загуба от СТОУК са 2:0. Да кажеш да сме паднали от МЮ и да сме направили равен с Челси или Тотнъм-да. Ама такива провали като с Уигън и Стоук са направо смешна работа.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 13 ное 2010 23:06

Абе хора, вие фенове на Ливърпул ли сте или? Да, загубихме от слабак за стандартите на ВЛ, да кризата е ясна, да формата на 95% от футболистите е трагична, да Рой може би започва все по-ясно да затвърждава мнението, че не е за този отбор... Това обаче означава ли, че ние феновете на Ливърпул трябва да викаме с пълно гърло "разпни го" докато не дойде следващата победа, в която отново ще викаме "осанна" :!: :?: Може би подобно поведение е нормално за българските реалности и за "ултрасите" на българските грандове, може би подобно поведение е нормално и за голяма част от другите европейски грандове, НО НИКОГА подобно поведение не е било нормално за феновете на Ливърпул!!!
Част от философията на нашият отбор е, че човек никога не трябва да губи надежда, колкото и да е голяма бедата в която е попаднал и че когато имаш другар до себе си и ЗАЕДНО се борите с трудностите ще дойде ден, в който ще стигнеш до успеха! Затова ние сме се врекли, че никога няма да оставим Ливърпул сам в несгодите и в добро и лошо ще бъдем с него! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ!
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 ное 2010 23:37

Да де, ама аз чакам и възраждането на този славен отбор, но трябва да поредна година да отметна, и този сезон, и да чакам следващия... иначе това, което казваш си звучи добре.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 ное 2010 00:08

[offtopic]Абе какви бяха тея неща с които играха всички отбори неска....така и не чух :)[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 ное 2010 00:53

С това цветенце всички в Британия почитат паметта на загиналите британски войници в различните войни и конфликти.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 ное 2010 10:21

Dzheff написа:Абе хора, вие фенове на Ливърпул ли сте или? Да, загубихме от слабак за стандартите на ВЛ, да кризата е ясна, да формата на 95% от футболистите е трагична, да Рой може би започва все по-ясно да затвърждава мнението, че не е за този отбор... Това обаче означава ли, че ние феновете на Ливърпул трябва да викаме с пълно гърло "разпни го" докато не дойде следващата победа, в която отново ще викаме "осанна" :!: :?:

Още повече Ходжсън като водене на мач този път не сгреши.Да като цяло ни спукаха почти без проблем,но все пак то си опира и до качества на футболистите.Каквото и да си говорим явно нямаме състав да гоним победа всеки мач.Резервната скамейка пък е просто никаква.Естествено Ходжсън си има вина за това.Все пак просто разкара няколко човека можещи да помагат(Инсуа,Акуилани,),а почти всички нови са горе-долу разочарования.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 ное 2010 10:22

ehh написа:С това цветенце всички в Британия почитат паметта на загиналите британски войници в различните войни и конфликти.

Това беше от миналата седмица.Сега мисля че беше заради кървавата неделя.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 15 ное 2010 10:53

Напълно логична и заслужена загуба, без да искам излязох "пророк".
Гледам, че всички нападаме Рой, да - не става за 'Пуул, но не тренера е в наказателното поле, нито в средната линия, нито в атака. Изпълнителите, изпълнителите - те са за "таковане", а в този мач бяха безобразни - на всеки в акъла бяха предстоящите "френдлита" на национално ниво.
А и Рой явно не може да ги мотивира, щом е така - ами януари да си ходи. Ама като дойде безработния Рийкардчо - пак ще плюваме ...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 ное 2010 14:15

Gil-galad написа:[offtopic]Абе какви бяха тея неща с които играха всички отбори неска....така и не чух :)[/offtopic]

На 11 ден от 11 месец на 1918г. се слага край на Първата Свеговна война! Този ден е известен във Великобритания с названието Remembrance Day(Възпоменателен ден)... В една от последните битки на британсгия легион, британската армия дава страшно много жертви... Битката се води на едно поле, върху което след нея поникват макове... оттогава макът става символ на деня, на който се почитат британските войници, загинали в различни битки :) Иначе маковете се носят от представителни лица някъде от началото на ноември... :) ;)

Върни се в “Ливърпул”