Докога с късмет?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Докога с късмет?

Мнениеот MORSKI » 26 фев 2009 20:00

Мен аз пък каква вина имам,за загубата>????Айде разясни ми :o
Че нищо не играхме и,че 5 поред година отпдаме на 1/8 финал ми е ясно,даже вчера спорих с фенове приятели на РЕАЛ,че с тази игра см ез аникъде и,че ми псина да отпадаме.Аз не съм с бели очила,виждам,че не струваме,но ми е болно.
Но не мога да се съглася,че Ливърпул са кой знае какъв отбор,за мен сте един антифутболен тим,който дойде да руши играта на Реал!!!!!!Така,че не се надъвайте и вие не струвате :idea:

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 26 фев 2009 22:03

А бе вие що не си коментирате отбора във вашия форум,ами сте тръгнали да коментирате съперника тук?
След всеки мач на Ливърпул разни Циклони и Циклопи почват да ми обясняват колко зле сме били,колко слабо играем,какъв голям късмет имаме,как за нищо не ставаме и т.н.
С това само ме убеждават,че ставаме все по-силни,защото най-силните са и най-силно мразените,от дребни и завистливи душички,чиято единствена радост е провала на другия.
Един отбор се крепи на обичта и верността на феновете си,а не на омразата им към противника.

We Love you Liverpool we do. We Love you Liverpool we do.
We Love you Liverpool we do. Oh Liverpool we love you.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Robben
Контакти:

Мнениеот Robben » 27 фев 2009 00:25

Тези Ливърпоол са пълни бездарници с тази отвратителна игра може да те побъркат ... дано Peaл успеят да ги победят на Анфийлд ! Успех за Реал ;) ;) !

Върни се в “Ливърпул”