styopa написа:Dzheff
Говориш глупости.
В един отбор няма как да има само легенди на отбора.
Факт е че Торес ако е заради парите досега да се е махнал отдавна.
Друг факт е че Торес си избра да играе за нас,а не защото сме извадили най-голяма пачка.
Така че нещо не разбирам какво те кара да мислиш че едва ли не е само наемник.
Това че Ливърпул ще го има без даден играч е нормално.В крайна сметка всеки един ден ще си замине от клуба.
1. в този форум до този момент не съм нагрубил никого и не смятам, че съм по-малко компетентен от когото и да е било тук да дават мнения за любимия си отбор. така че не приемам това определение за моят коментар и доброто възпитание предполага че ще се извиниш за него.
2. никъде не съм казал че в един отбор трябва да има само легенди на отбора. това което казах е че даден играч ако желае да остане, особено ако той е звезда от ранга на Торес, това би било радостно, но ако не желае не трябва да бъде спиран, а да се види как може да бъдат използвани парите от него. това което вметнах като лично мнение е че за мен беше важно че легенда като Джерард остава (тук мога да добавя и Карагър). Продажбата на който и да е било друг не бива да се прави трагедия. това казах.
3. Торес дойде защото Бенитес му е сънародник и защото по това време мачкахме всичко живо в Шампионската лига и се очакваше че можем да спечелим както титлата на Англия така и ШЛ отново. Уви двамата идиоти от Америка направиха от тези очаквания илюзия. Промяната в поведението на Торес и мениджъра му когато това се случи и факта че все още не знаем дали остава или не, ме кара да мисля че той е просто наемник, който наистина ни е носил много щастие (и се надявам да го прави и занапред) но едва ли ще обвърже цялата си футболна кариера с любимия ни отбор (за съжаление).
4. Хора като Кени Далглиш, Йън Ръш, Стивън Джерард... дори и след края на кариерата си остават част от отбора. Те никога не си заминават от него

Надявам се мнението ми да стана по-ясно след тези уточнения