Кога ще дават Серия А по българска ТВ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vincenzo

Кога ще дават Серия А по българска ТВ ?

Мнениеот Vincenzo » 28 окт 2011 13:27

Пускам тази тема в под-форума на Ювентус поради личната ми преценка, че Ювентус е отбора с най-много фенове в България и най-известният италиански отбор у нас. Не искам да обидя никой, аз самия съм лациал.
Та искам да попитам, какво трябва да стане, за да почнат да предават Серия А в България ? Калчото без съмнение е второто най-известно и следено чуждо първенство у нас. Италианският футбол е любим на мнозина, но за съжаление от години няма нормално предаване на повечето мачове. Това е първенство, което за разлика от испанското, привлича фенове не само на първите 2 отбора (Барса и Реал), а и на доста други. Със сигурност мога да кажа, че освен фенове на Юве, Милан и Интер, то у нас има и мнозина почитатели на Лацио, Рома и Наполи. Та искам да попитам, някой да даде някаква идея, някой журналист, ако трябва да се намеси, да попита представителите на големите телевизии, защо няма КАЛЧО в българският ефир ?
Изображение

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Кога ще дават Серия А по българска ТВ ?

Мнениеот bianchi » 28 окт 2011 13:36

Даваха мачове по Тв+ и Филм+ на мястото на калчото сега е Холандската Ере Дивизия. И аз незнам защо така се получиха нещата нека ако някои, е запознат да каже .

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 28 окт 2011 13:38

Именно! Дават какви ли не първенства, но Италия - НЕ ! Пълна мистерия...
Изображение

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 28 окт 2011 13:39

Ювентус е най-обичаният италиански клуб в целия свят и наистина в България има най-много фенове. Иначе аз вече свикнах и даже не ми прави впечатление за последно по телевизия съм гледал мач на Юве от Серия "А" беше 2008 май по ТВ7. Най-добре е някое телевизия пак да вземе правата примерно Нова спорт. Иначе първенството с нищо не отстъпва на Испания и Англия. В Серия "А" например играят много млади таланти, а в Испания и Англия шансове на младите не се дава много.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 28 окт 2011 13:39

Vincenzo написа:Именно! Дават какви ли не първенства, но Италия - НЕ ! Пълна мистерия...

Сигурно нямат пари за правата и затова

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 28 окт 2011 13:42

da12 написа:Ювентус е най-обичаният италиански клуб в целия свят и наистина в България има най-много фенове. Иначе аз вече свикнах и даже не ми прави впечатление за последно по телевизия съм гледал мач на Юве от Серия "А" беше 2008 май по ТВ7. Най-добре е някое телевизия пак да вземе правата примерно Нова спорт. Иначе първенството с нищо не отстъпва на Испания и Англия. В Серия "А" например играят много млади таланти, а в Испания и Англия шансове на младите не се дава много.

А предимствата пред Англия и Испания ние ги виждаме, но това не е въпроса. Да не почваме тая тема, че сега някой разярен "лад" на Ман Ютд ше ни изяде с парцалите. А иначе да... вече има много телевизии, които предават мачове на живо, защо поне една не вземе правата, толкова ли не виждат, че интереса е огромен..
Изображение

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 28 окт 2011 13:45

Доколкото знам тази година са повишили значително цената за правата на Серия А и поради тази причина никоя телевизия все още не е сключила договор.Има надежда все още и от БСК преговарят за намаляването на сумата за да може поне една БГ телевизия да започне да излъчва.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 28 окт 2011 13:47

Между другото имаше някакви скандали едните бяха за футболистите и трудовите договори като в Испания, а другият май беше за правата ако не се лъжа.

Потребителски аватар
chelseaboy
Контакти:

Мнениеот chelseaboy » 28 окт 2011 13:48

Серия А струвала много скъпо, затова Булсатите не са платили.

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 28 окт 2011 13:57

Добре, че са Булсат за да се гледа най-интересното първенство по Евроспорт 2
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Върни се в “Ювентус”