Карлтън Коул в Ливърпул ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Карлтън Коул в Ливърпул ?
Честно казано Каут,Бабел или Йованович ми се струва че са си идеални за по крилата.Една контузия на Торес и може би пак ще започнем да издишаме срещу по-затворени отбори.Нгог реално погледнато е прекалено млад за да решава такива мачове,а Лаури определено му трябва опит.Иначе че Карлтън Коул не е нещо особено няма спор,но въпреки това си мисля че ни трябва някакъв нападател като него.
styopa, съгласен съм, че на Нгог му трябва още опит, но точна така се трупа опит. На колко години трябва да стане, за да има достатъчно опит. Той вече е на 21 и има вече 40 двубоя с Червената фланелка. Играл е в европейскит турнири и дори е отбелязвал на Манчестър Юнайтед. Какво повече му трябва? Ако ще го правят играч сега му е времето да го налагат. Иначе е вярно, че Кайт, Бабел и Йованович са за крилата, но там има и други опции в лицето на Макси и Пачеко, та дори и Джо Коул. Тоест един от тях може да играе нападател. За това казвам, че ще е интересно. Дали ще има трансфер и ако няма на кой ще разчита Ходжсън. Лично на мен ми е много интересно как ще подходи към Бабел, футболист който бе обявен за един от топ талантите, а не е просперирал особено в последните 3 години.
Лично аз не харесвам играчи тип Емил Хески, Карлтън Коул и Боби Замора. Може би това е причината да не го искам, но все пак мисля, че има на кой да се залага.
П.С. Ситуацията с Немет също не е ясна и той също бе обявен за страхотен талант. (Само да вметна, че вчера бележи за победатата на Унгария над Босна с 2-0 в евроквалификациите за играчи под 21)
Лично аз не харесвам играчи тип Емил Хески, Карлтън Коул и Боби Замора. Може би това е причината да не го искам, но все пак мисля, че има на кой да се залага.
П.С. Ситуацията с Немет също не е ясна и той също бе обявен за страхотен талант. (Само да вметна, че вчера бележи за победатата на Унгария над Босна с 2-0 в евроквалификациите за играчи под 21)
Е то че са вариант за централен нападател няма спор.Въпроса е дали биха свършили добра работа в мачовете срещу по слаби съперници.За мен по скоро не,а точно там се печели добро класиране(пример Арсенал).В големите мачове Каут се е доказал,но срещу по слаби съперници винаги е дигал кръвното на всички.При контузия на Торес ще увиснем много сериозно.Иначе за Нгог да прав си,но не ми се иска да си проваляме годината само и само да го направим футболист.Една година под наем някъде никак няма да е лошо.
Иначе за Немет миналата година ги скъса комшиите(въпреки контузията),но него нали ще го продаваме май някъде в Италия...
Иначе за Немет миналата година ги скъса комшиите(въпреки контузията),но него нали ще го продаваме май някъде в Италия...
Ами имаше спекулация за Лече, но тя много бързо утихна. Факт е обаче, че не взе участие в подготовката, което ме води на мисълта, че няма да има бъдеще в отбора. Срещу малките отбори ще помогнат най-много халфовете. Мисля, че в последния сезон точно това липсваше на Ливърпул. Шаби беше доста по офанзивен от Лукас и се включваше от втора позиция. Трябват такива играчи. Виж примерно Флетчър колко гола записа с включвания от втора позиция. Това липсваше на Ливърпул според мен. Срещу малките отбори, а този сезон с наличието на Коул и Джерард ще има двама футболисти, които ще могат да "отключват" противниковите защити и да се включват от втора позиция, точно това мисля, че ще е решаващ фактор. Дано съм прав де 

Да определено липсата на Алонсо беше доста пагубна за миналия сезон.Но и с него по миналия сезон не бяхме особено стабилни.Просто в този сезон измъкнахме доста мачове срещу такива отбори в последните минути.За мен едно от решенията на този проблем е вземането на качествен нападател.По принцип за около 15 млн паунда би трябвало да може да се доведе доста стабилен вариант.Все пак сезона е дълъг и няма как Торес да играе във всички мачове.
Да Джо Коул много ще помогне,но и той е малко чуплив.Айде като халфове имаме що годе опции,но като количество типични централни нападатели за мен нямаме.
Иначе Немет вярно има някакви качества,но едва ли може да се разчита особено на него.
Да Джо Коул много ще помогне,но и той е малко чуплив.Айде като халфове имаме що годе опции,но като количество типични централни нападатели за мен нямаме.
Иначе Немет вярно има някакви качества,но едва ли може да се разчита особено на него.
Аз си мисля, че обсъждайки покупката на нов нападател, първо би трябвало да сме наясно със схемата на игра, която ще налага Ходжсън - дали ще бъдем с един или двама нападатели през новия сезон за мен поне все още е загадка. В първия случай си мисля, че не е задължителен нов трансфер на нападател, при положение че имаме един от най-добрите нападатели в света - Торес, който ще бъде твърд титуляр и имаме футболисти като Каут, Йованович и донякъде Бабел (те наистина може да са добри по крилата, но не по-малко добри ще са като централни нападатели, каквито са били и тримата преди да пристигнат на Анфилд), които ще могат да го заместят когато това се наложи. В този случай може би е по-добре да се потърси градивен халф тип Алонсо, който да отваря пространства за Торес и Джерард. Ако Ходжсън обаче наложи схема с двама нападатели, то тогава покупката на втори нападател е задължителна и то това трябва да бъде играч от световна класа, който да бъде достоен партньор на Фернандо в нападение.
Личните ми предпочитания за трансфер в единия и другия случай са: Рафаел ван дер Ваарт и Луис Суарес
Личните ми предпочитания за трансфер в единия и другия случай са: Рафаел ван дер Ваарт и Луис Суарес

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
-
- Контакти:
За Карлтън Коул 20млн. са прекалено висока цена,а и не ме радва особено,ама кой ли ме пита. Аз по-скоро искам да видя в Ливърпул Дарън Бент или някой от този сорт
, а и той не ми се вярва да е повече от 10-12млн.Вчера четох,че Стоук Сити са дали 9млн. за вече бившият съотборник на Бент - Джоунс, което е мн.добра сделка.Така че Бент е един много добър вариант според мен.
ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ПО ВЪПРОСА ЗА БЕНТ , ако въобще го искат на Анфийлд