Манчестър Сити-Ливърпул (Официална тема)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити-Ливърпул (Официална тема)
Никаква дузпа, абсолютен фал при втория гол и сумати лееекинко подпиране от този неадекватен боклук, съдията.За втори пореден мач Пуул са порязани.Пък тая черна маймуна Ричардс играе всичко друго, но не и футбол...
Много зле ми изглежда нареден отбора. От какъв зор излизаш с двама нападатели, при условие, че Ливърпул така добре играше срещу Арсенал в една по-компактна схема. Не знам...
От отчаяние, по едно време ми идеше да отида да си чета книгата, но ще се напъна да изгледам до края загубата.
От отчаяние, по едно време ми идеше да отида да си чета книгата, но ще се напъна да изгледам до края загубата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Да не пишат нова шестица в този кръг :D
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
gushtera написа:Никаква дузпа, абсолютен фал при втория гол и сумати лееекинко подпиране от този неадекватен боклук, съдията.За втори пореден мач Пуул са порязани.Пък тая черна маймуна Ричардс играе всичко друго, но не и футбол...
Айде,на вашите фенове все нещо не е както трябва .. все съдиите ви ощетяват все тва все онова .. приемете,че сте слабаци и никога повече няма да сте в ТОП 4 ..просто го приемете

Направо хващай книгата....ehh написа:Много зле ми изглежда нареден отбора. От какъв зор излизаш с двама нападатели, при условие, че Ливърпул така добре играше срещу Арсенал в една по-компактна схема. Не знам...

- storm
- Контакти:
Мен лично мача не ми хареса .Ливърпул имаха едно интересно положение за цял мач в който стана напрежение ,а Сити направиха една хубава атака за първия гол и това им беше . Другите голове от корнер и дузпа.Даже и на контри неможаха да направят нещо.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- JackPackage
- Контакти:
Ходжсън трябва да се осъзнае и да си играе с Торес като единствен нападател, просто 4-4-2 вече почти не става, освен ако нямаш някаква машина за дефанзивен халф (Есиен примерно) а с Лукас нищо добро не ги чака Пуул...... Рейна пак със съмнителна намеса при втория гол
Без ляв бек, без класен дефанзивен халф едно евентуално участие в ЛЕ догодина е най-вероятно за Пуул....

Без ляв бек, без класен дефанзивен халф едно евентуално участие в ЛЕ догодина е най-вероятно за Пуул....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
пичове забравете даже за Топ 7
Честно казано този мач ще го запомня единствено с простотията на Машчерано.
Жалко, исках 4-ка