Трябва ни задължителна победа над Уигън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kkatan

Re: Трябва ни задължителна победа над Уигън

Мнениеот kkatan » 28 яну 2009 08:00

да обичаш ливърпул,юнайтед,милан и др. велики клубове не е чуждопоклонничество, подуенче ! не се излагай,ами чети как ДПС ВИ КУПУВА..... ами сега....... айде в анадола стадото

koi4i

Мнениеот koi4i » 28 яну 2009 08:11

Абе "ФЕН" можеш да се пречисляваш и ти едва когато посетиш някой мач.До тогава си просто едно нищо,защото лузърфуул неможе да усети твоята подкрепа чат ли си?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 28 яну 2009 09:11

Ама наистина ли си вярвате че може да станете шампиони. Няма как да стане Манчестър си е Манчестър. Ливърпул беше голям отбор сега е средняк които 2 деситилетия няма титла :!:
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 яну 2009 09:59

Ливърпул нямат никъкъв шанс за титлата.Борбата ще е между Челси и Юнайтед!!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 28 яну 2009 10:36

А е тва, че не съм ходил на мач незначи,че не съм фен!!! Я иди са гръмни най-добре! Тва не е чуждопоклонничество. Просто харесвам тоя отбор и съм му фен!!! Кво да гледам нагласената ни А група ли пална с некадърници? Батето...? Жилина жилна ЛеФски тия смешници ли да гледам?Хаха или смешните ни национали? Тва, че не съм ходил на мач на Ливърпул,незначи че не съм фен, тека,че koi4i иди са гръмни брат. Неможеш ми кажеш фен ли съм или не съм...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

nakito

Мнениеот nakito » 28 яну 2009 11:55

Стига глупости.Дойде края на журналистическата"голяма четворка" .Единственият вариант за шампион е Астън Вила.Как не го разбрахте незнам!Ливърппул са въздух под налягане на този етап,Манчестър са отбор от манекенчета- за тях 2008 свърши,съответно и с успехите им се приключва.Челси на този етап има шанс за титла,колкото Хъл -с късмет в 2-3 мача шампион не се става, а за отбора от Африка няма смисъл да говорим- те могат да се прехвърлят в завързаното първенство на Судан и да се казват Арсесудан.Вила шампион!!!

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 28 яну 2009 13:14

Ливърпул започна да издиша. Няма начин това да не стане. Отбора няма играчи, като Ман Ю. и разчита основно на Джерард, за мен той е човека отбор. Няма ли го Джерард, не се знае дали и 4-тото място ще им е сигурно.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 28 яну 2009 17:31

Не знам колко издиша Ливърпул и колко е велик Джерард, обаче ако тая вечер не бият - ще ми издънят фиша.... :evil:

А ако трябва сериозно - аз смятам, че имат сили да станат шампиони, не виждам какво общо има факта, че не са били от доста години първи...Важно е как играят тази година!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “Ливърпул”