На 02.05.2010 в град София се проведе редовно събрание на Фенклуба на Ювентус България.
Събранието започна в 14.30 часа и завърши в 15:45 часа при следния дневен ред:
1. Ревизия на паричните средства доброволно набрани от членски внос и абонаментни карти през сезон 2009-2010, както и ревизия на средстава, с които разполага Фенклуб Ювентус България.
2. Необходими средства и реквизити за лицензиране на Фенклуба.
3. Разработване на проекти, които ще доведат до лицензиране на Фенклуб Ювентус България като официален в Италия.
4. Лицензиране на Фенклуба като официален Фенклуб в Италия.
5. Решения взети на събранието
Решения взети по време на събранието:
1. Ревизия на средствата, с които разполага Фенклуб Ювентус България – след сезон 2009-2010 Фенклуба разполага по своята сметка следните налични средства – 750 лв.
2. Необходимите средства за официално признаване на Фенклуб Ювентус България като официален в Италия:
a. Минимален брой членове във Фенклуба – 50
b. Минимална сума за лицензиране на всеки член – 14 евро;
c. Такса за регистрация – тази точка трябва да се провери детайлно от Христо Стойнов
3. Взети решения свързани с таксата за членския внос за сезон 2010-2011.
След обсъждане бяха взети следните решения свързани с членски внос за сезон 2010-2011:
a. От дата 04.05.2010 до дата 30.06.2010 включително, размера на членския внос за всеки заявил доброволно участие член за сезон 2010-2011, е в размер на 35 лв.
b. От дата 01.07.2010 до дата 15.08.2010 включително, размера на членския внос за всеки заявил доброволно участие член за сезон 2010-2011, е в размер на 40 лв.
c. От дата 16.08.2010 размера на членския внос за всеки заявил доброволно участие член за сезон 2010-2011, е в размер на 50 лв.
Заплащането на годишна вноска за членство във Фенклуб Ювентус България ще се извършва по добре познатите начини:
• Пощенски запис
• По банков път – сметка ще бъде посочена от председателя на Фенклуб Ювентус България – Христо Стойнов
• Чрез лична среща с член на управителния съвет
4. Предприемане на действия за активен маркетинг
a. Публикации на рекламни материали в спортни медии, както и публикуване на статии и новини свързани с Фенклуб Ювентус България
b. Агитиране на фенове, които все още не са се присъединили към Фенклуб Ювентус България
c. Агитиране на известни фенове на футболен клуб Ювентус Торино в България, за членство във Фенклуб Ювентус България.
5. Регистрация на Фенклуб Ювентус България като официален в Италия – подаване на документи за регистрация на Фенклуб Ювентус България като официален в Италия в началото на м.септември 2010.
6. Подновяване на съществуващи фен карти от сезон 2009-2010 – на събранието бе взето решение, картите за следващият сезон 2010-2011 да не бъдат издавани от Фенклуб Ювентус България, поради факта, че след регистрацията на Фенклуб Ювентус България като официален Фенклуб в Италия ще бъдат изпратени официални фен карти на всеки, член заплатил таксата упомената в точка 3. Тази точка детайлно ще бъде проверена от Христо Стойнов.
7. Ползи от официално признаване на Фенклуб Ювентус България в Италия:
• Изпращане на Приветствен пакет на ВСЕКИ член на фенклуба – включващ членска карта на Юве с името на всеки член по отделно, писмо подписано от Алекс Дел Пиеро и президента на клуба, значка и снимки на играчите – всичко това получих миналата година при заплащане на членски внос в Ювентус Торино. Мога да кача снимки на артикулите в някой от следващите дни, ако намеря време
• Приоритет за запазване на сезонните билети на стадиона(не включва евротурнирите)
• Предимство за закупуване на билети от местното първенство за домакинските мачове
• Приоритет за закупуване на билети за гостуванията, когато е възможно
• Годишна покана за специалния"ден на Ювентус"
• Участие в "Клубната награда на клуба”
• Ексклузивни промоции от официалните партньори на клуба
• Възможност за участие в обиколка с екскурзовод из стадиона по време на домакинските мачове на тима.
• Безплатно излагане на логото (знаме) на стадиона по време на мачовете.
за още информация http://www.juventus-bulgaria.com или 0889 292 704
ФЕН КЛУБ НА ЮВЕНТУС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- storm
- Контакти:
Re: ФЕН КЛУБ НА ЮВЕНТУС
Ако бях от София щях да съм първия желаещ !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Re: ФЕН КЛУБ НА ЮВЕНТУС
storm написа:Ако бях от София щях да съм първия желаещ !
аз не съм и съм желаещ
ако някой се интересува forum.juventus-bulgaria.com там ще намерите инфо