Юве обявява новия треньор утре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Юве обявява новия треньор утре

Мнениеот Masaba » 04 юни 2009 17:33

Ювентус ще обяви утре, кой ще бъде треньора, който ще води отбора през новия сезон. Вариантите са само два - Чиро Ферара и Лучано Спалети, пише "Тутоспорт". Шансовете на бившия защитник на Старата госпожа са по-големи.

Ферара води Юве в последните 2 кръга и ги изведе до две победи и второто място в Серия А. Той е и помощник на Марчело Липи в националния тим на Италия. Липи обаче обяви вчера, че Ферара е свободен да напусне и да ръководи Юве.

"Чиро бе много важен за националния отбор. Ако има щастието да ръководи Юве ще го освободим и няма да пътува с нас за ЮАР. Повече няма да ви кажа", заяви Липи.

Според "Тутоспорт" Ферара има много по-големи шансове да остане начело на тима. Другият вариант е Лучано Спалети. Треньорът на Рома днес ще има разговори с президента Розела Сенси относно бъдещето.

От Рома обаче едва ли ще пуснат треньора да си тръгне с лека ръка. Спалети изведе тима до доста успехи и го направи постоянен участник в Шампионската лига. Този сезон имаше много трудности и Вълците завършиха едва шести и ще играят в Лига Европа.

"100% съм сигурен, че няма да го освободим", заяви спортния директор на римляните Даниеле Праде. Освен това Ювентус не иска да създава проблеми на Рома и няма да настоява за привличането на Спалети.

Слуховете твърдят, че Ферара ще води тима един сезон, след което Липи може да поеме отбора. Треньорът има договор с Италия до другото лято, когато е световното първенство в ЮАР.

В последния момент се появи и още една кандидатура - на Роберто Манчини. Той се е съгласил на доста по-ниска заплата от това, което получаваше в Интер. Това обаче звучи само като невероятен слух.

Щом Липи не иска сега да поеме Юве,според мен,трябва Ферара да остане треньор.Видя се,че може да вдигне духа в отбора,и се надявам да постигне целите си догодина.С още едно,две нови попълнения може да се борим отново за титлата в Италия!
Последна промяна от Masaba на 04 юни 2009 17:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gazmendii
Контакти:

Re: Юве обявява новия треньор утре

Мнениеот gazmendii » 04 юни 2009 17:40

mislya che ferara e idelniat za juventus shtom lipi e zaet, dano toya blan da ne go vzemat i spaleti ne mislya che e dobar variant

Потребителски аватар
gazmendii
Контакти:

Мнениеот gazmendii » 04 юни 2009 17:41

мисля че ферара е иделният за ювентус щом липи е зает, дано тоя блан да не го вземат и спалети не мисля че е добър вариант

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 юни 2009 17:50

Абе Спалети си е треньор,недейте така :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 04 юни 2009 18:03

Абе и Майстора да сложат за треньор мисля, че ще е 1000 пъти по-добре от Раниери. Иначе предпочитам Спалети пред Ферара, ама най-добре ще е да бием Италия като гост на квалификациите, да ги свалим от първото място, да отидат на бараж, да отпаднат, да освободят Липи и той да дойде в Юве! :)
Това за мен е треньора, който е роден да води Ювентус, изобщо незнам защо го махат и после го викат след няколко години пак да ги напрай шампиони, направо Липи до живот в Юве!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 04 юни 2009 18:07

Който и да поеме отбора, с новите попълнения Диего и Лавеци, Юве ще е доста по-силен тази година ми се струва.

Потребителски аватар
gazmendii
Контакти:

Мнениеот gazmendii » 04 юни 2009 18:16

какъв лавеци в ювентус?

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 04 юни 2009 18:28

Рома няма да пуснат Спалети.Ферара им е екстра защото нямат пари за скъп треньор а Чиро познава обстановката и играчите.

Потребителски аватар
rancez
Контакти:

Мнениеот rancez » 04 юни 2009 19:18

Феррара може да се справи според мен Диего перфектен в Гонг.бг пишеше 4е и Лавеци идва сега се 4ува у за Дагостино пук ще видим. мисля 4е ни трябва някои малко по класен : централен защитник,бек,крило( ако диего играе в центъра плеимакер)
Изображение Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 04 юни 2009 20:33

Д'Агостино скоро ще подпише официално

Върни се в “Ювентус”