Рой Ходжсън обяви, че Фернандо Торес не се продава на никаква цена
Новият мениждър на Ливърпул Рой Ходжсън се срещна с Фернандо Торес преди да замине за подготовката в Швейцария.
Днес той сподели как са протекли разговорите с Хлапето:
"Срещнах се с Фернандо. Той е страхотен човек и ние проведохме много добър разговор."
"До колкото обсъждахме той е играч на Ливърпул и ние искаме това да си остане така. Той не се провада и ние няма да приемем каквато и да е оферта за него."
"Ние искаме да го запазим. Говорихме си кратко, защото Аз трябваше да заминавам, за да пристигна в Швейцария. Говорихме за футбол, за Мондиала, за неговата контузия и за това, че очаквам с нетърпение да работя с него."
"Кристиан Пърслоу също присъства на срещата и дори говори с Фернандо дълго след като аз тръгнах, но аз говорих с него само за футбол."

Ходжсън заяви, че Ливърпул няма да продаде Стивън Джерард
Новият мениджър на Червените не е получил оферти за 30 годишният капитан и настоя, че звездите на отбора не са за продан.
"Аз се срещнах със Стивън и мисля, че разговора беше положителен.", сподели Ходжсън на пресконференция в Швейцария.
"Ние сме в ситуация, в която постоянно спекулират около нашите най-добри играчи, но всичко това са само слухове."
"Това което нямаме е клуб, който да иска да купи Стивън Джерард. Джерард не е за продан, аз му изясних това."
"Казах му, че подкрепям политиката на клуба, според която не трябва да продаваме най-добрите си играчи и трябва да започнем да градим отново."
"Ние искаме да изградим нашият отбор около тези играчи. Той разбра тази позиция, но клубовете могат да стигнат до играчите и да ги залъгват с обещания. Това дестабилизира клуба и тези играчи и ние неможем да направим каквото и да е за това."