Дали смяната на треньорския пост в Ливърпул е решениe?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Дали смяната на треньорския пост в Ливърпул е решениe?
Iзлезе слух, че новите собственици обмисляли да сменят Рой с неубедителния в Галатасарй Рийкард. Аз съм навит, Мисля, че Рийкард изповядва нападателен футбол, затова- да заповяда на Мелууд!
Аз пък не харесвам Рийкард. Не мисля, че е доказано име. Според мен трябва да се изчака още поне 2 мача и през това време да се разгледат кандидатурите на нови треньори и евентуално да се вземе някой доказан, който да изведе Ливърпул напред.
Рийхард стана шампион с Барса, доколкото си спомням. Друг въпрос е, защо е този провал с Галатасарай. Фактор за това може да е кризата в турския футбол.
Каква е там наред в последно време, че и грандовете да играят нормално...
Каква е там наред в последно време, че и грандовете да играят нормално...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
лично аз не съм гледал изиявите на Рийкард, но знам за успехите му с барса, но все пак продължавам да смятам че Кени е точния човек
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Агента на Рийкард заяви, че холандеца няма да поеме Ливърпул
Въпреки засилилите се спекулации, че Рийкард ще поеме Ливърпул съвсем скоро, неговият представител Пери Овереем настоя, че няма осъществен контакт с Ливърпул и бивпия мениджър на Барселона няма да прибързва с решението си.
„От Ливърпул не са ни търсили,” заяви Овереем пред „Скай Спортс”.
„Франк не мисли за работа в момента, той иска да забрави случилото се в Турция.”
„Франк е още в Турция.”
„Когато някой се свърже с нас, ако някой го направи, тогава ще говорим, но не е хубаво да влизаме в спекулации на този етап.”
Въпреки засилилите се спекулации, че Рийкард ще поеме Ливърпул съвсем скоро, неговият представител Пери Овереем настоя, че няма осъществен контакт с Ливърпул и бивпия мениджър на Барселона няма да прибързва с решението си.
„От Ливърпул не са ни търсили,” заяви Овереем пред „Скай Спортс”.
„Франк не мисли за работа в момента, той иска да забрави случилото се в Турция.”
„Франк е още в Турция.”
„Когато някой се свърже с нас, ако някой го направи, тогава ще говорим, но не е хубаво да влизаме в спекулации на този етап.”
Говори се,че след днешния мач Ходжсън ще напусне отбора.Дано да е вярно.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
По чуждите форуми излизат слухове, че НИСВ ангажирали Далглиш да работи по трансферите през зимата, а Рой бил "понижен" до статус "треньор". Форумни глупости или има малко истина, не знам, но много хора искат да видят гърба на Ходжсън.
Дам и аз четох за тези слухове. Като освен във форумите са се появили и в Туйтър, но до колко са истина няма как да знаем.
Един от другите слухове е, че на Ходжсън е даден ултиматум да спечели следващите две срещи от лигата, тоест тези с Челси и Болтън.
Един от другите слухове е, че на Ходжсън е даден ултиматум да спечели следващите две срещи от лигата, тоест тези с Челси и Болтън.