ehh написа:Мнооого слаба игра. Без никакъв живец играха. Изглеждаха, все едно са бягали допълнителни 90 минути. Джерард с втори пореден слаб мач. Влизат резерви и не мога да разбера, каква им е ролята и какво правят на терена.
Изключително гадни са такива спадове в играта и от победа над Челси, да направиш равен и загуба с два ботушарски отбора.
И аз като един колега от по-горе, вече нямам сили да се ядосвам. Чакам сезон 2011/2012.
Аз още след петия кръг го чакам. Даже в яда си написах нещо по-горе, за което ме е яд и сега ще го поправя. Но се чудя наистина има ли смисъл да ги гледам оттук нататък. Ясно е, че ще бием Уест Хям. Това е 100% сигурно. Но след това пак идват трудни мачове и ако продължаваме така и сме заедно с чичко Рой незнам дали и Топ 7 ще вържем. КАкво се промени в Ливърпул от 2008 година. Тогава бяхме само с 2 загуби за цял сезон. А сега имаме вече пет, а това е едва 13 кръг. Незнам вече какво да мисля. Никога не съм се чувствал толкова зле. След светлината в тунела заради 4-те поредни победи във всички турнири, равен с УИГЪН и загуба от СТОУК са 2:0. Да кажеш да сме паднали от МЮ и да сме направили равен с Челси или Тотнъм-да. Ама такива провали като с Уигън и Стоук са направо смешна работа.