вън испанския некадърник......

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ZYKLON

Re: вън испанския некадърник......

Мнениеот ZYKLON » 29 яну 2009 15:34

Феновете, които никой не иска да има

Наскоро УЕФА окачестви привържениците на Ливърпул като най-лошите фенове в Европа.
Това спомняте ли си го.Или,че един българин едвам оцеля след нападението на онова изродче,което вие толкова много искате да излезе на свобода.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: вън испанския некадърник......

Мнениеот delpi » 29 яну 2009 22:53

Greenway написа:Защо ли?Ами защото Милан е много по-силен и по-качествен отбор от Ливърпул.Защото Кака например е класи над Стиви Джи,или какво?Ще сравняваме Алонсо с Гатузо,Траоре с Кака Каладзе....или Крауч с Шевченко в златните му години?Милан е пълен с играчи от най-висока световна класа,а вие имате 3-4 от подобна величина,и то не по-добри от тях,а точно обратното.Обрата стана,първо защото имахте луд късмет с пропуските на Шева и защот ослед 3:0 за 45 минути те просто празнуваха на полувремето...заслужено паднаха.Но вие просто нямате класата откъм играчи,за да сте шампиони на Англия.Искате,ама къде е класата?Торес,Стиви Джи,Алонсо и Масчерано не са 12-13 човека,по колкото върти дядо Алекс,че дори и Сколари има по-качествен отбор,Венгер също.Честно казано,даже нямате човек като Артета от Евертън например,Робиньо от Ман Сити?Ако му дадат 100-200 млн. за големи играчи,например Диего от Вердер,да събере и той дълга пейка може да триумфирате.Но точно в Премиършип,38 кръга,тотално изтощение и да искаш с 4-5 човека да е пръв...трудно.Стартира добре,малко умора се почувства-срив,омекнаха коленете на отбора.Все пак мисли реално,искаш да мериш Бенаюн с Кристиано Роанлдо,а зад Роналдо като смени Нани,Тошич....Просто няма материал.Не ме атакувай,аз съм само зрител на Англ.футбол,ще се кефя ако шампион е Вила примерно,нямам аспираии към грандовете,от европа само БАРСА :!:

Всеки си има мнение по въпроса, имам предвид казуса Милан или Ливърпул. Аз не мога да те убедя, че Ливърпул имат по-качествен състав. Ти си знаеш твоето, но ще истъкна някой неща. Аз говоря за моментно състояние на отбота този сезон, така, че не можеш да ми изтъкваш качествата на Гатузо, или колко е БИЛ велик Малдини, Фавали и останалите пенсионери от Милан.
Незнам само защо си мислиш, че съм фен на Ливърпул? Не съм.

1.Първо сравнение Кака-Джерард е безсмислено. Защото и двамата са големи играчи. За мен Стиви е по-добър, но трудно мога да убедя теб и когото да било друг в това, защото Кака също е много голям. Но Стиви е лидер преди всичко. Не забравяй, че до Кака последните години вече играят доста опитни играчи като Пирло(гениален футболист за мен), Зеедорф, Амброзини, сега Роналдиньо и Бекъм така, че е нормално Кака да блести! Докато в Ливърпул точно толкова опитни халфове няма и Стиви кажи речи носи на гърба си по-голямата тежест в центъра а и на моменти помага в нападение.
2.Торес-Пато???? Защо не споменавап нищо за тях двамата??? Защото няма място за спор. Фернандо е може би най-добрия нападател в света в момента заедно с Златан Ибрахимович.
3.Можеш ли са посочиш съперник в спора на Дирк Кайт като нападател отдясно??? Не.
4.Нищо не казваш за Роби Кийн, споменаваш ми свършения вече за футбола Шева,който търка пейката цял сезон, че даже е резерва на Пипо Индзаги, който е страхотен футболист, но също в напреднала възраст.
5.В защита Джейми Карагър, Дани Агер и Мартин Шкъртел нямат аналог сред играчите в Милан в момента.
6.За вратарския пост да коментирам ли???
7.Знаеш ли в момента къде играят Траоре и Крауч??? Ако незнаеш да ти помогна, но не е в Ливърпул!!!

Мога да иареждам още много но няма смисъл. Не се заяждам с теб. Иакзах си мнението а ти го оспори и съответно аз се аргументирам. В никакъв случай не искам да кажа, че Милан е слаб отбор. По-скоро моята теза е, че в Ливърпул има достатъчно добри футболисти, но явно причината за слабите резултати в момента е не в тях а в този, който ги ръководи!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Ливърпул”