Стоук Сити-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Стоук Сити-Ливърпул

Мнениеот bekono » 11 ное 2010 23:04

Пак ще прогнозирам победа за Ливърпул и дано пак стане равен.
Прогноза: 0:2
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 ное 2010 00:57

Стоук са корав домакин който наблягат най-вече на силовият футбол но пък Ходжсън е майстор на подобни мачове спечели не един или два мача когато водеше Фулъм така ,че със много , много , много , много , много , много късмет предполагам ,че ,мърсисайдци' ще победят със ,половин гол' дето се вика !

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 12 ное 2010 06:17

Тежък мач,поради простата причина,че сами правим така двубойте с отбори като Уигън,Хъл,Блекпул,Бирмингам,Стоук и т.н. да изглеждат тежки.Или има сериозно подценяване или просто с тези отбори играеме слабо,причина може би трябва да изтъкнат Бенитез и Ходжсън,защото и при двамата отбора играе срещу по-скромни отбори меко казано трагично,лежерно и все едно ще си вземем мача леко.В този ред на мисли бях прогнозирал,че ако вкараме ранен гол срещу Уигън ( както и стана ) ще победим с 1:3,е не стана както знаем всички,та за двубоя срещу Стоук искам победа с 0:1 (гола когато искат тогава да вкарват) :) ,просто е нужна победа за да сме в борбата за челните места и нямаме право да губим точки срещу по-скромните отбори в лигата :!: :!: :!:
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 ное 2010 07:54

равен 1-1

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 12 ное 2010 08:57

Събота, 19:30, Нова Спорт, пряко
Минимална загуба, с тия играем много трудно, предполагам заради физическата им мощ и типичния британски стил.
Поне да не контузят някой от нашите тия рендета.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ven
Контакти:

Мнениеот ven » 12 ное 2010 10:29

Трябва ни победа задължително. Надявам се на 0-1 :!:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 12 ное 2010 11:46

Мача за мен е Х2. Не виждам причини да се правят трагедии от вчерашния мач срещу Уигън - равенство в гостуване срещу корав съперник след 3 поредни победи, 26 кръга преди края на сезона... Това, което мен лично ме притеснява е отчайващата форма на опорните ни халфове - Мейрелеш е безобразен в n-ти мач, Поулсен, когато го пускат си е чист фигурант и само гледа мача от близо, прехваленият след мача срещу Челси, Лукас, също не виждам да има много висок коефициент на полезно действие - за целия мач срещу Уигън, единственото с което ще се запомни е паса за отмененият гол на Уигън..., Шелви също очевидно има още много какво да учи. Това води до една огромна бездна в средата на терена, което е предпоставка за опасни атаки на съперника, което налага Стиви да се връща много назад и по този начин се отслабва и нападението. А след като се налага Стиви да изпълнява прекалено много дефанзивни функции, това води и до намаляване на броя на опасните пасове към Торес и затова виждаме много често централния ни нападател в близост до нашето наказателно поле, за да си поема сам топката... Трудно се печелят така мачове... Извинявам се на феновете на Лукас, но точно в тази част на терена куцаме най-много и трябва да се направят спешни промени там още през януари... в противен случай ще ни бъде много, много трудно...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 ное 2010 13:39

Според мен ще успеем да измъкнем минимална победа.Прогноза 1:2.
Дано ни ни строшат някой играч че и без това нямаме скамейка.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 ное 2010 15:36

Според мен имаше и добри неща в мача с Уигън,но за съжаление не можахме да го вземем...мисля,че ще наваксаме тук-0:1 трудна победа!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 12 ное 2010 19:53

1:2
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”