Рафа = идиот!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Рафа = идиот!
Значи от доста време насам смятам че рафаел не е човека който може да донесе тъй желаната титла на Анфийлд просто защото неможе да излолзва играчите си през дългия сезон правилно има играчи като изключим каут лейва досена деген всички останали малко или много мисля че имат място в Ливърпул та ако се погледне състава без тези бездарници които споменах мисля че може да се вземе титлата обаче не тази година а евентуално догодина и евентуално след като този човек тази персона рафаел се махне от клуба нз кой може да донесе трофея и не ме интересува кой ще е той просто трябва да е човек който знае как да използва играчите си през целият сезон а не да мисли мач за мач защото ман.юн. ги бяхме отписали в началото на сезона а виждатели къде са те сега и колкото и жалко е да го кажа но те ще си останат там където са и сега още дълго време ако не се вземат мерки и не се уволни този наистина голям идиот бенитез а ние феновете на Ливърпул ще се молим догодина на титла но без рафа ако може и тук е момента да попитам вас хората които обичат Ливърпул да коментираме кой ще е следващият мениджър според мен един измежду Хари Реднап Сам Алардаис или може би с големи молитви да дойде Мартин О'Нийл нз вие как мислите
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
-
- Контакти:
Re: Рафа = идиот!
безумни неща прави този човек...последния мач на отбора беше под всякаква критика наистина трябва да се направи нещо 

Само Левси