Пропадането продължава
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bomberman64
Re: Пропадането продължава
тоя педал рафа бенитес да го махнат сега и ливърпул ще има някакви шансове срещу ман.юнайтед иначе със този некадърник ще бъдат на 3 място

Батка, Ливърпул са си жалък отбор и срещу Челси бяха жалки! Добре, че беше онзи педерaст Маик Раил, за да даде червен картон за Челси в 60 мин. на мача, че иначе Ливърпул нямаше как да бие! И пак с голяма мъка успяха да бият едва в 89мин. вкараха гол, а ти тука ми говориш, че Ливърпул не се натягали много!
Не си прав, просто толкова си могат! 
Nqmam lubim otbor ot Angliq no Liverpool sreshtu Chelsea dalech ne bqha jalki.Liverpool totalno nadigra Chelsea i predi izgonvaneto na Lampard i sled izgonvaneto mu.Otnosno snimkite kadeto slagash..napravi si drug profil i sas nego si slagai berbatov i benitez.Tva takava tapa snimka do snimkata na Levski e prosto nz...ne che sam levskar ama ne mislq che e mn hubavo

Nqmam lubim otbor ot Angliq no Liverpool sreshtu Chelsea dalech ne bqha jalki.Liverpool totalno nadigra Chelsea i predi izgonvaneto na Lampard i sled izgonvaneto mu.Otnosno snimkite kadeto slagash..napravi si drug profil i sas nego si slagai berbatov i benitez.Tva takava tapa snimka do snimkata na Levski e prosto nz...ne che sam levskar ama ne mislq che e mn hubavo

kalo написа:Ако по-скоро изхвърлят тоя некадърник Райли ще направят много,много добро на футбола в Англия и ще спрат заблужденията на доста ливерпулски привърженици!![]()
Искам да кажа,че не усета на Ел Ниньо,а неумението на гея донесе победата над Челси!
Точно така