Лион и Ювентус се разбраха за Гросо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Лион и Ювентус се разбраха за Гросо

Мнениеот Masaba » 31 авг 2009 19:14

Ръководствата на Лион и Ювентус най-накрая постигнаха споразумение за трансфера на Фабио Гросо в италианския гранд, съобщава „Скай Спорт 24”. 31-годишният национал загуби мястото си при „хлапетата”, след идването на Али Сисоко от Порто и моментално бе свързан със завръщане в Италия, където най-сериозен интерес има именно от страна на „Старата госпожа”.

Тази трансферна сага се проточи цяло лято, за да немери развръзка в последния ден от летния трансферен прозорец. Френският клуб искаше 4 милиона евро за услугите на Гросо, докато от Юве даваха само 2. Сега обаче по всичко личи, че двата клуба са стигнали до споразумение.

Въпреки силното трансферно лято, което имаше тимът на Ювентус, позицията ляв краен бранител се смяташе за слабото звено в състава на „бианконерите”, но с трансфера на Гросо и този проблем ще бъде решен.

Страхотно.Взехме човек,който ще ни помогне страшно много!Можем да бъдем доволни от трансферите,които направи Юве това лято.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: Лион и Ювентус се разбраха за Гросо

Мнениеот Blue_AvalanchE » 31 авг 2009 19:29

Със тази селекция е напълно постижимо да станат шампиони. ;)
П.С. Това много ме разсмя, затова ще го сложа тук, за да се позабавлявате.

Отивам в гората, виждам кладенец, почуквам, влизам в трамвая, качва се контрольора, пита ме, може ли да ми отстъпиш място, викам му, сори пич, не пуша. Детето до мен зарева като пожарна И-а И-а И-а И-а. Ударих му една глава, то завика - кракът ми, кракът ми. Викам си - тоя е голям идиот. Слизам от трамвая, виждам автобус. Питам - сини цигарки и ракия. Дават ми хляб и млеко. Викам си как да се освободя от тия боклуци. Настигат ме пожарникарите. Викат ми - ето ти рестото. Давам трите килограма ябълки на една баба заедно с хляба и млекото. Тя ми вика - дай да ти сложа портокалите в шепите. Аз се чудя как да и сложа 20 дини в чантата. Та повече не съм отишъл в тази гора и не съм пипал от ония гъби.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 31 авг 2009 19:32

вчеера няма да ходи сега отива :) последно :)
ORIGINALNI...BE =)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 авг 2009 19:34

Неска пишеше че се е провалил трансфера....дано обаче наистина да се случи....ще ни помогне много...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 авг 2009 20:49

След победата над Рома имам надежда, че може да спре доминацията на Интер в първенството.

Потребителски аватар
soundtrack
Контакти:

Мнениеот soundtrack » 01 сеп 2009 11:22

Страхотен трансферен прозорец направихме.Едно "евала" на ръководството и на избора на Чиро Ферара.Оня нещастник Раниери,повече неискам да чувам за него.Отборът ни беше затънал толкова много,но постепенно си връщаме славата.Айде Форза ЮВЕ и нека все така мачкаме! и пак евала за трансферите!Само за Павката Недвед ме е яд имаше още поне година игра в него,но ако беше останал Джовинко и Диего нямаше да ги има така че евала и на него за решението му ;)
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 01 сеп 2009 12:16

Рано е да хвалим Чиро и е глупаво да плюваме Раниери. Най-малкото, че миналия сезон такава селекция нямаше и постиженията бяха закономерни. Даже на моменти играехме по-добре отколкото очаквах лично аз!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Ювентус”