Феноменален обрат за Ливърпул на "Фратън парк"

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kkatan

Re: Феноменален обрат за Ливърпул на "Фратън парк"

Мнениеот kkatan » 07 фев 2009 22:15

не знам за вас,момчета,ама аз бях пред инфаркт... тоя испански тупан прави всичко възможно да ни провали и тая година.... започва мача с нападатели шкъртел и оня датчанина... мъкаааа ,мъка... къде е алонсо?????? къде е дирк ?????? къде е ТОРЕССССССССС ???? не знам за вас ,ама аз съм все по- песимист за титлата.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Шанпионски обрат на ЛИВЪРПУЛ

Мнениеот sedem_!_dva » 07 фев 2009 22:19

kkatan написа:не се излагай ,момче ,испанския тъпак беше на път да осе облекчава и тоя мач.какви добри смени ,какви 5 лв.,тоя е неадекватен тотално..... може ли да почнеш мача без алонсо,кайт и торес??????????????????????????? титлата с тоя идиот ще е чудо!!!!!!!

Да прав си :!: Не може да почнеш без най-добрите си играчи и да ги пускаш последните 15 минути и да разчиташ на чудото, което този път стана наистина, но следващия път може и да нямаш този шанс. Абсолютен некадърник е Рафа след като ги остави резерви :!: :!: :!:
NON MOLLARE MAI

Jawor
Контакти:

Мнениеот Jawor » 07 фев 2009 22:26

Добре,че го нямаше ония Лукаш Лейва да го е*а в палячото!!!Той няма място в Ливърпул,както няма място и Раян Бабел!Изключително слаб мач на Бабел...а пък Бенитес направи грешка,че продаде Кийн...Аз съм без думи... :|

momo
Контакти:

Мнениеот momo » 07 фев 2009 22:37

Това бе един от силните мачове на Рафа от към смени, но стартовия състав бе под сериозна критика. Също така защитата на Ливерпул не действаше по най-добрия начин, на което трябва да се обърне сериозно внимание :!: Защото при по-силен противник Ливерпул щеше да загуби и то с много :!: Но въпреки този успех не се заблуждавайте за титлата само ще страдате повече!!! Glory,glory Man United :twisted: :twisted:

myuyuta
Контакти:

Мнениеот myuyuta » 07 фев 2009 22:48

Не можеш да станеш шампион, ако си импотентен по над 80 мин. всеки мач и разчиташ само на голове в последните минути. Късметът свършва и/или се обръща. Даже е феноменално, че Ливърпул имат втори такъв период в рамките на един сезон след като си спечелиха всичките мачове в първия месец-месец и половина от сезона по този начин. Торес и Джерард са големи, ама другите ги няма никакви...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 фев 2009 00:59

ШаНпионски ли е обрата на Ливърпул?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
fearbless

Re: Шампионски обрат на ЛИВЪРПУЛ

Мнениеот fearbless » 08 фев 2009 01:09

ехее написал съм в бързината н вместо м и,ще се насерите вече,щото бие сте много кадърни и безгрешни нали....
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 08 фев 2009 13:20

ДАААА, ШАМИОНСКИ ОБРАТ, БРАВО МОМ4ЕТА

tytti
Контакти:

Мнениеот tytti » 11 фев 2009 11:14

Браво на момчетата и на Рафа. Вярно че беше инфарктен завършека на мача, но важното е че бихме. Спомнете си как Ман. Юн. взеха 4-5 мача след 90 мин., важното е да се вземат 3 точки. А относно такива "фенове" на отбора като "kkatan" и още много други, които само хулят футболистите и треньора, мисля че нямаме нужда от тях. Те са големи "разбирачи", смените не им харесват, треньора нищо не ставало от него - а кой донесе ШЛ на Ливърпул бе "фенчета". И като много разбират що не запишат един курс за треньори. Смените бяха страхотни, Торес, Каут и Алонсо имаха проблеми след мача с Евертън и Бенитес реши да ги запази. Видяхте какво стана с Джерард, като играе всеки мач титуляр. И още веднъж браво Ливърпул. Шампиони сме!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 16 фев 2009 17:06

Истината е,че Бенитес няма голям избор на равностойни играчи какъвто има съра в Манчестър,Торес се контузи заради многото мачове които му се бяха събрали,сега същото сполетя и Джерард.Ще не ще Бенитес трябва да ги редува,ако си мислите,че на него не му е ясно,че Торес е 10 пъти по добър от останалите му нападатели,значи наистина сте големи глупаци.
Единсвената му грешка беше,че се заинати и продаде Кийн,сега недай си боже Торес пак да се контузи и титлата отива по дяволите

Върни се в “Ливърпул”