Трабзонспор- Ливърпул(Официална тема)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Трабзонспор- Ливърпул(Официална тема)
Най-сетне Ливърпул показа дух. Да в края на мача, но това беше достатъчно. Искам да гледам този Ливърпул, който гледах последните 10 минути през целия сезон. А аз съм сигурен, че Ливърпул може и още по-добре да играе.
E, срещу Трабзонспор поне играхме за гол, има увереност. Пачеко и Бабел се включиха добре; Но с Лукас и Поулсен титулярни халфове сме обречени- заради безмозъчното връщане топката назад.
"Който подцени Ливърпул, е загубен".
Хубаво беше, че и Пачеко успя да загатне за таланта си.
"Който подцени Ливърпул, е загубен".
Хубаво беше, че и Пачеко успя да загатне за таланта си.
Като цяло пестелива игра.За пореден мач първото полувреме беше доста зле.Поне добре че Пачеко направи много хубаво включване,а Кели започва да се утвърждава в първия отбор.
-
- Контакти:
pi4 siguren li si 4e e 2:1 za turcite greshish 2:1 za LPFC

- Mighty Reds
- Контакти:
Абе още като видях в минутите преди мача чаршафа на резаците "You'Re Alone Here"
, ми стана ясно, че ще си потроша нервите.
Супер безидейна игра, само с Джо Коул като съзидател не стават нещата, Гого - изолиран в атака, Каут - много бягане, малко ефект, Аурелио като ляв халф не става, дедо Джейми е попаднал ужасна дупка, добра дума за Поулсен относно отнемането на топки, също и Кели, макар че пробиваха най-много от неговата зона, Глен Джонсън се потроши да ползва само един финт в атака, добре, че му хвана дикиш един път в последните минути, Кириякос - почти незабележим, Рейна - с немалка вина за гола според мен, Лейва - тоя няма место в 'Пуул, не става ...
Рецидивът спрямо Бабел изобщо не ми допада, ама изобщо ...
Горе-долу това са ми впечатленията от мача снощи.

Супер безидейна игра, само с Джо Коул като съзидател не стават нещата, Гого - изолиран в атака, Каут - много бягане, малко ефект, Аурелио като ляв халф не става, дедо Джейми е попаднал ужасна дупка, добра дума за Поулсен относно отнемането на топки, също и Кели, макар че пробиваха най-много от неговата зона, Глен Джонсън се потроши да ползва само един финт в атака, добре, че му хвана дикиш един път в последните минути, Кириякос - почти незабележим, Рейна - с немалка вина за гола според мен, Лейва - тоя няма место в 'Пуул, не става ...
Рецидивът спрямо Бабел изобщо не ми допада, ама изобщо ...
Горе-долу това са ми впечатленията от мача снощи.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]