Джерард сигурен във възраждането на Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Джерард сигурен във възраждането на Ливърпул

Мнениеот Dzheff » 01 ное 2010 20:09

Колега, ако на тази възраст изобщо може да се говори, че някой е фен на даден отбор, то да - като малко дете (очевидно под влияние на роднини) Стиви е бил привърженик на Евъртън, но както той самият казва това се е променило след трагедията на Хилзбъро (когато Стиви е едва 9 годишен), където загива неговият братовчед. От тогава неговата мечта е да играе за Червените и дори в началото на кариерата си винаги казваше, че посвещава всеки свой гол на починалия си братовчед. Следя кариерата на нашия Капитан от първата му минута с червената фланелка, така че имам претенции, че съм запознат с тези неща ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 01 ное 2010 21:17

Много насериозно го приемате,а аз го пуснах като базик.Всеки знае,че Стиви е супер лоялен към Ливърпул.

Eто и още едно бъзикче :lol:

Изображение

Стиви и ''мърсисайдската полиция'' :lol: :lol: :lol:

ADP
Контакти:

Мнениеот ADP » 01 ное 2010 23:53

Искрено се надявам и след втората победа, колкото и измъчена да бе тя, Ливърпул сериозно да погледна нагоре. Разликатата с местата, даващи право на участие в Лига Европа не е кой знае каква, мачове има още доста да се изиграят, едва десети кръг е, така че всичко в момента е в ръцете на Ливърпул. Като че ли малко рано се отписа сезонът за "мърсисайдци". Аз смятам, че с достигане на 5-6 място може да говорим за спасяване на сезона.

Върни се в “Ливърпул”