Спекулации има много. Изброявани са имената на много специалисти от Острова и извън него, свободни и заети...но кой иксате вие феновете?
Моето лично мнение е Гус Хидинг. Доказан треньор, работил е и в отбори с по-малко средства(ПСВ) и е постигал много. Има опит и от Висшата лига начело на Челси.
Кой искате да е новият мениджър на Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой искате да е новият мениджър на Ливърпул?
Жерар Улие
След САФ на острова най-много харесвам Дейвид Мойс и Мартин О'Нийл . Хари Реднап и Рой Ходжсън също са добри специалисти .

След САФ на острова най-много харесвам Дейвид Мойс и Мартин О'Нийл . Хари Реднап и Рой Ходжсън също са добри специалисти .
Рафа Бенитез......................oh wait
Нищо де, дано пак се върне някой ден.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

За мен от всички имена с които се спекулира най-правилен ход на ръководството на Ливърпул ще бъде да се назначи Гуус Хидинг , а аз самият искам или Хари Реднап или Мартин О'Нийл но кой ме пита мен
в крайна сметка който и да е новият човек трябва да знае , че всички фенове на Ливърпул искат само и единствено титлата и то още в първият за даденият мениджър сезон

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
най-вероятно новия мениджър няма да е от англия, и по някакъв начин ще е свързан със щатите. мое мнение. не искам това да е клинсман или няой французин...
Енрико Пичони
За мен Липи е най-добрия възможен вариант.Ако се търси британски менажер може би Мартин О'Нийл.
Честно казано няма да се учудя ако избора на менажер се позабави примерно с месец,за да се види дали ще има продажба скоро.За да не се получи както с Ман Сити...
YNWA

Честно казано няма да се учудя ако избора на менажер се позабави примерно с месец,за да се види дали ще има продажба скоро.За да не се получи както с Ман Сити...

YNWA
-
- Контакти:
Не съм привърженик на Ливърпул , но според мен смяната на Бенитес е правилно решение. Дори и последния сезон доказа твърдението , че Ливърпул няма как да стане шампион с този мениджър. През годините се натрупаха прекалено много грешни решения на Бенитес , които направиха смяната му неизбежна.
Кой искам аз да е мениджър едва ли има особено значение... Все пак според мен най-добре за клуба би било новият мениджър да се казва Кени Далглиш. Той познава отлично отбора и наличните футболисти , а и е последният мениджър извел Ливърпул до шампионската титла. Това обаче изглежда малко вероятно да се случи. Мисля , че ще бъде избран Рой Ходжсън .
Кой искам аз да е мениджър едва ли има особено значение... Все пак според мен най-добре за клуба би било новият мениджър да се казва Кени Далглиш. Той познава отлично отбора и наличните футболисти , а и е последният мениджър извел Ливърпул до шампионската титла. Това обаче изглежда малко вероятно да се случи. Мисля , че ще бъде избран Рой Ходжсън .
- Jorkorazporko
Стойчо Младенов!
- Калоян Атанасов
- Контакти:
Гуус наскоро пое Турция и едва ли би сменил клуба,но кой знае...Мартин О`Нийл може би ще иска да завърши това което започна в Астън Вила,остава Рой Ходжсън...
· Кой ще ми обясни разликата на различните постановки при свирене на обой? Ама, че сте тъпи! Всеизвесто е, че при Италианската школа са го лапали целия, а при Френската - до половината, с треперещ език!(учител по инструментознание в музикална гимназия)