Ходжсън заяви, че Ливърпул няма да продава Торес и Джерард

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Ходжсън заяви, че Ливърпул няма да продава Торес и Джерард

Мнениеот liv_fc » 16 юли 2010 17:29

Изображение

Рой Ходжсън обяви, че Фернандо Торес не се продава на никаква цена

Новият мениждър на Ливърпул Рой Ходжсън се срещна с Фернандо Торес преди да замине за подготовката в Швейцария.

Днес той сподели как са протекли разговорите с Хлапето:

"Срещнах се с Фернандо. Той е страхотен човек и ние проведохме много добър разговор."

"До колкото обсъждахме той е играч на Ливърпул и ние искаме това да си остане така. Той не се провада и ние няма да приемем каквато и да е оферта за него."

"Ние искаме да го запазим. Говорихме си кратко, защото Аз трябваше да заминавам, за да пристигна в Швейцария. Говорихме за футбол, за Мондиала, за неговата контузия и за това, че очаквам с нетърпение да работя с него."

"Кристиан Пърслоу също присъства на срещата и дори говори с Фернандо дълго след като аз тръгнах, но аз говорих с него само за футбол."

Изображение

Ходжсън заяви, че Ливърпул няма да продаде Стивън Джерард

Новият мениджър на Червените не е получил оферти за 30 годишният капитан и настоя, че звездите на отбора не са за продан.

"Аз се срещнах със Стивън и мисля, че разговора беше положителен.", сподели Ходжсън на пресконференция в Швейцария.

"Ние сме в ситуация, в която постоянно спекулират около нашите най-добри играчи, но всичко това са само слухове."

"Това което нямаме е клуб, който да иска да купи Стивън Джерард. Джерард не е за продан, аз му изясних това."

"Казах му, че подкрепям политиката на клуба, според която не трябва да продаваме най-добрите си играчи и трябва да започнем да градим отново."

"Ние искаме да изградим нашият отбор около тези играчи. Той разбра тази позиция, но клубовете могат да стигнат до играчите и да ги залъгват с обещания. Това дестабилизира клуба и тези играчи и ние неможем да направим каквото и да е за това."

styopa
Контакти:

Re: Ходжсън заяви, че Ливърпул няма да продава Торес и Джерард

Мнениеот styopa » 16 юли 2010 18:13

Перфектно.Дано се развият нещата добре и с Машчерано.Въпреки изцепките му си е най-добрия дефанзивен халф.. ;)

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 16 юли 2010 18:13

Ами до колкото съм чел Рой скоро ще проведе разговор и с него и ще се разбере.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 16 юли 2010 18:14

Браво това са добри новини! Много се радвам и съм вече доста спокоен за звездите ни.Масчерано прави май някакви номера,но какво иска да прави той. :? :)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юли 2010 18:21

liv_fc написа:Ами до колкото съм чел Рой скоро ще проведе разговор и с него и ще се разбере.

Я това съм го пропуснал.Аз бях останал с впечатлението че май май няма нищо против да се махне.От една страна си каза че иска да задържи Торес и Джерард,а нищо за Машчерано.От друга че било най-важно колективния дух,а Машчерано с тия изказвания че предпочита да напусне малко не ми се връзват нещата.Както и да е.Дано да остане..

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 юли 2010 18:36

Никой от щаба на Ливърпул не знае къде се намира полузащитника на тима Хавиер Масчерано. Това разкри самият мениджър на отбора Рой Ходжсън, който сподели, че няколко пъти се е опитал да се свърже с футболиста, но нито веднъж не е получил отговор от него.

Ходжсън разговаря с всичките футболисти в тима, след като наследи на мениджърския пост Рафаел Бенитес в началото на месеца, с изключение на Масчерано.

„Опитах се да се свържа с Хавиер. Оставих му няколко гласови съобщения, както и няколко есемеса, но не получих отговор. Ако трябва да бъда честен, това не е необичайно, тъй като той имаше трудно световно първенство и вярвам, че се е завърнал в Аржентина. Понякога не е лесно да се свържеш с някой. Исках само да го уведомя, че ще радвам да разговаряме, когато му е удобно”, каза Рой Ходжсън.

май май ясна работата..

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 юли 2010 20:34

Чудесно! ;) Притеснителен е факта за слабата форма на двамата. :? Все пак има време. :)
Изображение
Изображение

Върни се в “Ливърпул”