Торес остава

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Торес остава

Мнениеот Mighty Reds » 28 юли 2010 17:29

megan fox написа:
styopa написа:megan fox
И като Торес е много добър защо беше най-слабият за Ла Фурия на изминалото световно? Защо не направи нищичко запомнящо се?!

Ами най-малкото заради "прясната" операция от около месец преди световното, не беше много времето за възстановяване, а защо е бил пускан неподготвен - въпросите към идалгото.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 28 юли 2010 17:46

styopa написа:Dzheff
Говориш глупости.
В един отбор няма как да има само легенди на отбора.
Факт е че Торес ако е заради парите досега да се е махнал отдавна.
Друг факт е че Торес си избра да играе за нас,а не защото сме извадили най-голяма пачка.
Така че нещо не разбирам какво те кара да мислиш че едва ли не е само наемник.
Това че Ливърпул ще го има без даден играч е нормално.В крайна сметка всеки един ден ще си замине от клуба.

1. в този форум до този момент не съм нагрубил никого и не смятам, че съм по-малко компетентен от когото и да е било тук да дават мнения за любимия си отбор. така че не приемам това определение за моят коментар и доброто възпитание предполага че ще се извиниш за него.
2. никъде не съм казал че в един отбор трябва да има само легенди на отбора. това което казах е че даден играч ако желае да остане, особено ако той е звезда от ранга на Торес, това би било радостно, но ако не желае не трябва да бъде спиран, а да се види как може да бъдат използвани парите от него. това което вметнах като лично мнение е че за мен беше важно че легенда като Джерард остава (тук мога да добавя и Карагър). Продажбата на който и да е било друг не бива да се прави трагедия. това казах.
3. Торес дойде защото Бенитес му е сънародник и защото по това време мачкахме всичко живо в Шампионската лига и се очакваше че можем да спечелим както титлата на Англия така и ШЛ отново. Уви двамата идиоти от Америка направиха от тези очаквания илюзия. Промяната в поведението на Торес и мениджъра му когато това се случи и факта че все още не знаем дали остава или не, ме кара да мисля че той е просто наемник, който наистина ни е носил много щастие (и се надявам да го прави и занапред) но едва ли ще обвърже цялата си футболна кариера с любимия ни отбор (за съжаление).
4. Хора като Кени Далглиш, Йън Ръш, Стивън Джерард... дори и след края на кариерата си остават част от отбора. Те никога не си заминават от него ;)
Надявам се мнението ми да стана по-ясно след тези уточнения ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 юли 2010 19:21

Dzheff
Сори ако съм те обидил,но наистина не те разбирам.
Нито Торес е казвал че иска да напуска.Каква му е промяната не го разбирам.
Факт е че Бенитез е повлиял да дойде,но също е и факт че след неговото напускане си остава.
А какво ще стане за напред,един господ знае.Може да си завърши кариерата при нас,може и да си замине още след година.Дали ще стане легенда на клуба,дали не все пак времето ще покаже.Да си говорим хипотетични неща дали щял да се махне,какво щял да се занимава след като му мине кариерата според мен е излишно.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 юли 2010 19:23

Mighty Reds написа:
megan fox написа:
И като Торес е много добър защо беше най-слабият за Ла Фурия на изминалото световно? Защо не направи нищичко запомнящо се?!

Ами най-малкото заради "прясната" операция от около месец преди световното, не беше много времето за възстановяване, а защо е бил пускан неподготвен - въпросите към идалгото.

Пък и след операция даже и да е бил донякъде възстановен няма как е да е в оптимална форма ;)
пп Реална цена на Торес си е 50 60 млн евро.Това че на някой хора не им се иска е съвсем друго.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 28 юли 2010 19:48

styopa, искрено се надявам да си прав и моите съмнения относно лоялността на Торес да се окажат напълно неоснователни. дай боже още дълги години да е с нас и да стане легенда на отбора - ако това стане значи ще е вкарал много голове за нас, головете означават победи, победите - точки, а точките - титли. а едва ли има някой, който не желае точно това за своя отбор :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

aks75
Контакти:

Мнениеот aks75 » 28 юли 2010 20:31

Здравейте! Започвам с условието, че излагам моето мнение и не искам да ангажирам никого с него. Торес остава, ура другари. Нека се замислим обаче, какви локуми ще разтягаме тук за него ако направи един "супер" сезон като Бербатов да речем + неиминуемите контузии съпътстващи крехки тела като неговото а новото сръбско попълнение, или дай боже талант от школата на Пул от рода на Фаулър направят сезон а ла Рууни или Дрогба. Не ме разбирайте погрешно. Неговата игра ми доставя наслада. Ако бъде продаден, ще се радвам да е извън Премиър Шип. Но сега се предлагат един камион пари за него... ЗАЩО ДА НЕ БЪДАТ ВЗЕТИ ? Н`Гог и Лукас да са бонус към сделката ;) .

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 03 авг 2010 17:32

megan fox написа:
Вземи си смени наркотиците.
Значи Торес е дърво и инвалид,а струва 50 60 млн евро.
Че и взел пък и вкарал за Ливърпул 50гола за 80мача(грубо).

Определено Торес не струва 50-60 милиона! Казах, че Пул ще искат толкова! Ако си тъп и не можеш да направиш разликата, това е твой проблем!!!

А Меси, като не вкара гол значи ли ,че е некадърник?

Потребителски аватар
CSKAfan
Контакти:

Мнениеот CSKAfan » 10 авг 2010 11:47

megan fox написа:
Вземи си смени наркотиците.
Значи Торес е дърво и инвалид,а струва 50 60 млн евро.
Че и взел пък и вкарал за Ливърпул 50гола за 80мача(грубо).

Определено Торес не струва 50-60 милиона! Казах, че Пул ще искат толкова! Ако си тъп и не можеш да направиш разликата, това е твой проблем!!!

Е, щом е така аз ще дам 20 лева да вземем руни и меси в ЦСКА...
YNWA!

Върни се в “Ливърпул”