Трябва ни задължителна победа над Уигън
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ни задължителна победа над Уигън
да обичаш ливърпул,юнайтед,милан и др. велики клубове не е чуждопоклонничество, подуенче ! не се излагай,ами чети как ДПС ВИ КУПУВА..... ами сега....... айде в анадола стадото
Абе "ФЕН" можеш да се пречисляваш и ти едва когато посетиш някой мач.До тогава си просто едно нищо,защото лузърфуул неможе да усети твоята подкрепа чат ли си?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Ама наистина ли си вярвате че може да станете шампиони. Няма как да стане Манчестър си е Манчестър. Ливърпул беше голям отбор сега е средняк които 2 деситилетия няма титла 

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- Neron
- Контакти:
Ливърпул нямат никъкъв шанс за титлата.Борбата ще е между Челси и Юнайтед!!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
А е тва, че не съм ходил на мач незначи,че не съм фен!!! Я иди са гръмни най-добре! Тва не е чуждопоклонничество. Просто харесвам тоя отбор и съм му фен!!! Кво да гледам нагласената ни А група ли пална с некадърници? Батето...? Жилина жилна ЛеФски тия смешници ли да гледам?Хаха или смешните ни национали? Тва, че не съм ходил на мач на Ливърпул,незначи че не съм фен, тека,че koi4i иди са гръмни брат. Неможеш ми кажеш фен ли съм или не съм...
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
- bai brother
- Контакти:
Само Астън Вила !!!
Стига глупости.Дойде края на журналистическата"голяма четворка" .Единственият вариант за шампион е Астън Вила.Как не го разбрахте незнам!Ливърппул са въздух под налягане на този етап,Манчестър са отбор от манекенчета- за тях 2008 свърши,съответно и с успехите им се приключва.Челси на този етап има шанс за титла,колкото Хъл -с късмет в 2-3 мача шампион не се става, а за отбора от Африка няма смисъл да говорим- те могат да се прехвърлят в завързаното първенство на Судан и да се казват Арсесудан.Вила шампион!!!
Ливърпул започна да издиша. Няма начин това да не стане. Отбора няма играчи, като Ман Ю. и разчита основно на Джерард, за мен той е човека отбор. Няма ли го Джерард, не се знае дали и 4-тото място ще им е сигурно.
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
Не знам колко издиша Ливърпул и колко е велик Джерард, обаче ако тая вечер не бият - ще ми издънят фиша....
А ако трябва сериозно - аз смятам, че имат сили да станат шампиони, не виждам какво общо има факта, че не са били от доста години първи...Важно е как играят тази година!

А ако трябва сериозно - аз смятам, че имат сили да станат шампиони, не виждам какво общо има факта, че не са били от доста години първи...Важно е как играят тази година!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!