Феноменален обрат за Ливърпул на "Фратън парк"
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Феноменален обрат за Ливърпул на "Фратън парк"
не знам за вас,момчета,ама аз бях пред инфаркт... тоя испански тупан прави всичко възможно да ни провали и тая година.... започва мача с нападатели шкъртел и оня датчанина... мъкаааа ,мъка... къде е алонсо?????? къде е дирк ?????? къде е ТОРЕССССССССС ???? не знам за вас ,ама аз съм все по- песимист за титлата.
- sedem_!_dva
Re: Шанпионски обрат на ЛИВЪРПУЛ
kkatan написа:не се излагай ,момче ,испанския тъпак беше на път да осе облекчава и тоя мач.какви добри смени ,какви 5 лв.,тоя е неадекватен тотално..... може ли да почнеш мача без алонсо,кайт и торес??????????????????????????? титлата с тоя идиот ще е чудо!!!!!!!
Да прав си

NON MOLLARE MAI
Добре,че го нямаше ония Лукаш Лейва да го е*а в палячото!!!Той няма място в Ливърпул,както няма място и Раян Бабел!Изключително слаб мач на Бабел...а пък Бенитес направи грешка,че продаде Кийн...Аз съм без думи... 

Това бе един от силните мачове на Рафа от към смени, но стартовия състав бе под сериозна критика. Също така защитата на Ливерпул не действаше по най-добрия начин, на което трябва да се обърне сериозно внимание
Защото при по-силен противник Ливерпул щеше да загуби и то с много
Но въпреки този успех не се заблуждавайте за титлата само ще страдате повече!!! Glory,glory Man United

Не можеш да станеш шампион, ако си импотентен по над 80 мин. всеки мач и разчиташ само на голове в последните минути. Късметът свършва и/или се обръща. Даже е феноменално, че Ливърпул имат втори такъв период в рамките на един сезон след като си спечелиха всичките мачове в първия месец-месец и половина от сезона по този начин. Торес и Джерард са големи, ама другите ги няма никакви...
- Neron
- Контакти:
ШаНпионски ли е обрата на Ливърпул?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Re: Шампионски обрат на ЛИВЪРПУЛ
ехее написал съм в бързината н вместо м и,ще се насерите вече,щото бие сте много кадърни и безгрешни нали....
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
ДАААА, ШАМИОНСКИ ОБРАТ, БРАВО МОМ4ЕТА
Браво на момчетата и на Рафа. Вярно че беше инфарктен завършека на мача, но важното е че бихме. Спомнете си как Ман. Юн. взеха 4-5 мача след 90 мин., важното е да се вземат 3 точки. А относно такива "фенове" на отбора като "kkatan" и още много други, които само хулят футболистите и треньора, мисля че нямаме нужда от тях. Те са големи "разбирачи", смените не им харесват, треньора нищо не ставало от него - а кой донесе ШЛ на Ливърпул бе "фенчета". И като много разбират що не запишат един курс за треньори. Смените бяха страхотни, Торес, Каут и Алонсо имаха проблеми след мача с Евертън и Бенитес реши да ги запази. Видяхте какво стана с Джерард, като играе всеки мач титуляр. И още веднъж браво Ливърпул. Шампиони сме!
Истината е,че Бенитес няма голям избор на равностойни играчи какъвто има съра в Манчестър,Торес се контузи заради многото мачове които му се бяха събрали,сега същото сполетя и Джерард.Ще не ще Бенитес трябва да ги редува,ако си мислите,че на него не му е ясно,че Торес е 10 пъти по добър от останалите му нападатели,значи наистина сте големи глупаци.
Единсвената му грешка беше,че се заинати и продаде Кийн,сега недай си боже Торес пак да се контузи и титлата отива по дяволите
Единсвената му грешка беше,че се заинати и продаде Кийн,сега недай си боже Торес пак да се контузи и титлата отива по дяволите