Наполи-Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Наполи-Ливърпул
Наполи са страхотен отбор и ще бият 2-0
Джерард и Торес няма да вземат участие в мача,имайки предвид трагичната форма на Ливърпул мисля че мача си е 1-ца от всякъде.
3-1 !!!
3-1 !!!
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
И аз мисля че и Наполи ще треснат Ливърпул 2-0
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]
- slash1912
- Контакти:
Като се има предвид колко твърда 1-ца е мача и как най-твърдите обикновенно не излизат-0:0!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Няма шанс да спечелим с този "стил" налаган от дядката.Прогноза 1X,иначе мачът 100% е ъндър.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
1-2 смятам аз
-
garragarragool
- Контакти:
3:1 - Два гола на Хамсик и един на Кавани за Наполи, а за Ливърпул - Нгог.
- Alternative
- Контакти:
Този сезон съм голям карък с прогнозите които давам за Ливъпрул.Този път ще си "премълча",дано да е за хубаво. 

-
Liverpool forever_95
- Контакти:
И за мен мача е твърда единица, много сме слаби за съжаление заради дядката и според мен 2-0 или 3-0 ще бъде мача. До сега все давах оптимистични прогнози и все си мислех, че слабите мачове са към края си, но уви. Трагични сме. И ако не бием Блекбърн на Анфийлд сме си умрели от всякъде 20 място и ще трябва наистина да се мисли какво да направим за да оцелеем. Макар че засега, както вървят нещата смятам, че няма да се борим за оцеляване. Но все пак всяка грешна стъпка отсега нататък може да се окаже и пагубна. Ако днес бием, за мен това ще е цяло чудо и ще дигна купон, защото не вярвам в успеха на Ливърпул. С тази игра няма как да вярвам.
Няма да се изненадам, ако видя следния състав:
Jones
Carra-Skrtel-Soto-Konchesky
Spearing-Poulsen
Maxi-Cole-Jova
Ngog
Kelly, Eccleston, Shelvey or Pacheco- резерви. Което ще е жалко, защото с Макси и Йованович сме с минус двама; предполагам, че младите биха играли по-добре и нахъсано.
Taka или иначе, атаката им била много силна, всеки разправя, че ще ни напълнят кошницата.
А просто искам да постигнем добър турнирен резултат.
Jones
Carra-Skrtel-Soto-Konchesky
Spearing-Poulsen
Maxi-Cole-Jova
Ngog
Kelly, Eccleston, Shelvey or Pacheco- резерви. Което ще е жалко, защото с Макси и Йованович сме с минус двама; предполагам, че младите биха играли по-добре и нахъсано.
Taka или иначе, атаката им била много силна, всеки разправя, че ще ни напълнят кошницата.
А просто искам да постигнем добър турнирен резултат.