Има ли шанс Ливърпул за титлата ?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Re: Има ли шанс Ливърпул за титлата ?

Мнениеот liany » 08 ное 2010 09:28

За титлата никакъв шанс нямаме. Аз се надявам на зона ЛЕ, а за ШЛ ще е истински подвиг.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 08 ное 2010 09:32

Pichichi написа:Ако имат късмет може да вземат някоя от другите 2 домашни купи .

Само за ФА, защото от Купата на лигата отпаднаха в първия кръг.
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 ное 2010 09:33

Шанс за титлата-никакъв,шанс за ЛЕ-има но там играем с по-младите футболисти и според мен не си заслужава тази купа да се взима насериозно.Може би за ФА къп има най- голяма вероятност,защото там се достига до финала с по-малко мачове,а и има вероятност другите големи отбори да отпаднат в по-ранен етап,ако я отпишат.
Най-сериозно трябва да се работи за влизане в топ4,защото второ поредно отсъсвие от ШЛ ще е катастрофа!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 08 ное 2010 10:07

Аз също мисля, че за титлата дори не трябва да споменаваме в момента. Действително, откъм точкова разлика нещата не са обречени, защото в Англия 10 точки са нищо. Реално погледнато обаче сме далеч от класата на Челси, които според мен ще дублират титлата. Имат най-балансиран отбор, а и някои ключови играчи като Есиен и Лампард ще се завърнат и отбора ще стане още по-силен. За мен програмата максимум е да се борим за влизане в четворката, което вече е реалистична цел. И Ман Сити и Тотнъм, че и Арсенал са непостоянни и често губят точки, така че имаме шанс. Що се отнася до ЛЕ, мен честно казано тази купа не ме блазни особено. Да, престижно е, но да не забравяме, че това е утешителен турнир и грандовете рядко се хвърлят с пълни сили в него. Не напразно в последните години ЛЕ (УЕФА) я взимат отбори от средно ниво като Зенит, ЦСКА Москва, Атлетико Мадрид. За мен фаворити за титлата си остават Челси и Ман Юн, с явно предимство за Челси.

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 08 ное 2010 10:19

НЕ
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 08 ное 2010 10:33

Реално шансът за титлата е малък,но можем и да си помечтаем

Потребителски аватар
azzaro
Контакти:

Мнениеот azzaro » 08 ное 2010 10:41

Момчета вие си мислите че това е някой друг отбор но това е ливърпул и там не е българия да е ясен шампиона преди да е започнало първенството там се играе истинки футбол !! Ето вижте ливърпул бяха 18 със 6 точки ся са на 9 място 3 поредни мача показаха че ще се борят за нещо повече пък и новия собственик явно оказва вляние както при ЛОКОМОТИВ Пловдив

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Мнениеот dhk222 » 08 ное 2010 10:46

Liverpool forever_95 написа:Има ли шанс Ливърпул за титлата или пък за ЛЕ. А защо не F.А. Cup? Изобщо според вас може ли Ливърпул да вземе трофей през този сезон. Като се има на предвид формата, в която навлизаме и сме на 10 точки зад лидера Челси. МЮ също не се справя добре и като че ли точно, когато идват празниците и сгъстената програма, точно тогава МЮ, Челси, Ман Сити и Арсенал може би започват да допускат грешки, а ние за момента постепенно се засилваме и отиваме към призовите места.
И дали Рой ще заложи само на Премиършип, като отхвърли Ле и купата на футболната асоциация, за да можем да си гарантираме по-добро класиране. А това по добро класиране е Топ 4. А към момента сме на само 5 точки от 4-тото място.

Определено догодина във втора дивизия

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 08 ное 2010 10:55

dhk222 написа:
Liverpool forever_95 написа:Има ли шанс Ливърпул за титлата или пък за ЛЕ. А защо не F.А. Cup? Изобщо според вас може ли Ливърпул да вземе трофей през този сезон. Като се има на предвид формата, в която навлизаме и сме на 10 точки зад лидера Челси. МЮ също не се справя добре и като че ли точно, когато идват празниците и сгъстената програма, точно тогава МЮ, Челси, Ман Сити и Арсенал може би започват да допускат грешки, а ние за момента постепенно се засилваме и отиваме към призовите места.
И дали Рой ще заложи само на Премиършип, като отхвърли Ле и купата на футболната асоциация, за да можем да си гарантираме по-добро класиране. А това по добро класиране е Топ 4. А към момента сме на само 5 точки от 4-тото място.

Определено догодина във втора дивизия

Аве с тази игра никакъв шанс да изпаднем ве смешен я са виж ве. Мале кви сте комплексарчета направо не е истина. Ти си СМЕШЕН.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 08 ное 2010 10:58

slash1912 написа:Шанс за титлата-никакъв,шанс за ЛЕ-има но там играем с по-младите футболисти и според мен не си заслужава тази купа да се взима насериозно.Може би за ФА къп има най- голяма вероятност,защото там се достига до финала с по-малко мачове,а и има вероятност другите големи отбори да отпаднат в по-ранен етап,ако я отпишат.
Най-сериозно трябва да се работи за влизане в топ4,защото второ поредно отсъсвие от ШЛ ще е катастрофа!!!

Aз предпочитам да отпишем ФА къп и да се борим за място в Топ 4, НО и да не подценяваме Лига Европа. Всички от звездите ни искат да печелят трофеи, особено Торес, който няма такива на клубно равнище. Така че ако вземем ЛЕ и влезем в Топ 4 ще е много добре.
Последна промяна от Liverpool forever_95 на 08 ное 2010 12:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”