Новите попълнения ще са ключа към Лига Европа за Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 19 юли 2010 14:42

Изображение

Рой Ходжсен вярва, че кампанията в Лига Европа ще е перфектна възможност за новите попълнения за приспособяване към средата на "Анфийлд".

Червените ще започнат тазгодишното си евроучастие от третия квалификационен кръг срещу победителя от двубоя Раднички - Мика. Първата среща е на 29 юли.

Ходжсън потвърди, че играчите взели участие на Мондиала, вероятно няма да вземат участие в тезо двубои, заради по-дългата си почивка. Това означава, че новите попълнения ще получат веднага шанс за изява.

"Възможно е никой от нашите футболисти взели участие на Световното първенство да не вземе участие в ранните кръгове на Лига Европа, ако слушаме съвета на медицинските специалисти", сподели Ходжсън.

"Те ми казват, че не е разумно да използваме играчите само след три-четири дни тренировки, и че ако сторим това ще има неприятен ефект по време на кампанията."

"Ако включването на играчите в тази фаза на Лига Европа, попречи на предствянето ни в Премиършип, то това ще е лесно решение за клуба."

"Трансфери може да има преди 29 юли, но неискам да спекулирам за това и няма смисъл да правим прогнози за начина по който ще изглежда клуба в началото на сезона."

"От медицинския екип ме съветват да не използвам играчите взели участие на Световното, за това новите попълнения ще са важни за турнира Лига Европа."

Тaзи и други новини в - http://myliverpoolway.blogspot.com

styopa
Контакти:

Re: Новите попълнения ще са ключа към Лига Европа за Ливърпул

Мнениеот styopa » 19 юли 2010 14:54

liv_fc написа:"Трансфери може да има преди 29 юли, но неискам да спекулирам за това и няма смисъл да правим прогнози за начина по който ще изглежда клуба в началото на сезона."

Сиреч да чакаме скоро нещо ново..

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 19 юли 2010 14:57

Ами и аз така го разбирам. Пък и при тези продажби няма как да няма и трансфери в обратна посока.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 19 юли 2010 15:01

Да особено ляв бек..
То и другите постове не сме я цъфнали де...

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 19 юли 2010 15:02

[rimg]http://1.bp.blogspot.com/_Ub-yh2qmNrk/TEQ5QWFBa6I/AAAAAAAAAoo/4FUE8GbUwHs/s200/Roy-Hodgson-Liverpool.jpg[/rimg]
Рой Ходжсън : Моите трансферни планове

Рой Ходжсън заяви, че привличането на ляв бек е сред неговите топ приоритети, тъй като Емилиано Инсуа напуска Анфийдл в посока Фиорентина.

Аржентинския национал е в процес на преговори с Фиорентина след като Ливърпул прие офертата им. След напускането на Фабио Аурелио заради истекъл контракт по-рано през лятото, Ходжсън остава без титулярен ляв бек.

Той добави: "Нямаме дълбочина на поста ляв бек и това ще бъде един от приоритетите. Трябва да намерим заместник на Емилиано и Фабио. Това е една от задачите, която ще трябва да свършим."

"До колкото разбирам, сделката на ниво клубове е завършена и в момента неговия агент договаря личните му условия. Може би това е идеалното време за него да продължи напред."

Трансферът на Инсуа може да отвори място за 16 годишният Джак Робинсън, който вече е в Швейцария след възстановяването от контузия.

В същото време Ходжсън отново бе притиснат от журналистите да говори за бъдещето на Хавиер Масчерано след като миналта седмица мениджърът не е успял да осъществи контакт с полузащитника.

"Няма нужда той да се свързва с мен. Аз се свързах с него и му казах, че очаквам да се видим на тренировки, когато Хавиер се завърне от почивката си,но аз му оставих сеобщение на гласовата поща, че няма нужда да се свързва с мен.", добави Хдожсън.

"Просто исках да го уведомя, че мисля за него. Не съм искал да ми звъни. Нямам какво повече да му кажа, освен 'Добре дошъл обратно'".

Щом и Рой го казва значи скоро ще пристигне нов ляв бек.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 19 юли 2010 15:13

Е гаранция ще има все нещо.Аз си мисля че може би продажбата на клуба е в краен етап.И за това да се бавят трансфери.Дано да изляза прав. ;)

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 19 юли 2010 15:16

Аз също тая надежди, че ще има продажба и 3-4 интересни трансфера, но това са си само надежди :)

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 19 юли 2010 16:03

Честито-Джо Коул току-що подписа с Ливърпул за 4 години!!! http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... n-joe-cole
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 19 юли 2010 16:06

shamana1912 написа:Честито-Джо Коул току-що подписа с Ливърпул за 4 години!!! http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... n-joe-cole

хохо взе да става много интересно! 8-)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 19 юли 2010 16:13

Хм, интересно не, ами направо разбиващо, Liverpool vs Хари Реднап -> 2-0 :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”