Стивън Джерард

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Re: Стивън Джерард

Мнениеот liv_fc » 12 авг 2010 17:40

Кайт определено не е от любимите ми играчи, но мога да ти кажа, че е доста полезен на позицията на която играе. Може да видиш статистиката му от последните 2 сезона и да ми кажеш колко са крилата на топ отборите с подобна статистика. Иначе за това дали Рейна е звезда също съм готов да споря. Все пак той спечели (ако се не лъжа) 4 приза златни ръкавици и определено беше най-добрия играч през миналия сезон. За резервните вратари на Челси и Мансчетър.... Ами те също не са никак качествени. Не случайно се спекулира около този пост и в двата отбора. Пък за резервите в Ливърпул няма как да знаеш колко са добри. Факт е, че Рейна рядко се контузва(което се надявам да продължи и за напред) и Кавалиери не получава шанс. Проблема в Ливърпул според мен е в мотивацията и стила на игра срещу малките отбори.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 12 авг 2010 17:53

liv_fc написа: Проблема в Ливърпул според мен е в мотивацията и стила на игра срещу малките отбори.

Миналият сезон имаше толкова много проблеми в Ливърпул, че може книга да се напише по темата. Проблемите определено не бяха един или два. Но ако говорим за предния сезон - един от най-добрите ни в последно време, когато бяхме на крачка от мечтаната титла - тогава за мен имаше един много голям проблем. И това беше късата ни резервна скамейка, на която отгоре на всичко стояха хора които не би трябвало и да мечтаят да бъдат футболисти на Ливърпул. Заради "гения" на Бенитес имахме титулярен отбор който можеше да смачка който и да е отбор с какъвто резултат си поискат (справка за 1 седмица победи срещу Ман. Юн., Реал М. и Астън Вила с по 4-1, 4-0 и 5-0). Нормално беше обаче, че този титулярен състав не можеше да играе във всичките мачове и затова основните играчи получаваха почивка срещу по-слабите отбори. Там обаче бездарните им резерви и явно любимци на Бенитес, опропастяваха всичко, което правеха колегите им от титулярния състав. Това беше причината за тези равенства. За каква мотивация и стил на игра можем да говорим, когато споменаваме имена като Н'Гог, Лукас, Ел Жар и прочие. За съжаление обаче поради някаква абсурдна причина Ходжсън също не иска да ги маха тия :Х
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 12 авг 2010 18:15

Dzheff, аз също не съм им голям фен, но щом втори треньор вижда някакво бъдеще в тях значи нещата не са толкова зле. Аз не мисля, че проблема е в късата резервна скамейка, за мен Юнайтед няма много по-дълга скамейка. Ако си спомням правилно точно в този им сезон проби Джони Еванс например, а той не е брилянтен, но ако се налага може да стане ключов играч. Също така разчитаха на прехвърлилите зенита си Скоулс и Гигс и все пак успяха. Според мен просто Бенитез не рискуваше достатъчно в мачовете срещу по-слабите съперници тогава.

И все пак всеки си има лично мнение и можем да спорим до безкрай :)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 12 авг 2010 18:32

На 15-ти ще ми бъде интересно много поведението на играчите, не само на Джерард! Определено ще ми е напрегнат ден! До събота!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 12 авг 2010 19:30

Jose Mourinho
"Gerrard and Liverpool were made for each other
He is part of the history of Liverpool, he belongs to the club"

Човека си го е казал, какво повече може да се добави :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

dido_liv.fc
Контакти:

Мнениеот dido_liv.fc » 12 авг 2010 21:03

Джерард си е Джерард и той го показа отново при победата на Англия над Унгария с двата си брилянтни гола.Показа какво владее най- добре - силен и точен удар,и много добра техника в наказателното поле на противника. ;) Той е и ще бъде играч на Ливърпул до край,като той сам каза :) ;) Това трябва да е ясно.
Последна промяна от dido_liv.fc на 13 авг 2010 14:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 13 авг 2010 11:12

Има доста мнения в тази тема които ми харесват ( и в двете посоки ) и дори ги намирам за доста логични и напълно верни,но хората са казали - "за мъртвия или хубаво или нищо",така че аз ще допълня ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ КАПИТАНА НИ И ЗА НЕГО ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО дано сте ме разбрали правилно НАПРЕД СТИВИ НИЕ СМЕ С ТЕБ (поне аз съм с теб) ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

gerrardka
Контакти:

Мнениеот gerrardka » 16 авг 2010 14:22

пфф Джерард не 1 път е казал, че обича Ливърпул, а и го доказва !!!! :!: кой нормален би оставил играч от неговата класа да си тръгне :?: СЪРЦЕТО И ДУШАТА НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ КЛУБ :!: ХОРАА МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ :!: КАЖИ НА БАЩА СИ ДА НЕ ПИЕ ТОЛКОВА МНОГО... НИЩО ЛИЧНО АМА ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ТИ Е КАЗАЛ .. СЛЕД КАТО ЦЯЛО ЛЯТО СЕ ГОВОРЕШЕ ЗА НАПУСКАНЕТО НА ДЖЕРАРД И ТОРЕС, А НАКРАЯ И ДВАМАТА ОСТАНАХА :!: Джерард НИКОГА НЯМА ДА НАПУСНЕ ЛИВЪРПУЛ НИТО ПЪК НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ПРОДАДЕ ЗВЕЗДАТА НА ОТБОРА СИ :!: :!:

Върни се в “Ливърпул”