Рафа Бенитез напуска Ливърпул.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Re: Рафа Бенитез напуска Ливърпул.

Мнениеот vrajdebec » 03 юни 2010 16:17

Mighty Reds написа:
vrajdebec написа:Само да не повлече Торес с него , че тогава го загазихме..... :(

При така широко прокламирания разрив в отношенията между Стиви Джи и Рафа, и така добре познатото партньорство м/у Капитана и Хлапето, се съмнявам, че Торес ще последва Бенитес.
Единствения, който би напуснал според мен е Масче.

Силно се надявам да си прав , но липсата на пари знаеш до какво води........!

Потребителски аватар
redempire
Контакти:

Мнениеот redempire » 03 юни 2010 16:29

да си се върне Кени Далглиш, който си е британец, да спре купуването на килограми некачествени футболисти за не малко пари, на контузени недоказани звезди като Акуилани за много пари и да се обърне внимание на школата им, грехота е такъв клуб след Стиви да няма никое собствено попълнение...
Професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни истината и историята... В последните години ужасно претрупан от работа... :)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 03 юни 2010 16:37

redempire написа:да си се върне Кени Далглиш, който си е британец, да спре купуването на килограми некачествени футболисти за не малко пари, на контузени недоказани звезди като Акуилани за много пари и да се обърне внимание на школата им, грехота е такъв клуб след Стиви да няма никое собствено попълнение...

Всичко което казваш е вярно, но и малко носталгично - футбола отдавна не е на нивото от времето на Кинг Кени, та и за това ми се струва, че ще бъде мениджър с архаични разбирания.
А и без да се заяждам, от всичките купени табори маджари, орди франсета и тонове скандинавци за младежките формации, май блесна само Немет и той пое към Гърция, Кели и Спиъринг не можаха да се наложат в първия състав и май-май приключих с познанията си за младите 'пуулци :oops:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 03 юни 2010 16:53

forzajuve написа:Баси изчадието.Да предпочетеш Интер пред Юве.

Хахахаха да бе верно.Как може да предпочете новите крале на Европа и отбор с напълно изграден състав,пред средняците в Серия А пълни със залязващи играчи :mrgreen: .Тоя Рафа е луд :) :)

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 03 юни 2010 17:01

Mighty Reds, темата за школата е много обширна. Според мен фактът, че няма излязал играч от школата в титулярния отбор, не е проблем дошъл по вина на Бенитез. Тези играчи, които трябваше да пробият в отбора и бяха продадени, дойдоха в отбора при Улие, а и никои от тях не е направил нещо съществено. Никои измежду Гътри, Хамил, Андерсън, Хамил и сие. Младежите за които ти говориш (които се купували на килограм), тепърва ще имат шанс да пробиват в първия отбор. До колкото съм чел има страхотни таланти Пачеко, Дала Вале, Уиздъм, Коуди, Джерард Гарнър, Аму, Екълстън, Стърлинг и новото попълнение Шелви, а и доста други. Определено има класа в младежките формации, но важното е как ще се работи с тези момчета. Това, което мен ме озадачи е, че въпреки факта, че Рафа напуска се прави селекция (Шелви + Уилсън), набляга се на британци... Може пък вече да има договорка с нов мениджър :)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 03 юни 2010 17:15

liv_fc написа:... набляга се на британци... Може пък вече да има договорка с нов мениджър :)

Вариант на отговор ;)

...
Ново правило, което ФА ще въведе във Висшата лига от следващия сезон, може да провали трансфера на Райе М’Боли в Манчестър Юнайтед. В групата за мачовете от най-силното първенство, която е от 18 играчи, ще попадат девет чужденци и девет от Великобритания. Заради това решение легионерите вече по-трудно ще пробиват на Острова.
...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 03 юни 2010 17:26

Това го знам, но Шелви, Стърлинг и Уилсън не се знае до колко ще попадат в групата за Шампионска лига.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 03 юни 2010 18:08

Ливърпул потвърди, че Рафа Бенитез напуска отбора по взаймно съгласие.

Бенитез се отказва от позицията си на мениджър след шест години начело на клуба. Борда на директорите иска да благодари за отадеността му и да му пожелае всичко най-добро за в бъдеще.

Борда нареди на Пърслоу, с помоща на Кени Дълглиш, да започне търсене и да определи потенциалните кандидати за овакантената позиция.

Няма краен срок за назначаването на нов мениджър и от клуба ще направят ново изявление в момента, в който бъде назначен нов мениджър.

Мартин Броутън заяви: "Рафа завинаги ще бъде част от Ливърпул, след като донесе отново купата от Шампионската лига на "Анфийлд" в епичния финал в Истанбул, но след разочароващия сезон и двете страни се съгласиха, че отбора се нуждае от ново начало"

Рафа Бенитез сподели: "За мен е много тъжно да обявя, че аз няма да бъда повече мениджър на Ливърпул. Искам да благодаря на всички от екипа и играчите работата ни заедно."

"Аз завинаги ще запазя добрите спомени в сърцето си, силната подкрепа от феновете, дори и в трудните време и любовта на Ливъпрул. Нямам думи да изразя благодарностите си за всички тези години и съм много горд, че съм бил част от този отбор.

"Благодаря много още веднъж и винаги ще помня: "You'll never walk alone"

Източник: http://www.liverpoolfc.tv

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 03 юни 2010 21:20

Според мен един добър заместник, би бил Хари Реднап (лично менение!) ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”