angelov написа:Диема излъчват, това което им предоставят от английската тв. Пък както някой каза в горен пост има програмно схеми, с които трябва да се съобразяват.
предлагам сички да си събират пари за сателитни чинии , сичко което е нужно с тях за да се гледат мачове по турски медии по румънски задължително там предават сичко... по унгарски , Ал - Язира спорт също предава сичко... иначе с наще кабеларки , умрела работа.Ставаме зависими, сега Манчестър сити и Ли варпул, вчера Испания , други ден някои ще искат челси да гледат... няма смисла , секи да се израси наведнъж за чиния и цялата техника и да знае че ще гледа дори и военния клуб на Хон КОнг ако иска и Депортиво Саприса аа така сме като мизерници в мизерната страна, някои предава некакви мачове, обачее пак не е достатъчно сякаш.Пример е вчерашната изцепка на ТВ 7 и много други де. Аз не бях вкъщи обаче доколкото знам май никoй не е предавал Милан - Вердер, или греша Канал 1 изложиха ли се или го пуснаха мача.Май в страната са гледали мача само тия с сателит.Въпреки че тогава аз си гледах Берба и Астан Вила и то пак на сателит... ама бях нагощи де. Да не каже някои че сам си зел сателит и сега се плюнча.