Ливърпул е „токсичен”
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул е „токсичен”
Вие усещате ли се че ако ви вземат 9 точки (което май много трудно ще стане по диема го обясниха защо, но да предположим че стане), вие вече ще се борите не за ШЛ (защото дори УЕФА ще ви е доста трудно с тоя дефицит), ами направо отивате на минус точки и се борите за изпадане ? Ако до Коледа не вземете достатъчен брой точки, което е възможно Торес е аут от отбора продаден, още 1-2 ма дето що-годе стават и те си заминават и вие оставате с Пачеко Мачеко и другите в зоната на изпадащите.
-
- Контакти:
За пича над мен. Ливърпул в зоната на изпадащите в люта битка с Челси и Ман Ютд за заветното 17-о място в средата на май... Абе, брато, че нищо не разбираш от футбол е ясно и от самолет, ама недей да спамиш с излишни глупости хубавия форум 

-
- Контакти:
FC_Barcelona написа:За пича над мен. Ливърпул в зоната на изпадащите в люта битка с Челси и Ман Ютд за заветното 17-о място в средата на май... Абе, брато, че нищо не разбираш от футбол е ясно и от самолет, ама недей да спамиш с излишни глупости хубавия форум
Абе оставяй го тоя. Той е комплексар и не веднъж го е показвал. Явно е че мрази Ливърпул и дрънка само глупости. И не знам дали е пич или пичка