Ювентус-Милан (02.10/21.45) 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Ювентус-Милан (02.10/21.45) 2:0 FT

Мнениеот storm » 30 сеп 2011 22:09

Изображение

В неделя феновете на Калчото ще станат свидетели на най големия мач на Серия А,който противопоставя най титулуваните италиански отбори . Ювентус от една страна:най титулувания и успешен италиански отбор в Италия и Милан :най титулувания италиански отбор в Европа с най много спечелени КЕШ от всички италиански отбори. През годините двата отбора са изиграли незабравими мачове, като най големия е италианският финал в Шампионската Лига през 2003 спечелен от "росонерите" след изпълнения на дузпи. Друг такъв мач е през 2005 г., когато в спор за Скудетото Юве побеждава Милан насред Сан Сиро и си подпечатва титлата.

Всички юентинци се надяваме нашия любим отбор да спечели дербито на новата си Арена и така да вдъхне надежда в многобройните си тифози за сезон различен от предишните два. Отбора изигра два последователни посредствени мача с които развали доброто впечатление от първите си мачове, но в такива мачове всичко друго остава на заден план. Нека се надяваме Конте да на цели точния състав и с това да спечелим срещата. Победа която ще ни вдъхне самочувствие и сили за предстоящия сезон. Няма съмнение, че стадиона ще е пълен, макар и "само" 41 000 ,но да не забравяме, че акустиката на подобен тип стадиони е различна от другите такива особено в Италия.
Ние сме Юве, отбор орисан да печели титли и успехи да е най добрия отбор в Италия и всички да се съобразяват с него ! Затова всички ни мразят и ще ни мразят ! Успелите отбори ги мразят и се опитват да ги стъпчат. Нас не успяха въпреки всичко !

[wrapimg=]http://www.photoshopfiles.com/photoshop_files/890/preview.png[/wrapimg]

STORIA, DI UN GRANDE AMORE !
Последна промяна от storm на 03 окт 2011 00:45, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Re: Ювентус-Милан (02.10/21.45)

Мнениеот juventuss » 30 сеп 2011 22:20

бием с 2:0 и тая победа ще ни вдигне за следващите 2 месеца,в които ще се види кво е нивото и докъде можем да стигнем предвид че именно сега играем с най-тежките си съперници...
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 30 сеп 2011 22:24

Бонучи може да започне като титуляр срещу Милан

Капитанът на "Старата госпожа" очаква с нетърпение сблъсъка с "росонерите"

Джакерини: Срещу Милан ще разберем колко струваме

:P :P :P :P :P
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

would
Контакти:

Мнениеот would » 30 сеп 2011 22:29

Поздравления за темата, Сторм.Очаквам да променим играта в сравнение с последния ни мач, да намалим грешките в защита ( Киелини ), по-добра концентрация в атакуващ план
( Видал, Елия) и естествено победа за нас.
Вучинич ще играе ли :roll:
ПП - винаги ми е било по-интересно да гледам дербито на Италия( Юве-Интер), отколкото този мач

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 30 сеп 2011 22:44

Дано да бием, но предчувствам, че мача ще завърши 1:1.
Дано да греша!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 30 сеп 2011 22:47

would написа:Поздравления за темата, Сторм.Очаквам да променим играта в сравнение с последния ни мач, да намалим грешките в защита ( Киелини ), по-добра концентрация в атакуващ план
ПП - винаги ми е било по-интересно да гледам дербито на Италия( Юве-Интер), отколкото този мач

За мен по голямото дерби пък е именно с Милан ... Като по малък Интер ги нямаше на картата и когато играхме с Милан най много се притеснявах...

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 30 сеп 2011 23:08

мама им на интер !
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 окт 2011 00:07

Голям мач очаквам 8-) 2-4 :roll:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 01 окт 2011 00:12

storm написа:
would написа:Поздравления за темата, Сторм.Очаквам да променим играта в сравнение с последния ни мач, да намалим грешките в защита ( Киелини ), по-добра концентрация в атакуващ план

За мен по голямото дерби пък е именно с Милан ... Като по малък Интер ги нямаше на картата и когато играхме с Милан най много се притеснявах...

:lol: :lol: :lol: Интер винаги е бил на картата дори още докато си бил в на баща си ташаците ;)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 01 окт 2011 00:31

durex написа:
storm написа:

:lol: :lol: :lol: Интер винаги е бил на картата дори още докато си бил в на баща си ташаците ;)

То че ги е имало имало, ама аз ти казвам че като малък не ми правиха впечатление... Все едно не знаеш къде бяхте преди 2006 , така че не ми се прави на интересен.. :) Щом едно невръсно хлапе като мен стискаше палци Интер да бие Милан смятай... :)

Върни се в “Ювентус”