19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: 19.09.2010 15:30 Манчестър Ю - Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 19 сеп 2010 21:09

Грешка беше че се върнахме в защита. Вкарахме 2 гола за 5 минути на Олд Трафорд, което не се случва всеки ден. Направихме нещо велико, след което си запяхме старата песен на нов глас. Ако искаме да влезем в Топ 4 тази година, ясно е че няма да сме шампиони, трябва да нападаме повече точно в такива моменти. Ние не го направихме и ако продължим в гостуванията си да играем така, нищо добро не ни чака срещу Блекбърн, Стоук Сити, Тотнъм, Астън Вила. На тези стадиони трудно се играе, но трябва да вземем мачовете ако искаме да сме в Топ 4 и да играем в ШЛ.

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Плаче ми се.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 19 сеп 2010 21:23

chrisbosh написа:Да, да. Ливърпул са велик отбор, само че последните 20 години нещо не им се получава. А този сезон както е тръгнало .... Недейте да плюете Бербатов, защото на всички е ясно, че той е най-добрия в Европа за момента. Отричайте го колкото си искате но факта си е факт.

Ейц, ейц малиии каква логика :) :) :) По твоята логика значи Берба е по-велик от Роналдо, Торес, Меси, Вия. Айде недей се занимава с футбол,че не те бива.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 19 сеп 2010 21:39

Какви са тия тъпи разсъждения - кой е по-велик :?: :o
Говорете по темата!

Гледах мача и мога да кажа, че Ливърпул излязоха да не допусналт повече от два гола. Манчестър надигра Пуул по абсолютно всички показатели. Пуул бяха безпомощни и при 2:2 те рухнаха физически и психически. Двата гола на мърсисайдци не бяха от някакви страхотни атаки и комбинации, а статични положения. Само в България отбор може да побеждава без да вкара гол от игра. Просто ми е жалък автора как след като псува и оплюва Рафа Бенитес сега му целува задника. Като ще плюеш бъди поне малко мъж! Ходжсън почва в Пуул както и във Фулъм: Първо защитата - после атаката и все пак постигна огромен успех с лондончани

П.П. По - слаб Ливърпуул не е имало от ерата Улие, когато го докараха до 14-15 мача без победа, но има време.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 19 сеп 2010 22:46

Предлагам на феновете на Юнайтед да спрат да пишат глупости, защото техният отбор най - нагло последните вече двадесет години беше бутан, за да изравни Ливърпул по титли. Спокойно момчета, Манчестър също не е нещо особено, специално или каквото и да е. Създават се фалшиви митове за един добър или хайде, много добър, но не отличен отбор. Това е истината.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
lpool1892
Контакти:

Мнениеот lpool1892 » 19 сеп 2010 22:47

"Двата гола на мърсисайдци не бяха от някакви страхотни атаки и комбинации, а статични положения. Само в България отбор може да побеждава без да вкара гол от игра"
Много си ненаясно с нещата.В съвременния футбол статично положение значи 70 % гол.Сумати отбори по света цял мач не играят нищо и накрая вкарват от такова положение.А да не говорим,че има отбори,които само на това разчитат.
По темата:още е много рано за заключения.Сам Рой си каза,че този сезон не трябва да се очакват чудеса.В момента Ливърпул е нов отбор,а МанЮн са 'смазана машина' това си личеше и на терена.Бяха класи над нас,просто когато резултатът бе 2;2 не трябваше пак да се прибираме.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 сеп 2010 23:19

Ботев Враца написа:...за вас ТУРЦИТЕ в този форум ми е жал, та вие мразите единствената ни Българска гордост и се радвате на неуспехите му...

Е тук доста се пообърка! Нито Бербатов е единственият велик български СПОРТИСТ, нито е най-великият български ФУТБОЛИСТ! ;)
Поздрави от Стоичков! ;)

chrisbosh написа:Недейте да плюете Бербатов, защото на всички е ясно, че той е най-добрия в Европа за момента. Отричайте го колкото си искате но факта си е факт.

Е чак да е най-добрият в Европа... нещо яко се увлече! Понеже Бербатов е нападател ще ти спомена един друг нападател: МЕСИ, а ти си помисли кой е по-добър!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 00:49

gilento93 написа:НЕ знам за вас но на мен лично след края на мача ми се плачеше.Сигурно щях да пусна някоя и друга сълза но баща ми беше в стаята с мен и не намерих за удачно да хленча пред него,като малко дете на което току що са му спукали балона с който то си е играло.
Мачът между двата най-големи отбора в Англия а именно Манчестър Юнайтед и Ливърпул е мачът,за който мечтаех през цялото лято докато чаках да почне новият сезон в Премиършип.Изгарях да видя моите любимци от Ливърпул срещу омразните ми Ман Юнайтед.И ето,че дойде денят в който тези два колоса не само в Англия и Европа,ами дори и в Света се изправиха един срещу друг.Мачът започна и аз се настаних удобно пред телевизора в очакване на магията на този мач да ме връхлети.Първото полувреме беше доста семпло и скучно с изключение на гола на един човек,който ми е особенно неприятен.Почивката дойде и се надявах през втората част така наречените "Мърсисайдци" да покажат това на което са способни,макар да не бяха сторили нищо,с което да заплашат вратата на съперниците си.Второто полувреме почна по ужасяващ начин за тимът на Ливърпул.Гол на един човек,който заряза родния си национален отбор по футбол за да рита в Англия беше вкарал един от най-красивите голове които някога съм виждал.Но дори това не може да ме накара да харесвам тази персона,на която дори името не искам да споменавам за това ще го наричам просто господин Н от никой.Та дори след вторият гол на г-н Н не се отчаях,защото знаех какво представлява духа на Ливърпул.И не чаках дълго.Само след 5 минути игра беше свирена дузпа за "мърсисайдци",които реализираха чрез своя капитан Джерард.Тогава се успокоих,че можем да обърнем развоя на нещата в наша полза.Когато след още 6 минути игра резултатът вече бе 2:2 си казах,че просто няма начин да изпуснем победата.И тогава пак се появи той.Г-н Н вкара третият си гол за деня и така вгорчи следобеда на милиони хора по света,които стискаха палци за своите любимци на терена на Олд Трафорд.Чудех се защо мамка му стара когато изравниха играта Ливърпул не тръгнаха да търсят обрата ами напротив вкопаха се дълбоко в защита като защитниците на Сталинград през Втората световна война.И тогава пред очите ми се изправи отговора на въпроса ми.Новият треньор или мениджър на тима(както искайте го наричайте)Рой Ходжисън.Защо този човек избра да пази резулата като иамше още доста време до края на мача и Ливърпул можеше да измъкне максимума от визитата си на негостоприемния стадион на домакините от Юнайтед.И тогава се зачудих,защо пуснахме Рафаел Бенитес да си отиде.В големите мачове с тимовете от така наречената "Голяма четворка" Бенитес никога не се криеше.Не мислеше за отстъпление а се мъчеше по всякакъв начин да изкопчи максимума от всяка една среща.Сега съжелявам искренно,че може и да съм го плюл,защото Бенитес беше треньор за големите мачове а не като мишката Ходжисън,който разчита на предимно дефанзивната тактика.Ако има нещо в моите изказвания с което да съм засегнал г-н Бенитес сега му се извинявам искрено и от сърце.Повечето от вас,които ще прочетат това мое мнение(ако изобщо има такива които да отворят тази тема) сигурно вече ще са ме анатемосали но аз изказвам своето мнение и искам старият мениджър на Ливърпул обратно.Благодаря за отделеното внимание.

A ти господинчо, данеби да си някой,а? Този никой за когото говориш вкара хеттрик и уникален гол и за него сега говорои целия свят! За теб също се говори, но от няколко потребители и то никак приятни неща! Осъзнай се малко!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 20 сеп 2010 08:35

Аз си знаех че ще дойде един ден в който ще се питаме къде е Рафа Бенитез. С него този мач нямаше да го изгубим така и нямаше да допуснем толкова голове, с едни думи мача щеше да е наш. Така че всички си мислиха че проблема е в Рафа, но се видя в големите и важни мачове като този с Бенфика например или миналата година срещу Юнайтед , но на Анфийлд, където мача свърши 2-0 за нас, че Рафа може да избута отбора. И при многото загуби всички казаха че Рафа е виновен. Не е виновен. Дори и Моу да ни поеме, с тези собственици и тези футболисти трудно вече ще е да се борим за нещо повече от Топ 4. А Ливърпул не е отбор, който всеки сезон започва с надеждата за Топ 4.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 20 сеп 2010 15:35

MORSKI написа:
gilento93 написа:НЕ знам за вас но на мен лично след края на мача ми се плачеше.Сигурно щях да пусна някоя и друга сълза но баща ми беше в стаята с мен и не намерих за удачно да хленча пред него,като малко дете на което току що са му спукали балона с който то си е играло.
Мачът между двата най-големи отбора в Англия а именно Манчестър Юнайтед и Ливърпул е мачът,за който мечтаех през цялото лято докато чаках да почне новият сезон в Премиършип.Изгарях да видя моите любимци от Ливърпул срещу омразните ми Ман Юнайтед.И ето,че дойде денят в който тези два колоса не само в Англия и Европа,ами дори и в Света се изправиха един срещу друг.Мачът започна и аз се настаних удобно пред телевизора в очакване на магията на този мач да ме връхлети.Първото полувреме беше доста семпло и скучно с изключение на гола на един човек,който ми е особенно неприятен.Почивката дойде и се надявах през втората част така наречените "Мърсисайдци" да покажат това на което са способни,макар да не бяха сторили нищо,с което да заплашат вратата на съперниците си.Второто полувреме почна по ужасяващ начин за тимът на Ливърпул.Гол на един човек,който заряза родния си национален отбор по футбол за да рита в Англия беше вкарал един от най-красивите голове които някога съм виждал.Но дори това не може да ме накара да харесвам тази персона,на която дори името не искам да споменавам за това ще го наричам просто господин Н от никой.Та дори след вторият гол на г-н Н не се отчаях,защото знаех какво представлява духа на Ливърпул.И не чаках дълго.Само след 5 минути игра беше свирена дузпа за "мърсисайдци",които реализираха чрез своя капитан Джерард.Тогава се успокоих,че можем да обърнем развоя на нещата в наша полза.Когато след още 6 минути игра резултатът вече бе 2:2 си казах,че просто няма начин да изпуснем победата.И тогава пак се появи той.Г-н Н вкара третият си гол за деня и така вгорчи следобеда на милиони хора по света,които стискаха палци за своите любимци на терена на Олд Трафорд.Чудех се защо мамка му стара когато изравниха играта Ливърпул не тръгнаха да търсят обрата ами напротив вкопаха се дълбоко в защита като защитниците на Сталинград през Втората световна война.И тогава пред очите ми се изправи отговора на въпроса ми.Новият треньор или мениджър на тима(както искайте го наричайте)Рой Ходжисън.Защо този човек избра да пази резулата като иамше още доста време до края на мача и Ливърпул можеше да измъкне максимума от визитата си на негостоприемния стадион на домакините от Юнайтед.И тогава се зачудих,защо пуснахме Рафаел Бенитес да си отиде.В големите мачове с тимовете от така наречената "Голяма четворка" Бенитес никога не се криеше.Не мислеше за отстъпление а се мъчеше по всякакъв начин да изкопчи максимума от всяка една среща.Сега съжелявам искренно,че може и да съм го плюл,защото Бенитес беше треньор за големите мачове а не като мишката Ходжисън,който разчита на предимно дефанзивната тактика.Ако има нещо в моите изказвания с което да съм засегнал г-н Бенитес сега му се извинявам искрено и от сърце.Повечето от вас,които ще прочетат това мое мнение(ако изобщо има такива които да отворят тази тема) сигурно вече ще са ме анатемосали но аз изказвам своето мнение и искам старият мениджър на Ливърпул обратно.Благодаря за отделеното внимание.

A ти господинчо, данеби да си някой,а? Този никой за когото говориш вкара хеттрик и уникален гол и за него сега говорои целия свят! За теб също се говори, но от няколко потребители и то никак приятни неща! Осъзнай се малко!

Хайде ти понежи си край морето ходи и си поплувай малко за здраве.Живеем в свободна държава и имам право на мнение.Няма забрана човек да пише каквото си поиска,за когото си поиска и където си поиска.И казах,че не давам 5 пари за мнението на останалите.Хайде приятен ден.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 сеп 2010 03:47

И понеже сме в свободна държава аз ще правя каквото си искам, а не каквото ми каже някой ;) Така, че ще поплува някой друг, а защо не и ти! Както ти можеш да пишеш, така аз мога да се възмутя от мнението ти! И човек, който си дава мнението трябва да е готов да бъде критикуван!

Върни се в “Ливърпул”