Ливърпул-Нортхамптън (Официална Тема)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Ливърпул-Нортхамптън (Официална Тема)

Мнениеот Mighty Reds » 23 сеп 2010 11:22

ehh написа:... Друг въпрос е, че не може дори и резервните играчи на Ливърпул да отпадат от отбор от дъното на четвърти ешалон.

Може, може, и снощи се видя ясно това. ;)
Само не разбирам тия така нар."младежи" с к'ви обременености са излезли снощи на терена, че не успяха да сломят бойкия отбор на Нортхямптън, така "невзрачно" подвизаващ се в Лига 2, опссс, четвърто ниво на английския футбол ?
На мен ми е гадно, че отпаднахме за КК, надявах се на участие в този турнир, мислех, че мачовете от него ще послужат за възстановяване на излизащи от контузии и за реален поглед на идващото поколение за първия отбор.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 12:02

Мно-о-о зле!При положение,обаче,че мултимилионерите от Ман Сити също са аут,както и Челси,тази загуба "автоматично се превръща в победа".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 сеп 2010 12:24

Между другото в графата младежи могат да влязат точно четири човека от вчерашния състав.Хайде за тях да кажем ок слаб мач.Другите каквото и да си говорим се подиграха с емблемата на клуба.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 23 сеп 2010 15:31

За това и Ходжсън каза, че е разочарован и се чувства подведен. Това ми направи силно впечатление. При Рафа изказването щеше да е почти позитивно.

haha

Мнениеот haha » 24 сеп 2010 20:12

liv_fc написа:За това и Ходжсън каза, че е разочарован и се чувства подведен. Това ми направи силно впечатление. При Рафа изказването щеше да е почти позитивно.

Ходжсън не може да стъпи на малкия пръст на Рафа ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Ливърпул”